• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν φροντίζει και για εμάς: Ρωσικός οδοστρωτήρας θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη «Μεγάλη Αλβανία»

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

– «Κατεπείγουσα στρατιωτική βοήθεια» για τη Σερβία και το «πανηγύρι» ξεκινάει…

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Εσπευσμένα μεταβαίνει στην Μόσχα ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάντερ Βούτσιτς για να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν με θέμα τις επερχόμενες εξελίξεις στα Βαλκάνια και ειδικά στην ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με πληροφορίες επί τάπητος θα τεθεί η μεταφορά εσπευσμένης στρατιωτικής βοήθειας προς την Σερβία με παροχή αρμάτων μάχης, αντιαεροπορικών και άλλου οπλισμού τελευταίας γενιάς. Ήδη υπάρχουν υπάρχουν υψηλόβαθμες συναντήσεις αξιωματούχων των μυστικών Υπηρεσιών Σκοπίων, Ρωσίας και Σερβίας. Η Ρωσία ετοιμάζει μεγάλο «πανηγύρι» για τους Αλβανούς, καθώς στα Σκόπια συναντήθηκαν Αλβανοί του Κοσόβου, Τετόβου και από το Πρέσεβο για τη «Μεγάλη Αλβανία».

Η Ρωσία θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το σχέδιο για «Μεγάλη Αλβανία» φροντίζοντας και για εμάς…χωρίς εμάς!

Πρόκειται για την δεύτερη επίσημη επίσκεψη Σέρβου ανώτατου πολιτικού μετά τον πρόεδρο της χώρας πριν μερικές ημέρες, γεγονός που βάζει «φωτιά» σε ολόκληρη την περιοχή μας για αυτό που « έρχεται».

Επισήμως η επίσκεψη του Σέρβου πρωθυπουργού αφορά  την επίσπευση  της υλοποίησης της στρατιωτικής τεχνικής συμφωνίας μεταξύ του Βελιγραδίου και  Μόσχας, ενώ στην συνάντηση  Πούτιν- Βούτσιτς θα παραβρεθεί και ο διευθυντής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU.

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν φροντίζει και για εμάς: Ρωσικός οδοστρωτήρας θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη «Μεγάλη Αλβανία» – «Κατεπείγουσα στρατιωτική βοήθεια» για τη Σερβία και το «πανηγύρι» ξεκινάει… - Εικόνα0

Εκεί οι τρεις τους θα επαναβεβαιώσουν τις  δραματικές διαπιστώσεις σχετικά με τα επικίνδυνα σχέδια του ΝΑΤΟ, τα  οποία έχουν ως άμεσο στόχο να προκαλέσουν πόλεμο στη ΠΓΔΜ και την περιοχή των Βαλκανίων σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες ρωσικές δημοσιογραφικές πηγές .

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς θα συναντηθούν  τον Μάρτιο στη Μόσχα, όπου θα κανονίσουν την άμεση αποστολή (για αρχή)  έξι μαχητικών αεροσκαφώνMIG-29 και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό  καθώς και νέα όπλα για το στρατό της Σερβίας.

Το πιο σημαντικό σε αυτήν την συνάντηση είναι ότι η Σερβία θα λάβει «κατεπείγουσα στρατιωτική βοήθεια» σε περίπτωση κλιμάκωσης της σύγκρουσης στην περιοχή!…την οποία θεωρούν ως δεδομένη οι Ρώσοι.

Ήδη μέρος των πληροφοριών από τις ρωσικές εκθέσεις έχουν ήδη υποβληθεί στις σερβικές αρχές οι οποίες τρέχουν….να προλάβουν .

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς  θα συναντηθεί και με τον Ρώσο ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοιγκού  προκειμένου να επιταχυνθεί η παράδοση των νέων οπλικών συστημάτων από την Ρωσία στον Βαλκανικό σύμμαχο της τα οποία θα προκαλέσουν «πάταγο» σε Κροάτες και Αλβανούς.

Σύμφωνα με ρωσικής πηγές , η Ρωσία  σε περίπτωση σοβαρής σύγκρουσης της Σερβία θα αποστείλει αμέσως στρατιωτικό εξοπλισμό, όπλα τελευταίας γενιάς και θα παρέχει βοήθεια με στρατιωτικούς συμβούλους .

Στο δεύτερο στάδιο θα αποσταλούν επίλεκτες αερομεταφερόμενες δυνάμεις οι οποίες θα σταθμεύσουν σε προκαθορισμένα κρίσιμα γεωγραφικά σημεία ερχόμενες σε αντιπαράθεση με νατοϊκές δυνάμεις .

Αυτό είναι το σχέδιο που θα «ξεσκονίσουν» Βούτσις και Πούτιν  για το «πανηγύρι» που ετοιμάζουν στο Πρέσεβο ή νότια Σερβία.

Ο στενότερος συνεργάτης του Πούτιν, ο Σ. Σοιγκού , διέταξε την μέγιστη ταχύτητα μέχρι  την παράδοση των έξι μαχητικών αεροσκαφών MIG-29, πυραυλικών συστημάτων BUK M2 και άλλου εξοπλισμού που έχει συμφωνηθεί για τον εκσυγχρονισμό του Σερβικού Στρατού.

Αναμένεται να συζητηθεί και η βελτίωση της στρατιωτικής συνεργασίας και των κοινών επενδύσεων στην αμυντική βιομηχανία.

Σε άρθρο μας με τίτλο (ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Σέρβοι «προειδοποιούν» για νέο επερχόμενο βαλκανικό πόλεμο), είχαμε πρώτοι από όλους αναφέρει ότι  η μεγαλύτερη σερβική εφημερίδα «Blic» είχε αναφέρει πληροφορίες των σερβικών μυστικών υπηρεσιών οι οποίες  σε  συνδυασμό με την περιρρέουσα πολιτική ατμόσφαιρα και την κατάσταση ασφαλείας , προειδοποιούν  ότι  «μυρίζει εκ νέου  μπαρούτι» στα Βαλκάνια.

Το γεγονός αυτό επισημαίνει και ο αλβανικός τύπος στο σύνολο του θορυβημένος από την όλη κατάσταση, αλλά και λόγω των αναδυόμενων συμμαχιών που υλοποιούνται συνεχώς και θυμίζουν εποχή ελληνικών βαλκανικών πολέμων.

Ο τίτλος της σερβικής εφημερίδας αναφέρει με μεγάλους τίτλους «Βαλκάνια,  πυριτιδαποθήκη και πάλι», απεικονίζοντας σε φωτογραφία τους νυν ηγέτες  των Βαλκανίων,  από τον Πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι (πρώην UCK), την Πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκραμπάρ Κιτάροβιτς, κ.λπ.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι «στην περιοχή και πάλι αναφέρουν τα χρόνια του πολέμου» με πρωταγωνιστές τότε τους , Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς, Βόισλαβ Σέσελι, τον πρόεδρο του SPS, Ίβιτσα Ντάτσιτς, πρώην διοικητή των βοσνιακών δυνάμεων  Νάσερ Όριτς και τον Κροάτη στρατηγό  Μπράνιμιρ Γκλάβας.

«Οι σχέσεις μεταξύ της Σερβίας, της Κροατίας και της Βοσνίας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα  ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο. Η στάση της Κροατίας ομοιάζει με αυτήν ακριβώς  που αιματοκύλησε την Σερβία το 1940. Ενώ οι Κροάτες κατηγορούν συνεχώς τους Σέρβους για  προπαγάνδα που θυμίζει το ’90 και τον  Μιλόσεβιτς», τονίζει η  σερβική εφημερίδα.

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν φροντίζει και για εμάς: Ρωσικός οδοστρωτήρας θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη «Μεγάλη Αλβανία» – «Κατεπείγουσα στρατιωτική βοήθεια» για τη Σερβία και το «πανηγύρι» ξεκινάει… - Εικόνα1

Η στάση των Αλβανών στους Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο είναι σε επίπεδο πογκρόμ, με διωγμούς, δολοφονίες χωρικών, απειλές σε σερβικά ορθόδοξα μοναστήρια και πολλά άλλα.

Αυτή η είδηση σε συνδυασμό με  έκθεση της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών (CIA) η οποία και αυτή  κρούει καμπάνες προς την ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Την εκ νέου αναβίωση της  βαλκανικής συμμαχίας  του 1912-13 «βλέπουν» οι Αμερικανοί αναλυτές της κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA, μέσα από εμπεριστατωμένη, αιτιολογημένη, λεπτομερή έκθεση του τμήματος «Βαλκανίων», για την υπό διαμόρφωση κατάσταση.

Έγκυρα γεωπολιτικά ινστιτούτα , Thinks Tanks, αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών όπως της CIA , της σερβικής BIA, αλλά και της ρωσικής GRU , αναφέρουν για ενδεχόμενη ανάφλεξη σε Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, και φυσικά ΠΓΔΜ, λόγω ακριβώς των σχεδίων Τουρκίας και Αλβανίας και ΝΑΤΟ.


pentapostagma.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
ΔΙΕΘΝΗ

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
3 ώρες ago
Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»
Slider

Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»

by admin
3 ώρες ago
Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
11 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Νέο “Watergate”; Γιατί ο Trump κατηγόρησε τον Ομπάμα για  υποκλοπή τηλεφώνων

Νέο "Watergate"; Γιατί ο Trump κατηγόρησε τον Ομπάμα για υποκλοπή τηλεφώνων

Το τέλος του “ψευτορωμαίικου”. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Άγιος Βασιλεύς Ιωάννης. Άραγε είναι ανάμεσά μας ;

Το τέλος του "ψευτορωμαίικου". Ο Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Άγιος Βασιλεύς Ιωάννης. Άραγε είναι ανάμεσά μας ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr