ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βίντεο: Τα… άκουσε από ομογενείς στο Μόναχο ο Σαμαράς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 10 Δεκ 2012 - 10:13

“Τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία! Κύριε Σαμαρά, τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία εδώ και τρεις μήνες”.
Αυτό ακούγεται να λέει ένας άνδρας, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς έχει φτάσει στο παλάτι του
πρίγκιπα Καρόλου, όπου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Χορστ Ζεεχόφερ.
Ακριβώς έξω από το κτίριο, περίπου 30 ομογενείς περιμένουν τον Έλληνα πρωθυπουργό για να του “φωνάξουν” τα προβλήματά τους. Για την έλλειψη καθηγητών και υποδοχής στο ελληνικό λύκειο του Μονάχου.
Κάποια στιγμή, ο πρωθυπουργός φαίνεται να γυρίζει το κεφάλι του προς την πλευρά που είναι συγκεντρωμένοι οι ομογενείς.
Κοιτά προς το μέρος τους και στη συνέχεια γυρίζει ξανά και ακολουθεί τον Βαυαρό ομόλογό του στο εσωτερικό του παλατιού για τη συνάντησή τους, που κράτησε περισσότερο από δυο ώρες.
“Δεν τους ενδιαφέρει” ακούγεται να λέει κάποιος, καθώς οι δυο ηγέτες κατευθύνονται στο εσωτερικό του κτιρίου.
Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr