ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βίντεο: Επεισόδιο περιπολικού του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ με υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις…

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 21 Νοέ 2014 - 13:40

Eνα σοκαριστικό βίντεο με εντυπωσιακές σκηνές από “ναυμαχία” ελληνικού σκάφους του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ και της τουρκικής Ακροφυλακής, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι σε συνεργασία με την ισλαμική εφημερίδα Yeni Safak, δείχνει ένα … τριπλό, σε σχέσεη με το ελληνικό, σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής (από τα νεότευκτα TCSG-312) να το πολιορκεί μέχρι ασφυξίας και να αποτρέπει την αναχαίτιση των τουρκικών αλιευτικών σκαφών που έχουν εισέλθει στα ελληνικά χωρικά υδατα.

Προσέξτε την επιθετικότητα και τους επικίνδυνους ελιγμούς που προκαλούν “ζάλη” στο μικρό βαρκάκι του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ που προσπαθεί φιλότιμα να σταθεί “όρθιο” στον κυματισμό που προκαλεί το τουρκικό περιπολικό.

Με αυτά τα μικρά σκαφάκια δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους τα στελέχη του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ στις εσχατιές της ελληνικής επικράτειας προαπαθώντας να αποτρέψουν τις τουρκικές πειρατείες από τα νεότευκτα σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής.

Σημειώστε και την άφιξη ενός ελικοπτέρου S-70 ή της τουρκικής ακτοφυλακης ή του τουρκικού Ναυτικού που ίπταται επάνω από το σημείο του επεισοδίου για να καταλάβετε καλύτερα την μοναξιά και τον άνισο αγώνα των στελεχών του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ…

 

ΠΗΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr