ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Νοέ 2012 - 7:51

Σαουδική Αραβία και Κατάρ χρηματοδότησαν τον ελεύθερο στρατό της Συρίας και τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, και εκπαιδεύονται για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ και τους στρατιωτικούς ηγέτες του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star .

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα βρετανικά στρατεύματα της SAS και SBS από το Ειδικό σύνταγμα αναγνώρισης είναι μέσα στη Συρία “για να βοηθήσουν τους αντάρτες δείχνοντας τους πώς να χρησιμοποιούν νέα όπλα και εκρηκτικές ύλες και «εκπαιδεύουν τις επαναστατικές ομάδες δολοφονίας για να στοχεύσουν στον Πρόεδρο Assad και τους πολεμάρχους του.»
Ο Βρετανός Αρχηγός του αμυντικού Επιτελείου, στρατηγός Sir David Richards , δήλωσε τα σχέδια έκτακτης ανάγκης που συνέταξε, συμπεριλαμβανομένης της «περιορισμένης» επέμβασης από τα βρετανικά στρατεύματα «στις περιοχές όπου παρεχόταν βοήθεια,» σύμφωνα με εκθέσεις του Press Association.
Η Μεγάλη Βρετανία θεωρεί τον εαυτό της ώς έναν«φορέα πλήρη-φάσματος» στη Μέση Ανατολή. Ήταν στην πρώτη γραμμή της στρατιωτικής επέμβασης στη Λιβύη, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 30.000 ανθρώπων .

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr