• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

4 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Άλλο ένα εθνικό κάστρο ανατίναξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο χειρότερος Πρωθυπουργός κατά κοινή ομολογία,

από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους!

Η Τουρκία πασχίζει να μπει στην ΕΕ πολλά χρόνια! Αφού είδε λοιπόν πως δεν γίνεται τίποτε, επεξεργάστηκε άλλο σχέδιο και το οποίο αποδέχτηκαν ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, αλλά πρωτίστως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν! Αλλά έγκριση έδωσε και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ!

Έτσι εγένετο στα μουλωχτά η Ευρωπαϊκή Πολιτική Κοινότητα (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ενδεχομένως μάλιστα ο Έλληνας Πρωθυπουργός να είχε συζητήσει και να είχε συμφωνήσει στο πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι, στη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και λίγο παλαιότερα στη συνάντησή του με τον Όλαφ Σόλτς στο Βερολίνο, αυτήν την τερατογέννηση κατά των εθνικών μας συμφερόντων!

Μάλιστα το τραγικό είναι, πως στις 9 Μαΐου 2022 ο Γάλλος Πρόεδρος, ναι ο “φίλος” της Ελλάδος, είχε προτείνει την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές! Τούτο συνέβη μάλιστα, σε ομιλία του ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, όπου οραματίστηκε τον επανασχεδιασμό του πολιτικού χάρτη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. 

Στον οποίο επανασχεδιασμό και με τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (ΕΚΠ), δίνεται το δικαίωμα σε χώρες εκτός τις Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όπως η Ουκρανία, η Μολδαβία, η Γεωργία και η Τουρκία και στις οποίες αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Γάλλος Πρόεδρος, να συνάψουν στενότερες σχέσεις με την ΕΕ, αφού η επιθυμία αυτών των χωρών για ένταξη στην ΕΕ είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες!

Η πρώτη συνεδρίαση μάλιστα της ΕΚΠ θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα στις 7 Οκτωβρίου 2022! Είναι τυχαία η ημερομηνία, όταν στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2022 θα συνεδριάσει στην τσεχική πρωτεύουσα το έκτακτο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ;

Όταν η τσεχική προεδρία έχει αναλάβει τις επαφές με τα υπό ένταξη μέλη στην ΕΠΚ;

Μπορεί να μας πει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, αν υποβαθμίζεται ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδος από αυτήν την παρθενογένεση Γερμανίας – Γαλλίας;

Όταν οι αποφάσεις στην ΕΚΠ φρόντισαν οι “εταίροι μας” στην ΕΕ να παίρνονται κατά πλειοψηφία και όχι με απόλυτη ομοφωνία;

Έχουμε εδώ δηλαδή, άλλη μια ενδοτική, προδοτική, δουλική στάση της ελληνικής κυβερνήσεως;

Πού ωφελήθηκε η Ελλάς από την αγορά γαλλικών εξοπλιστικών προγραμμάτων, πέραν της αύξησης της αμυντικής μας ισχύος;

Ας αναλογιστούμε όμως, πώς η Ελλάς θησαύρισε τα ταμεία της Γαλλίας αγοράζοντας φρεγάτες και αεροπλάνα, ας αναρωτηθούμε, εμείς ως χώρα που ωφεληθήκαμε, πέραν της αύξησης της αμυντικής μας ισχύος;

Η Ελλάς, τι αντισταθμιστικό όφελος αποκόμισε από αυτό το γιγαντιαίο εξοπλιστικό πρόγραμμα; Δεν ήταν μια καλή ευκαιρία να αναβαθμίσει η χώρα μας την αμυντική της βιομηχανία;

Την οποία όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις, την έχουν απαξιώσει και μαραζώνουν, τόσο η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), όσο και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ);

Καθ΄ όσον η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κι ενώ απέκτησαν δουλειά εκατοντάδες εργατικά γαλλικά χέρια στα ναυπηγεία τους, τα ελληνικά ναυπηγεία στην Ελευσίνα πνέουν τα λοίσθια;

Είναι αυτή εθνική πολιτική;

Όταν μάλιστα στην 24ωρη απεργία των ΜΜΜ την περασμένη Τετάρτη, το αίτημα των εργαζομένων ήταν η μη ιδιωτικοποίηση των Μέσων;

Με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΗΣΑΠ, να δηλώνει:

«Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το νομοσχέδιο και στις ρυθμίσεις του και για αυτό το λόγο κάνουμε απεργία. Κάναμε κάποιες εταιρείες για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία, να προσφέρουμε κοινωνικό έργο, τέτοιες είναι οι συγκοινωνίες, αλλά είναι και άλλες εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ και άλλες αυτές οι εταιρείες με αυτό το νόμο χάνουν εντελώς το δημόσιο χαρακτήρα τους, παύουν να είναι εταιρείες κοινής ωφέλειας»!

Δηλαδή δεν έβαλαν μυαλό με το έγκλημα της ΔΕΗ;

Το οποίο συνεχίζουν να το επεκτείνουν, χωρίς αιδώ, ανακοινώνοντας καθημερινά, ποιες περιοχές θα έχουν την επομένη ημέρα διακοπή ρεύματος;

Που πάντα βρίσκουν να ωραιοποιούν με τις κατάλληλες λέξεις τα πολιτικά τους εγκλήματα!

Και όπως τις τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις τις μετέτρεψαν λεκτικά σε “επισυνδέσεις”, έτσι και τις διακοπές ρεύματος τις ονομάζουν “συντήρηση πυλώνων της ΔΕΗ”!

Θέλουν λοιπόν, όλα να τα πουλήσουν στους ξένους και να μην μείνει τίποτε υπό την φροντίδα του κράτους, ενώ η Τουρκία είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές των μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών, των περίφημων Bayraktar;

Υπάλληλοι του Ερντογάν, Σολτς και Μακρόν…

Κι ενώ, ύποπτα έως πρόστυχα, η Γαλλία και η Γερμανία βάζουν την Τουρκία στην ΕΕ από την πίσω πόρτα, χωρίς  να αντιδρούν ο Πρωθυπουργός, ο ΥΠΕΞ, η κυβέρνησή τους, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, καθώς και οι Ευρωβουλευτές της, καταπίνοντας αμάσητη την κάμηλο, η Τουρκία συνεχίζει να ακροβατεί υπέροχα σε δυο βάρκες με απόλυτη επιτυχία! Προκαλώντας νέους πολιτικούς τριγμούς στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, το νέο σχέδιο του Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν που συζητά για την ένταξη της Τουρκίας στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO)!

Ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης (ΟΣΣ) είναι ένας Ευρασιατικός Οργανισμός, πολιτικής, οικονομικής και ασφάλειας των μελών του!

Δημιουργήθηκε στις 15 Ιουνίου 2001 στη Σαγκάη της Κίνας, από τις ηγεσίες της Κίνας, του Καζακστάν, της Κιργιζίας, της Ρωσίας, του Τατζικιστάν και του Ουζμπεκιστάν.

Αυτές οι χώρες δεσμεύονται από Καταστατικός Χάρτη και ο οποίος υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2002! Ακολούθως, τον Ιούνιο του 2017 στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (ΟΣΣ) προσχώρησαν η Ινδία και το Πακιστάν, στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Αστάνα του Καζακστάν!

Μετά από το νέο αυτό διασυρμό, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ από τον Τούρκο Σουλτάνο, η τουρκόφιλη ηγεσία του ΝΑΤΟ ψελλίζει ότι η πράξη αυτή τελειώνει τη συνεργασία και συμμετοχή στο ΝΑΤΟ της Τουρκίας!

Ποιος αυτός ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος δεν τηρεί ούτε τις ίσες αποστάσεις μεταξύ των μελών του (Ελλάδα και Τουρκία), παροτρύνοντας την Ελλάδα με τη ρήση: “βρείτε τα μεταξύ σας”, όταν η Ελλάδα είναι αμυνόμενη της αισχρής επιθετικότητας της Τουρκίας και τηρεί απόλυτα το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες, ενώ η Τουρκία παραβάτης αυτών, διεκδικώντας τη μισή Ελλάδα με ψευδεπίγραφη “Γαλάζια Πατρίδα” και κατασκευασμένους χάρτες!

Μας λένε πως αντιδρά και ο Γερμανός Καγκελάριος! Πως το κλίμα στο Βερολίνο είναι πολύ βαρύ! Μπα, ενοχλήθηκε ξαφνικά;

Αλλά η μεγάλη ενόχληση έρχεται από σύσσωμο τον γερμανικό Τύπο, που καταχεριάζει την κυβέρνησή του!

«Το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει λοιπόν να αναρωτηθούν μέχρι πότε θα επιτρέπουν στον Ταγίπ Ερντογάν να τους σέρνει από τη μύτη; Η Τουρκία εμποδίζει το ΝΑΤΟ να εφαρμόσει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη. Κάνει γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ. Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, κάνει περισσότερα και από ό,τι η Κίνα για την παράκαμψη των ευρωπαϊκών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας. Ο Ερντογάν φρενάρει την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Και τώρα θέλει να ενταχθεί στον SCO μαζί με το Ιράν. Είναι καιρός για μια πιο δυναμική πολιτική έναντι της Τουρκίας»!

Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς!

Τα παραπάνω θα έπρεπε να επικαλούνται ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ μας θέτοντας παντού βέτο κατά της Τουρκίας!

Εμπνευστής των “Πρεσπών 2” ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Αλλά ξεχάσαμε ότι αυτός ο Πρωθυπουργός, ως αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον Ιανουάριο του 2019, ισχυριζόταν στη Βουλή των Ελλήνων, πως τον ίδιο και τη ΝΔ δεν τους δεσμεύει η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που 153 Βουλευτές (145 Συριζαίοι και 8 αδέσποτοι, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα και πατριωτική συνείδηση) ψήφισαν παραδίδοντας την αιματοβαμμένη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και κραύγαζε ότι θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση:

«Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»!

Μας διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους, πως η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί εθνική ήττα και εθνικό λάθος, η οποία προσβάλλει την ιστορία της Πατρίδας! Κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι παραχώρησε “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα.

Έλεγε επίσης:

«Υπογράψατε αυτόματα την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Κάψατε τον μοχλό πίεσης και έγινε εθνικό μπούμερανγκ. Θα συμφωνούμε αυτόματα και στο κλείσιμο κάθε κεφαλαίου, επειδή αυτό ορίζει αυτό που υπογράψατε; Εφόσον εκλεγώ Πρωθυπουργός, αρνούμαι να ερμηνεύσω τη Συμφωνία με τον τρόπο αυτόν! Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της ιστορίας»!

Αυτά τα βαρύγδουπα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη μετέφεραν οι Βουλευτές του σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Μακεδονία μας, προεκλογικά! Συμμετέχοντας στις πολυπληθείς λαοσυνάξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όλα τα κορυφαία στελέχη της παράταξης, όπως ο Κώστας Τασούλας (σήμερα Πρόεδρος της Βουλής, Μάκης Βορίδης (σήμερα Υπουργός Εσωτερικών), Άδωνις Γεωργιάδης (σήμερα Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Θάνος Πλεύρης (σήμερα Υπουργός Υγείας) καθώς και άλλοι!

Αυτά τα ψεύτικα λόγια πίστεψαν οι Έλληνες πολίτες, οι Μακεδόνες και έδωσαν την απόλυτη αυτοδυναμία στη ΝΔ και έκαναν Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από δέκα χρόνια συμμαχικών κυβερνήσεων!

Σήμερα ως Πρωθυπουργός φόρεσε άλλο προσωπείο και στις 19 Ιουλίου 2022 “παρέδωσε” την Μακεδονία μας, του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου στου; Σκοπιανούς, δημιουργώντας τις “Πρέσπες 2”!

Αυτήν την ημέρα με την απλόχερη παραχώρηση Μητσοτάκη της Μακεδονίας μας, άρχισαν επίσημα οι ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στην ΕΕ! Με αναγνωρισμένη “Μακεδονική” γλώσσα, η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Και πώς θα λέγονται αυτοί; Μακεδόνες!

Αν δεν ήταν μάλιστα το βέτο της Βουλγαρίας, από το 2019 θα είχαν τελειώσει όλα!

Το ζητούμενο όμως είναι ένα! Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο υπνωτισμένος ελληνικός λαός; Πότε θα “μαυρίσει” με την ψήφο του Τσίπρα και Μητσοτάκη; Έως πότε θα είναι εγκλωβισμένοι στις παραταξιακές ταμπέλες; Όταν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αριστερός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι δεν είναι δεξιός, όχι δεν είναι κεντρώος, αλλά είναι μαθητής και χειροκροτητής του εθνικού ολετήρα Κώστα Σημίτη!

Ως πότε θα εμπιστεύεται και θα παραπλανιέται από τα Συστημικά ΜΜΕ και από τις πειραγμένες δημοσκοπήσεις αυτών των Μέσων, που διενεργούνται κατόπιν εντολής των επιχειρηματιών ιδιοκτητών αυτών των Μέσων;

Επικίνδυνος Πρωθυπουργός; Επικίνδυνη κυβέρνηση;

Τα συμπεράσματα δικά σας, σύμφωνα με αυτά που αποκάλυψε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο κ. Χρήστος Κολοβός, Διδάκτωρ Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός ΕΜΠ τέως Διευθυντής Κλάδου Μεταλλευτικών Μελετών και Έργων ΔΕΗ ΑΕ/Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας:

«… μας εξήγησαν οι Σκοπιανοί, ότι συμφώνησαν να πάρουν περίπου 80.000 τόνους το μήνα από τα ελληνικά ορυχεία λιγνίτη για να τον καίνε κυρίως στο Μοναστήρι (Μπίτολα), όπου βρίσκεται ο ΑΗΣ των Σκοπίων. Και εμείς προτιμούμε να κρατούμε τον ΑΗΣ Μελίτης σβηστό, δούλεψε ελάχιστα απ΄ τις 16/8 έως τις 6/9 και έκλεισε ξανά.

Ας μας πουν γιατί. Ξαφνικά η κυβέρνηση θα βρει πάνω από 10 δισ. Ευρώ, από τον ουρανό για να τα δώσει στους παρόχους ενέργειας, για να μην χρεώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος.

Επειδή τους ενοχλεί ο ελληνικός λιγνίτης για να καίνε εισαγόμενο φυσικό αέριο, ψάχνουν τρόπους να κάνουν απολιγνιτοποίηση μια ώρα νωρίτερα, αλλά δεν θα έχουμε ούτε φυσικό αέριο, ούτε λιγνίτη το χειμώνα.

Γιατί εμείς έπρεπε άρον-άρον τον Αύγουστο του ’21 να κλείσουμε τα λιγνιτικά μας εργοστάσια;»!!

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

by admin
1 ώρα ago
Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων

by admin
3 ώρες ago
Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
15 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

by admin
16 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Τι είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ το σύστημα και το έκρυβε για 30 χρόνια (και τώρα έρχεται να σε απελευθερώσει);

Τι είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ το σύστημα και το έκρυβε για 30 χρόνια (και τώρα έρχεται να σε απελευθερώσει);

3 ημέρες ago
Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»

53 λεπτά ago
Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    24 shares
    Share 10 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr