• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ο Π. Χαϊκάλης έπραξε το καθήκον του – Κάποιοι άλλοι να φοβούνται

12 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Κοζάνη το Σάββατο το απόγευμα στο πλαίσιο των Περιφερειακών προγραμματικών συσκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας , τόνισε ότι κάποιοι άλλοι πρέπει να φοβούνται από την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», κάνοντας λόγο για κάποιους που βρίσκονται «στους προθαλάμους και στους αντιθαλάμους της εξουσίας».

Όπως αναμενόταν ο Αλέξης Τσίπρας , στην ομιλία του στην Κοζάνη, αναφέρθηκε διεξοδικά και στις τελευταίες εξελίξεις με τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, λέγοντας ότι τις « παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας τη μύτη, από τη δυσοσμία».

Ωστόσο υπερασπίστηκε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι «Ο Παύλος Χαϊκάλης που, ότι κι αν κρύβει αυτή η βρωμερή υπόθεση, πρέπει να επισημάνουμε πως έπραξε το καθήκον του. Ειδοποίησε από τη πρώτη κιόλας στιγμή τη δικαιοσύνη, η οποία έστω και τώρα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα για βγούμε από το βούρκο. Έπραξε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδεικνύοντας ότι σε αυτόν τον τόπο δεν είναι όλα ίσιωμα».

Μια αξιοσημείωτη προειδοποίηση του Αλέξη Τσίπρα προς τους «προθαλάμους και στους αντιθαλάμους της εξουσίας» ήταν αυτή που ανέφερε:

«Θα πω επίσης με πλήρη επίγνωση των λόγων μου, προς όλους αυτούς:

Πάρτε το απόφαση:

Ότι και να κάνετε, όσους μηχανισμούς και να θέσετε στην υπηρεσίας σας για να εμφανίσετε τη νύχτα ως μέρα, δε θα σας περάσει.

Στη συνείδηση του λαού μας είστε ήδη χρεοκοπημένοι. Μόνο που στη προσπάθειά σας, ξεσκεπάζεστε και φανερώνεστε. Φανερώνεται η ενοχή σας. Φανερώνεται ο πανικός σας. Φανερώνετε ο φόβος σας.

Έχετε δίκιο, κάποιοι, να φοβάστε, γιατί έρχεται η λαϊκή κρίση. Και μια νέα μεταπολίτευση».

Προηγουμένως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε εξαπολύσει επίθεση και στα ΜΜΕ , αλλά και στους τραπεζίτες, λέγοντας:

«Ξέρουμε ότι αυτό δεν αρέσει στους καλομαθημένους της διαπλοκής και στους ακόλουθούς τους, που βυσσοδομούν κακοποιώντας τη δημοκρατία, την αλήθεια, τους ανθρώπους, τις ιδέες.

Βλέπουμε ορισμένα μεγάλα ΜΜΕ να έχουν καταντήσει ντουντούκες χυδαίας προπαγάνδας. Βλέπουμε πως μας πολεμούν οι ολιγάρχες του τραπεζικού συστήματος.

Όλοι όσοι είδαν τη κρίση ως ευκαιρία για να κερδίσουν ακόμα περισσότερα. Διοχετεύοντας δισεκατομμύρια στις τράπεζες και ταυτόχρονα κατεδαφίζοντας τους μισθούς, διαλύοντας εργασιακές σχέσεις, καταπατώντας δικαιώματα.

Βλέπουμε, επίσης, πώς ξεπερνά κάθε όριο ήθους, κάθε κανόνα δημοκρατίας και κάθε φραγμό εντιμότητας, η συγκυβέρνηση των μνημονίων, προκειμένου να μείνει γαντζωμένη στην εξουσία».

Στην αρχή της ομιλίας του », ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη «Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, ζήτησε από τους οπαδούς του κόμματος του να αγωνιστούν και να μην περιμένουν την κυβέρνηση να πέσει σαν ώριμο φρούτο.

Ο κ. Τσίπρας απεύθυνε κάλεσμα στον ελληνικό λαό να πει όχι στην κυβέρνηση Σαμαρά που έχει δεσμευθεί με το email στην Τρόικα για νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και να επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ .

«Μας λένε, και σας λένε, ότι το νέο, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει την εμπειρία για να διαχειριστεί τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Ευτυχώς, δεν έχουμε την πείρα των υποκλίσεων μπροστά στους κάθε λογής ολιγάρχες, νέους ή παλιούς», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποστήριξε ότι «Οι εκλογές στις αρχές του νέου χρόνου θα είναι ανάσα ζωής».

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»
Slider

BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

by admin
3 ώρες ago
ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του
Slider

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του

by admin
1 ημέρα ago
Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
1 ημέρα ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
ΡΩΣΙΑ – ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ 230 ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΑΠΗΣΑΝ 60 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ

ΡΩΣΙΑ - ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ 230 ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΑΠΗΣΑΝ 60 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ

“Κλειδώστε το Καστελόριζο” – Ποιοι ανησυχούν ότι μπορεί να κάνουμε εκλογές με το Barbaros!

"Κλειδώστε το Καστελόριζο" - Ποιοι ανησυχούν ότι μπορεί να κάνουμε εκλογές με το Barbaros!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr