• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Απτόητος ο Πριγκόζιν: «Θα κατέβω για πρόεδρος της Ουκρανίας το 2024» – «Είμαστε κοντά στο κέντρο του Μπαχμούτ» (βίντεο)

3 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Ο Πριγκόζιν επανέλαβε πάντως ότι οι Ουκρανοί θα αντεπιτεθούν, και ότι υπάρχει κίνδυνος οι ρωσικές δυνάμεις να περικυκλωθούν – Τι δηλώνουν το Κίεβο και το Λονδίνο για το Μπαχμούτ

Ο επικεφαλής της παραστρατιωτικής οργάνωσης Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν ανακοίνωσε το Σάββατο ότι οι μαχητές του έχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος στο Μπαχμούτ, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο δηλώνει ότι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1,2 χιλιομέτρων μακριά από το διοικητικό κέντρο της πόλης. Επανέλαβε πάντως ότι οι Ουκρανοί θα αντεπιτεθούν, προειδοποιώντας ότι υπάρχει κίνδυνος οι ρωσικές δυνάμεις να περικυκλωθούν. 

«Πρόκειται για ένα πενταώροφο κτίριο από όπου προέρχεται ο καπνός – το κτίριο της διοίκησης της πόλης, το διοικητικό κέντρο της πόλης. Είναι ένα χιλιόμετρο και 200 μέτρα μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πριγκόζιν στο βίντεο που ανήρτησε στο Telegram, δείχνοντας προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

https://twitter.com/antiputler_news/status/1634548326665166849?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1634548326665166849%7Ctwgr%5E0b09b829eeb1be88f0fc74ffa82ffe067d3d48b9%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pentapostagma.gr%2Fkosmos%2F7156334_aptoitos-o-prigkozin-tha-katebo-gia-proedros-tis-oykranias-2024

Το CNN εντόπισε γεωγραφικά το βίντεο, και φαίνεται να δείχνει την περιοχή όπου ο Πριγκόζιν είπε ότι βρισκόταν τη συγκεκριμένη στιγμή.

«Αυτό είναι το μέρος όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα πραγματοποιήσουν μια αντεπίθεση από το βορρά, είναι σημαντικό για εμάς οι πολεμιστές να καλύπτουν τα πλευρά μας», είπε. «Εάν τα πλευρά καλυπτονται, τότε όλα είναι εντάξει, αν όχι, τότε η PMC Wagner θα περικυκλωθεί, μαζί με τους Ουκρανούς που βρίσκονται μέσα στο Μπαχμούτ» παρατήρησε.

Η πόλη της Ανατολικής Ουκρανίας, που βρίσκεται στην περιοχή του Ντόνετσκ, συνεχίζει να είναι το θέατρο μερικών από τις πιο σκληρές μάχες μεταξύ ουκρανικών και ρωσικών δυνάμεων.

«Θα κατέβω για πρόεδρος της Ουκρανίας το 2024»

«Πήρα την απόφαση το 2024 να κατέβω για πρόεδρος – πρόεδρος της Ουκρανίας. Θα ανταγωνιστώ για αυτή τη θέση με τον Ποροσένκο και τον Ζελένσκι. Αν κερδίσω, τότε όλα θα πάνε καλά. Δεν θα χρειαστούν οβίδες» δήλωσε δε, ειρωνικά το «αφεντικό» της Wagner.

The illegal and unprovoked invasion of Ukraine is continuing.

The map below is the latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine – 11 March 2023.

Find out more about Defence Intelligence's use of language: https://t.co/HN8GgP0WNm

🇺🇦 #StandWithUkraine 🇺🇦 pic.twitter.com/GKjKAFzu6S

— Ministry of Defence 🇬🇧 (@DefenceHQ) March 11, 2023

Τι δηλώνουν το Κίεβο και το Λονδίνο για το Μπαχμούτ

Από πλευράς του, ο Σέρχι Τσερεβάτι, εκπρόσωπος της ανατολικής ομάδας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε στην εθνική τηλεόραση το Σάββατο ότι τις τελευταίες 24 ώρες, περισσότερες από 20 μάχες μεταξύ ουκρανικών και ρωσικών δυνάμεων έχουν λάβει χώρα εντός του εδάφους της πόλης.

Ο Τσερεβάτι είπε επίσης ότι οι περισσότερες από τις ρωσικές ομάδες επίθεσης αποτελούνται από μαχητές της Wagner που ενισχύονται από Ρώσους αλεξιπτωτιστές.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, οι δυνάμεις που μάχονται για τη ρωσική κυβέρνηση έχουν πλέον καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού τμήματος του Μπαχμούτ και ο ποταμός στο κέντρο της πόλης (Μπαχμούτκα) σηματοδοτεί ουσιαστικά τη γραμμή του μετώπου. Ωστόσο, το Λονδίνο πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις εξακολουθούν να κρατούν τα δυτικά του Μπαχμούτ. «Με τις ουκρανικές δυνάμεις να έχουν τη δυνατότητα βολής από οχυρωμένα κτίρια της δυτικής πλευράς, η περιοχή αυτή, έχει εξελιχθεί σε ζώνη θανάτου. Έτσι, η πρόκληση είναι μεγάλη για τις δυνάμεις της Wagner που προσπαθούν να συνεχίσουν την προέλασή τους προς τα δυτικά», πρόσθεσε η αναφορά.

Στο δυτικό τμήμα της πόλης, υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας, οι στρατιωτικές δυνάμεις του Κιέβου έχουν καταστρέψει σημαντικές γέφυρες διέλευσης του ποταμού, ο οποίος διέρχεται μέσω μιας λωρίδας διαστάσεων 200×800 μέτρα, σύμφωνα με την ίδια αναφορά.

Ωστόσο, οι ουκρανικές δυνάμεις, αλλά και οι γραμμές εφοδιασμού τους «παραμένουν ευάλωτες» ως προς το ενδεχόμενο περικύκλωσης του Μπαχμούτ από τη βόρεια και τη νότια πλευρά της πόλης.

Στο έλεος των ρωσικών βομβαρδισμών Χερσώνα και Ντονέτσκ

Στο μεταξύ, τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα Σάββατο από ρωσικό βομβαρδισμό που έπληξε τη Χερσώνα στα νότια της Ουκρανίας, ενώ ένας ακόμη άμαχος έχασε τη ζωή του στην περιοχή του ανατολικού Ντονέτσκ, όπως δήλωσαν περιφερειακοί αξιωματούχοι.

Ο περιφερειακός κυβερνήτης Ολεξάντρ Προκούντιν δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι συμπεριλαμβανομένης και μιας ηλικιωμένης τραυματίστηκαν επίσης, από πυρά πυροβολικού που έπληξαν την πόλη.

«Σήμερα οι Ρώσοι κατακτητές χτύπησαν και πάλι τη Χερσώνα. Σε δρόμο κοντά στα απομεινάρια ενός καταστήματος από τον βομβαρδισμό σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι», δήλωσε ο Προκούντιν στην ουκρανική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι ένα αυτοκίνητο, αρκετά λεωφορεία και μία εμπορική περιουσία υπέστησαν καταστροφές.

pentapostagma.gr

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Συναγερμός από τη NASA: Ακραία ηλιακή καταιγίδα μπορεί να παραλύσει τον σύγχρονο πολιτισμό
Slider

Συναγερμός από τη NASA: Ακραία ηλιακή καταιγίδα μπορεί να παραλύσει τον σύγχρονο πολιτισμό

by admin
1 λεπτό ago
Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
7 ώρες ago
Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει
ΔΙΕΘΝΗ

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει

by admin
8 ώρες ago
Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα
Slider

Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα

by admin
9 ώρες ago
Next Post
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (11/3/2023)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (11/3/2023)

«ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ»! Ζητάει και τα ρέστα από τους νεκρούς των Τεμπών! Το είπε LIVE…

«ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ»! Ζητάει και τα ρέστα από τους νεκρούς των Τεμπών! Το είπε LIVE…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr