• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι βαθιές κρίσεις «λύνονται» μόνο με ριζοσπαστικές λύσεις!

12 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

… υπάρχεις σε ισορροπία με τον εαυτό σου, αλλά αναγκάζεσαι να υπάρχεις μέσα στο μίσος, στο δόλο, στην υποκρισία, στην αντιπαράθεση, στο ψέμα, στη μοναξιά και γενικά σε συνεχή σύγχυση και ανισορροπία με τον εαυτό σου και τους άλλους.

Έτσι μας ήθελαν χρόνια να ζούμε, με ψυχοφάρμακα, με ευνουχισμένες τις δημιουργικές μας δυνάμεις, απομονωμένους ,φοβικούς, ανέραστους, απαθείς ,εγωπαθείς, άρρωστους συναισθηματικά, δουλοπρεπείς και φιλοτομαριστές, για να μας χειραγωγούν μέσω της προπαγάνδας ως καλά «πρόβατα» των επίπλαστων «ειδώλων», που μας πλασάρανε!

Τώρα μας εξοντώνουν οικονομικά, ηθικά, ψυχικά και βιολογικά ως ανθρώπινες υπάρξεις! Αυτό το βάρβαρο καπιταλιστικό μοντέλο «ανάπτυξης» όμως καταρρέει έτσι κι αλλιώς, γιατί αντιστρατεύεται την ίδια την ανθρώπινη φύση, τα φυσικά δικαιώματά μας ,τη δημιουργικότητα ,την ελεύθερη βούληση και τελικά το ίδιο το δικαίωμα στη ζωή!

Φτάσαμε σε οριακό σημείο και ζούμε τον έσχατο παραλογισμό του φασιστικού καθεστώτος κατοχής των δολοφόνων ευρωναζί, κι ακόμα «είμαστε στο χθες»;

Τα ανδρείκελα της τραπεζοκρατίας των τοκογλύφων, τα κόμματα της Βολής πουλάνε ψεύτικες ελπίδες, τρομοκρατώντας μας με τεχνητά διλήμματα κι αδιέξοδα! Αυτή τη φορά «γαυγίζουν» πιο πολύ, γιατί κινδυνεύουν ΟΛΟΙ! Ξέρουν ότι η φούσκα, που αντιπροσωπεύουν, θα σκάσει γρήγορα από την αδυναμία τους να απαντήσουν ρεαλιστικά, πρακτικά με σχέδιο και όραμα στον κοινωνικό και οικονομικό όλεθρο!

Σκιές είναι όλοι τους και κανείς πια δε μπορεί να διαχειριστεί το φόβο μας, που τον αντιμετωπίζουμε κατάματα, όπως και τις αυταπάτες ή τις ιδεοληψίες μας! Μπροστά στο ειδεχθές έγκλημα, που βιώνουμε, και στην πιο μαύρη κόλαση, που μας περιμένει, ήδη γίναμε ατρόμητοι κι έρχεται η ώρα να διαχειριστούμε ΕΜΕΙΣ το δικό τους φόβο!

Στέκουμε αδρανείς και βουβοί, γιατί θέλουμε πιο καθαρά να διακρίνουμε το πού πάμε, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει πια πολύ !Το «τοπίο» θα ξεκαθαρίσει σύντομα και το δήθεν «αδιέξοδο» αυτούς θα καταπιεί!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ; Αυτό το παράνομο χρέος δεν είναι ο «δούρειος ίππος» της λεηλασίας ,της διάλυσης του κοινωνικού ιστού, της διάβρωσης συνειδήσεων ,της πολιτικής αποσάθρωσης, και της γενοκτονίας μας;

Κανένας δε μιλάει για ό,τι θα έπρεπε να αποτελεί το κέντρο ενός πολιτικού διαλόγου σε προεκλογική περίοδο –και μάλιστα στις ευρωεκλογές! Μόνο συνθήματα ακούμε, φαντασιώσεις-ιδεολογήματα, που απευθύνονται στο συναίσθημα και στην «ηθική τάξη» των πιο ξεδιάντροπων, εθελόδουλων και αιμοσταγών «πολιτικών»!

Το παράνομο και καταχρηστικό τους χρέος οφείλουμε να το καταγγείλουμε και να το διαγράψουμε-σύμφωνα με το Διεθνές δίκαιο! Γιατί κανένας δεν μιλάει για το ψήφισμα του ίδιου του ευρωκοινοβουλίου στις 14-3-2014,που καταδεικνύει τον παράνομο χαρακτήρα

των «πολιτικών» της τρόικας, που παραβιάζουν τις ίδιες τις ιδρυτικές διακηρύξεις της Ε.Ε; Τα νομικοπολιτικά επιχειρήματα της διαγραφής του έγιναν πια τόσα πολλά είναι τουλάχιστον ύποπτο που κανένας «αντιμνημονιακός» δεν τα ομολογεί- πέρα από κάποια «πυροτεχνήματα», που εκσφενδονίζονται για τις εντυπώσεις!

Τα γνωρίζουν πολύ καλά τα «όπλα» της εξαπάτησης! Ομολογούν μόνο ανώδυνες «αλήθειες» και ενίοτε μισές, που είναι πιο επικίνδυνες κι από το ψέμα! Πόσο ακόμα αίμα ,πόνο ,δάκρυ και αξιοπρέπεια θα «πληρώσουμε» για το παράνομο χρέος και την «κρίση» τους;

Μας έχουν «δέσει» και με τα ιδιωτικά χρέη, που πρέπει να διαγραφούν(σεισάχθεια),για να μπορούμε να «ανοικοδομήσουμε» τη νέα ,πραγματικά δημοκρατική Ελλάδα! Εξάλλου έχοντας το δικό μας εθνικό νόμισμα και τον έλεγχο τις τραπεζών δε χρειάζεται να δανειστούμε, ούτε να βγούμε στις «αγορές» τους, για να δουλέψουμε και να ευημερήσουμε ως αφεντικά στον τόπο μας! Φτάνει να τους προλάβουμε, πριν τον παραδώσουν οριστικά, αφού αυτός είναι ο τελικός τους στόχος!

Αν ο λαός δείξει έστω τη βούληση της απελευθέρωσης της πατρίδας από τους ναζιστές «τραπεζοκόμους» της Ε.Ε και του ευρώ στις ευρωεκλογές τους, το σκηνικό θα αλλάξει άρδην, η ελπίδα θα δυναμώσει το ηθικό μας κι η άνοιξη θα «μυρίσει» επιτέλους τη λευτεριά μας! ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε!

Έτσι θα ανοίξει κι ο δρόμος για το πλέον ανθρωποκεντρικό πολιτικό σύστημα και το πιο απλό στην εφαρμογή του -με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε- την πραγματική δημοκρατία με νέο Σύνταγμα, πρωτογενώς διαμορφωμένο από εμάς τους ίδιους !

Η πραγματική δημοκρατία δεν έχει «χρώμα», αλλά έχει κέντρο και στόχο τον άνθρωπο και την ποιότητα της ζωής του! Κανένας δε βρίσκεται στο περιθώριο ,αλλά όλοι προσφέρουν με τη γνώση και την εμπειρία τους και μέσω του διαλόγου και της σύνθεσης των αντιθέσεων πάντα βρίσκεται το καλύτερο για την πλειοψηφία του λαού!

Μόνο μέσα από ένα θεσμικό πλαίσιο πραγματικά ανθρωποκεντρικό, δίκαιο και αξιοκρατικό, διαμορφώνεται κι ο αξιακός κώδικας εκείνος, που νοηματοδοτεί τις ανθρώπινες σχέσεις και καθιστά τον πολίτη εμπνευστή και συνδημιουργό πολιτικής κουλτούρας ,ελεύθερο, ισορροπημένο και ολοκληρωμένο άνθρωπο.

Oι τρεις «μαγικές» λέξεις που μας πάνε στο νέο μοντέλο ζωής, που η ίδια η ιστορία μας καλεί ως Έλληνες να ζωντανέψουμε, είναι η πραγματική δημοκρατία ,η ενότητα και φυσικά η πατρίδα! Αυτά πάντα ήσαν τα πρωτογενή στοιχεία αυτοπροσδιορισμού ,αυτοσεβασμού, δύναμης και πίστης σε όλους τους αγώνες, που ο λαός μας έδωσε τόσες φορές κι ήρθε η ώρα να δικαιωθεί!

Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το όραμα αιώνων! Η εσωτερική μας απελευθέρωση από τα «δεσμά» της όποιας ιδεοληψίας -αυταπάτης και φόβου είναι η αρχή για το τέλος του εφιάλτη και τη δικαίωση του λαού που γενοκτονούν και ξεκληρίζουν τόσα πολλά χρόνια «εταίροι» και «προστάτες»!

Καλή λευτεριά!

Έλλη Διαμαντοπούλου, μέλος του ενιαίου παλλαϊκού μετώπου(Ε.ΠΑ.Μ).

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
1 ημέρα ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης

by admin
1 ημέρα ago
Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!

by admin
1 ημέρα ago
ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
“Αποβάσεις” από Τουρκία σε έξι νησιά του Αιγαίου μέσα σε 48 ώρες – Που έγιναν

"Αποβάσεις" από Τουρκία σε έξι νησιά του Αιγαίου μέσα σε 48 ώρες - Που έγιναν

Πρωτο exit poll για περιφέρεια.

Πρωτο exit poll για περιφέρεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr