• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Ξυπνήστε! Η Θράκη χάνεται – Οι φωτογραφίες του Ζεϊμπέκ και η ανικανότητα των κομμάτων

12 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι φωτογραφίες του Χουσείν Ζεϊμπέκ σε τουρκικό σύλλογο της Γερμανίας ,μέσα στον οποίο υπήρχαν σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης” επιβεβαιώνουν την άποψη ότι κάθε μέτρο έχει χαθεί από
βουλευτές που τα ελληνικά κόμματα επέλεξαν για να κερδίσουν “λίγα ψηφαλάκια” ακόμη. Αυτά των φανατικών που ονειρεύονται μια Θράκη τουρκική με τον ..μανδύα της “ανεξάρτητης Θράκης”.

Η ανευθυνότητα των ελληνικών κομμάτων στη Θράκη δεν είναι ιστορία τωρινή. Δεκαετίες διαπιστώνουμε ότι οι πολιτικοί ηγέτες μπροστά στο “κέρδος” μιας έδρας δεν διστάζουν να δώσουν το χρίσμα σε ανθρώπους που δηλώνουν “Τούρκοι” και οι οποιοι έχουν άριστες σχέσεις με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Το οποίο κακώς εξακολουθεί να λειτουργεί.

Κανένα από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα , τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν έβαλαν “φρένο” στο κατήφορο. Η Αριστερά παρασυρόταν πάντα από τις παρερμηνείες του “διεθνισμού” της που δεν νομίζουμε ότι προβλέπουν την παράδοση εθνικού εδάφους σε μια ισχνή μειοψηφία.

Γιατί η πραγματικότητα ακόμη και σήμερα είναι αυτή . Ας πάψουμε να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τη μουσουλμανική μειονότητα με τους λίγους φανατικούς που παίζοντας το παιχνίδι της Τουρκίας ,δηλώνουν Τούρκοι και έχουν κατορθώσει να επιβάλλουν το φόβο και τη σιώπη στην μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων.

Η μουσουλμανική μειονότητα αποτελείται στη συντριπτική της πελιοψηφία από νοικοκύρηδες οικογενειάρχες που για δεκαετίες αισθάνονται απροστάτευτοι από το ελληνικό κράτος. Νοιώθουν ότι έχουν αφεθεί έρμαια στη δράση των φανατικών που καθοδηγούνται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

Το 1994 ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης είχε επισκεφθεί όλα τα πομακοχώρια και πολλές άλλες περιοχές της Θράκης. Είχαμε τη τύχη να τον συνοδεύσουμε και να δούμε από κοντά αυτούς τους πολίτες που έβλεπαν επιτέλους έναν Έλληνα υπουργό να τους επισκέπτεται. Ο Αρσένης έκανε μια αρχή ρίχνοντας την μπάρα που απέκλειε τα πομακοχωρια κάθε βράδυ (!) από τον υπόλοιπο κόσμο, έστειλε το στρατό στα χωριά για να βοηθήσει, δέχτηκε πομάκους στις στρατιωτικές σχολές. Η προσπάθεια, δεν είχε συνέχεια.Το ελληνικό κράτος προσπαθεί με …διακριτικό τρόπο να κάνει αισθητή τη παρουσία του στη περιοχή έχοντας απέναντι ένα υπερδραστήριο μηχανισμό που καθοδηγείται και όπως λένε οι πληροφορίες χρηματοδοτείται αδρά από το προξενείο.

Η Τουρκία μεθοδικά επιχειρεί να ελέγξει την οικονομική ζωή της περιοχής και δείχνει ότι το πετυχαίνει. Η λειτουργία τουρκικών τραπεζών ,οι αγορές γης σ΄ όλη τη Θράκη το αποδεικνύουν. Κι εμείς παρακολουθούμε και όταν δοθεί η αφορμή ,όπως τωρα με τον κ.Ζείμπεκ θυμόμαστε τη Θράκη.

Δεν είναι αργά να ξυπνήσουμε. Κι αυτό αφορά κυρίως τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων. Να συνεννοηθούν και να τηρήσουν την ίδια γραμμή στη Θράκη. Στην επιλογή των υποψηφίων τους για τις επομενες εκλογές ,στην αντιμετώπιση του τρόπου λειτουργίας του προξενείου, στην στηριξη του μουσουλμανικού στοιχείου που τώρα έχει να αντιμετωπίσει και του επικίνδυνα γραφικούς της Χρυσής Αυγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ευκαιρία με το θέμα που έχει προκύψει με τον βουλευτή του να δώσει τον τόνο. Αν και τώρα επιλέξει τη σιωπή και βαλει το θέμα κάτω από το χαλί θα δώσει και πάλι δικαιώματα σ΄ όσους έχουν εγκληματίσει στη Θράκη να του ασκήσουν και πάλι κριτική.

Σκάνδαλο με βουλευτή Ξάνθης που φωτογραφήθηκε με σημαίες της …”ανεξάρτητης Θράκης”



Κάποιος να τον μαζέψει. Και αυτός δεν μπορεί παρά να είναι κάποιος από το κόμμα του το ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ βουλευτής Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια . Οι φωτογραφίες είναι από επίσκεψή του στο “Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης” και τον “Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Φοχτβάγκεν”.

Οι σημαίες και τα λάβαρα της “ανεξάρτητης Θράκης”, δηλαδή της τουρκικής Θράκης που ονειρεύεται η Τουρκία, είναι ευδιάκριτα ο κ.Ζεϊμπέκ θα πρέπει να μας απαντήσει αν έχει πρόβλημα όρασης, αντίληψης ή αν απλά συμφωνεί με ότι εκφράζουν αυτές οι σημαιούλες! Η ανοχή των ψηφοφόρων του οι οποίοι όπως οι οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων είναι πατριώτες έχει προ πολλού ξεπεραστεί. Και με τον κ. Ζεϊμπέκ και με τους υπόλοιπους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που κατά καιρούς κάνουν τα ίδια ,ίσως και χειρότερα. Τώρα όμως το εθνικό φάουλ το έκανε ο κ.Ζεϊμπέκ.
ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
1 εβδομάδα ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Τα 5 σενάρια “θερμού” ελληνοτουρκικού επεισοδίου που μελετούν τα Επιτελεία

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - Τα 5 σενάρια "θερμού" ελληνοτουρκικού επεισοδίου που μελετούν τα Επιτελεία

Οι κομματικοί στρατοί ζουν και βασιλεύουν…

Οι κομματικοί στρατοί ζουν και βασιλεύουν…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr