ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

UFO Πάνω από τη Νέα Υόρκη Κάνει Μετασχηματιστές να Εκραγούν (video)

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 5 Ιαν 2019 - 15:45
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το γύρω του κόσμου έκανε ο θεαματικός μπλε ουρανός που εμφανίστηκε σαν μία καταιγίδα μέσα από την Αποκάλυψη, λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Το παράξενο και αλλόκοτο μυστηριώδες συμβάν, έγινε στις 27 Δεκεμβρίου και αυτό που είδαν πάρα πολλοί μάρτυρες και κατέγραψαν πολλές κάμερες, ήταν ένας «ανεμοστρόβιλος» λευκών φώτων στον αέρα, αναμεμιγμένα με μπλε και γαλάζια.

Παράξενα παλλόμενα φώτα φώτιζαν ολόκληρο τον ορίζοντα με μία απολύτως αφύσικη σκιά, είπαν κάποιοι μάρτυρες.

Και δεν ήταν μόνο αυτή η αλλόκοτη «ομορφιά» του φαινομένου. Ο αερολιμένας LaGuardia έκλεισε για λίγο, αναφέρει το NDTV ενώ σε χιλιάδες κόσμου σε ολόκληρη την πόλη κόπηκε το ηλεκτρικό ρεύμα. Ένα παράξενο μπλακ άουτ.

Πολύς κόσμος πίστεψε ότι όλα αυτά είχαν να κάνουν με μία πραγματική εισβολή από UFOs, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν τους έπεισε η επίσημη εκδοχή, η οποία ήταν εντελώς διαφορετική:…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2019/01/ufo-pano-apo-ti-nea-yorki.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr