• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεφτίλισε το Σαμαρά ο Νάιτζελ Φάρατζ – «Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ Δημοκρατία – Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή!» ΒΙΝΤΕΟ

12 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
2
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

– Ειρωνικός ο Νάιτζελ Φάρατζ: Συγχαρητήρια για την προεδρία, φαντάζομαι χιλιάδες στους δρόμους πανηγυρίζουν
– Αντικαταστήστε τον Παπανδρέου με υπάλληλο της Goldman Sachs (σ.σ. Παπαδήμος) –
Καταλύσατε τη δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε
– Ανεργία, Χρυσή Αυγή, τρομοκρατική επίθεση στη γερμανική πρεσβεία, μην ανησυχείτε είναι… success story, είπε στον πρωθυπουργό ο Βρετανός ευρωβουλευτής
– «Συγγνώμη που σας το αποκαλύπτω, αλλά σας κάνουν κουμάντο επιχειρήσεις, τράπεζες και γραφειοκράτες των Βρυξελλών»
– «Ευχαριστώ για τα μαθήματα Δημοκρατίας» απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς

Τέτοια επίθεση την ημέρα που θα περιέγραφε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν την είχε φανταστεί.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός άκουσε τον… εξάψαλμο από τον Βρετανό ευρωβουλευτή, που δε… συγκρατήθηκε και ήταν μια στο καρφί και μια στο πέταλο, όχι μόνο για τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά αλλά τους Έλληνες πολιτικούς γενικότερα, αφού η αναφορά του έφτασε μέχρι τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο χαρακτήρισε υπάλληλο μαριονέτα της Goldman Sachs!

Αλλά η επίθεση ξεκίνησε από εκείνον που είχε απέναντί του ο Βρετανός ευρωβουλευτής: τον Έλληνα πρωθυπουργό. Τον οποίο… ενημέρωσε πως δεν κάνει κουμάντο στη χώρα του, η οποία βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και όπου η Δημοκρατία καταλύθηκε. Γι’ αυτό και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να μετονομάσει τη Νέα Δημοκρατία σε… ΜΗ Δημοκρατία!

«Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα πρεπε να το ονομάσετε «Μη Δημοκρατία» (No Democracy), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!», έριξε το… πρώτο φαρμακερό βέλος ο Φάρατζ.

Εν αρχή, πάντως, ήταν η ειρωνεία… «Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα θα χορεύουν στους δρόμους της Αθήνας. Δεν έχει σημασία βέβαια που η χώρα σας, υπό τις συμβουλές της Goldman Sachs, μπήκε στο ευρώ χωρίς να πρέπει, που η ανεργία έχει φτάσει το 30% και το 60% στους νέους, ότι το νεοναζιστικό κόμμα προελαύνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στη γερμανική πρεσβεία. Αλλά μην ανησυχείτε για αυτά, γιατί η… παρουσίαση της ελληνικής προεδρίας ήταν επιτυχία!

Κι έρχεστε εδώ κ. Σαμαρά και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε την σταθερή θέληση του ελληνικού λαού; Λοιπόν, λυπάμαι, αλλά δεν κάνετε κουμάντο στην Ελλάδα και προτείνω να μετονομάσετε το κόμμα σας από Νέα Δημοκρατία σε ΜΗ Δημοκρατία.

Γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε διασωθεί από τη χρεοκοπία, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας εφηύρε!

Και δε μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ – ο κ. Παπανδρέου το έκανε ήδη, έτσι δεν είναι;-, ζήτησε μάλιστα και δημοψήφισμα και μέσα σε 48 ώρες η ανίερη συμμαχία (τρόικα) που κάνει κομάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον είχε απομακρύνει και τον είχε αντικαταστήσει από έναν πρώην υπάλληλο – μαριονέτα της Goldman Sachs.

Μας κάνουν κουμάντο τώρα οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών όπως ο κ. Μπαρόζο. Η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε διασωθεί από τη χρεοκοπία, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας εφηύρε! Και αυτό θα είναι οι ευρωεκλογές: μια μάχη της εθνικής δημοκρατίας με την γραφειοκρατία των Βρυξελλών και θα καταρρίψουν τον μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα».

Όση ώρα ο Βρετανός ευρωβουλευτής μιλούσε, ο πρωθυπουργός τον κοιτούσε κι άκουγε με ένα μειδίαμα σχηματισμένο στο πρόσωπό του. Όταν ο Νάιτζελ Φάρατζ τελείωσε, απάντησε: «Ευχαριστώ τον κ. Φάρατζ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε. Θα εκτιμούσα, όμως, αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ» είπε ο πρωθυπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΡΑΤΖ

newsit.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
10 ώρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
1 ημέρα ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
1 ημέρα ago
Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα
Slider

Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος -Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος -Συνελήφθη ένας από τους δράστες

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ: Προειλημμένη η απόφαση για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από 9/1 με υπογραφή Κλάπα

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ: Προειλημμένη η απόφαση για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από 9/1 με υπογραφή Κλάπα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr