ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΑΡΧΙΩΤΕΣ»! Τι τους ζητούν οι αναρχικοί: «Πέτα μια γλάστρα από το μπαλκόνι…»

ΕΛΛΑΔΑ. - 13 Νοέ 2017 - 18:44
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΜε κείμενο υπό τον τίτλο «Κάλεσμα στήριξης – συμμετοχής στην αντίσταση», που διακινείται στη περιοχή αυτές τις μέρες και το οποίο αναρτήθηκε και σε γνωστό ιστότοπο, αντιεξουσιαστές που υπογράψουν ως «Ανοιχτή Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ»,  ζητούν από τους κατοίκους των Εξαρχείων να τους βοηθήσουν την ώρα των συμπλοκών.

Μάλιστα, τους προτείνουν και 15 τρόπους με τους οποίους μπορούν να στηρίξουν τους αναρχικούς την ώρα των επεισοδίων με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στο κείμενο τους, αφού αναφέρουν ότι «οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής ανοίγουν δρόμους και ορίζοντες για την καταστροφή του καθεστώτος καταπίεσης κι εκμετάλλευσης» και ότι «συμμετέχοντας στην αντίσταση χτίζουμε τη συλλογική αυτοδιεύθυνση, συνεχίζουν:

«… μπορείς κι εσύ :

– να ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας ή και του σπιτιού σου σε αυτούς που καταδιώκονται από τους μπάτσους. -να δόσεις πρόσβαση στην ταράτσα, για τους διαδηλωτές. – να πετάξεις μια (άδεια) γλάστρα από το μπαλκόνι. -να βγάλεις έναν κουβά με νερό για την εξουδετέρωση των χημικών. -να προσφέρεις νερό, διάλυμα malox σε βαποριζατέρ (1/2 νερό) ή riopan στους πληγέντες από τα χημικά. -να προσφέρεις πρώτες βοήθειες και προστασία στους τραυματίες. -να βγεις στον δρόμο και να σταθείς απέναντι στους κρατικούς δολοφόνους. -να επικοινωνήσεις με άλλους γείτονες και διαδηλωτές, να συγκεντρωθείτε και να συντονιστείτε. -να συμβάλεις στην ανέγερση οδοφραγμάτων και στη διάθεση «πυρομαχικών» με ότι αχρείαστο αντικείμενο υπάρχει. -να βιντεοσκοπήσεις τη δράση των κατοχικών μονάδων και να δημοσιοποιήσεις τις βαρβαρότητές τους σε μέσα αντιπληροφόρησης (χωρίς να φαίνονται πρόσωπα διαδηλωτών). -να εναντιωθείς σε προσαγωγές-συλλήψεις. – να παρατηρείς την καθημερινή κίνηση της αστυνομίας και να μοιράζεσαι τις πληροφορίες με τους συναγωνιστές. -να εμψυχώνεις όσους μάχονται. -να κάνεις ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να συμβάλεις στον αγώνα. -να οργανωθείς σε δομές αντίστασης και να συνδιαμορφώσεις τις συλλογικές στρατηγικές της».

crashonline.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter