ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξύπνα Έλληνα !!! ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟ ! Θα καταπολεμήσουν την ανεργία … με δωρεάν εργασία !!!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 6 Ιαν 2013 - 18:40
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Απίστευτο: Ότι θα διαβάσετε στη συνέχεια δεν είναι φάρσα. Είναι οι προτάσεις του βουλευτή της ΝΔ Πέτρου Δούκα για την ανεργία.

Διαβάζουμε από την προσωπική του ιστοσελίδα….ΕΔΩ

ΙΙ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ// ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Όλοι η άνεργοι να κληθούν να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας.

Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), η άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα.

Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες εντελώς δωρεάν!

Γιατί λέω εντελώς δωρεάν;
Γιατί είναι σημαντικό οι άνεργοι να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή.
Παράλληλα, θα βγεί και κάποιο επωφελές έργο. Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και ζήτηση για περισσότερο έργο!

Δεν αντέχει η Ελληνική κοινωνία τόση ανεργία. Γιατί ανεργία σημαίνει ανέχεια, ψυχολογική κατάρρευση, αλλά και μη παραγωγή έργου!

Αλλά και οι τελειόφοιτοι του Γυμνασίου και οι Πρωτοετείς και Δευτεροετείς των ΑΕΙ, κλπ., να εργάζονται το καλοκαίρι 5 βδομάδες αντίστοιχα με τους ανέργους, σε αντίστοιχες εργασίες!

ΣΧΟΛΙΟ.Λ.Π

Εμείς κατά τον Πέτρο Δούκα θα δουλεύουμε δωρεάν, δηλαδή χωρίς χρήματα για να ξεσκουριάζουμε και θα τρεφόμαστε με αέρα κοπανιστό.
Με λίγα λόγια προτείνει οι εργαζόμενοι να προσφέρουν δωρεάν εργασία στους εργοδότες και στην συνέχεια να πηγαίνουν στα καταστήματα των εργοδοτών τους και να αγοράζουν με αληθινά χρήματα, τα είδη που οι ίδιοι έχουν προσφέρει στον εργοδότη τους δουλεύοντας δωρεάν.
Πολύ πρωτοποριακό ανακάλυψε το αεικίνητο.

lalipouli

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr