ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξεπουλάνε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την δόση

ΕΘΝΙΚΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 21 Νοέ 2012 - 19:11

Τα ξεπουλημένα μνημονιακά ΜΜΕ δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στις κρυφές διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ (Σκόπια) και το ειδικό μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς.
Πληροφορίες θέλουν το Νίμιτς την Δευτέρα να παρέδωσε και στις δύο πλευρές προτάσεις που
αφορούν την ονομασία της ΠΓΔΜ και ρητή εντολή στην Ελληνική πλευρά….

“Βρείτε τα πριν τα Χριστούγεννα για να πάρετε την δόση”
Εκεί οφείλετε η πίεση του ΔΝΤ και η μη εξεύρεση λύσης ακόμα για την δόση.
Είναι γνωστό ότι η ΗΠΑ θέλουν να βρουν άμεσα λύση στο θέμα της ονομασίας και πόσο πολύ τους πείραξε το βέτο που άσκησε η Αθήνα στην Ρουμανία για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της πτώσης της τότε κυβέρνησης για να οριστεί ουσιαστικά νέος πρωθυπουργός ο δικός τους Παπανδρέου και να οδηγήσει την χώρα στον μηχανισμό στήριξης. Μηχανισμός που αυτή την ώρα καλείτε να κάνει και την δουλειά του όχι μόνο σε θέματα που αφορούν τα εσωτερικά της χώρας αλλά να δώσει γραμμή και στην εξωτερική πολιτική.
Είναι σαφές πως αφού οι δανειστές δοκίμασαν την αντοχή και την υποτέλεια των μέχρι τώρα ελληνικών κυβερνήσεων που ουσιαστικά αυτοί πατρονάρουν, τώρα βλέποντας ότι οι εφεδρείες προθύμων φτάνουν στο τέλος και αφού ο Τσίπρας δεν τους εμπνέει ουδεμία εμπιστοσύνη από την στιγμή που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε κάν το εσωτερικό του κόμματος του, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με την ΠΓΔΜ και ουσιαστικά επιβάλουν λύση στο θέμα του ονόματος με αντάλλαγμα το ναι του ΔΝΤ για την εκταμίευση τη δόσης.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr