Η προεργασία για τον αποικισμό του Ελληνικού τόξου έχει ήδη γίνει εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον.Σε μία χρεοκοπημένη Ελλάδα με χιλιάδες κατασχεμένα σπίτια έτοιμα να βγουν στο σφυρί, Ισραηλινοί επενδύουν και αγοράζουν ακίνητα (διαμερίσματα και ξενοδοχεία) σε μεγάλους αριθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με εμφανή σκοπό τη τουριστική εκμετάλλευση τους με κρυφό σκοπό όμως τη στέγαση Εβραίων και την ακόλουθη δημιουργία ”εβραϊκών αστικών περιοχών” στα πρότυπα της Νέας Υόρκης και της Αμβέρσας.
Όσο για τους Παλαιστινίους Θεσσαλία και Κρήτη θα υποδεχτούν τον μεγαλύτερο αριθμό.Θεσσαλία γιατί όταν γίνουν πλειοψηφία σε κάποια χρόνια η Ελλάς θα κοπεί στη μέση και Κρήτη γιατί υπάρχει ενεργό σχέδιο ανεξαρτητοποίησης της και αν αυτή γίνει όσοι κατοικούν εκεί αυτομάτως θα γίνουν «κρητικοί πολίτες» και η Κρήτη θα ξανα τουρκέψει κατα το μισό όπως ήταν επί τουρκοκρατίας.Για τη Κρήτη ιδιαίτερα πρέπει να προσεχθεί η στάση του Κασσελάκη καθώς ο ίδιος είναι φανατικά υπέρ της εγκατάστασης προσφύγων στην Ελλάδα και πάρα πολύ πρόωρα έκανε δηλώσεις για το θέμα.
Οι έλληνες πολιτικοί υποστηρίζουν το σχέδιο.Τόσο ο δεδηλωμένος καλός φίλος του Ισραήλ Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης έχουν ταχθεί από πολύ νωρίς υπέρ της υποδοχής προσφύγων του πολέμου.
Πολύ ενδιαφέρουσες επίσης είναι και οι δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης και ασύλου Δημήτρη Καιρίδη σχετικά με την απότομη αύξηση της εισόδου Ισραηλινών «τουριστών» στην Ελλάδα. «Πολλοί από τα τουρκικά παράλια ήρθαν στην Δωδεκάνησο.
Να πούμε ότι έχουμε εισροή Ισραηλινών τουριστών. Αν κάποιοι ήρθαν, δεν είναι Παλαιστίνιοι, έχουν έρθει Ισραηλινοί (…) και το αεροδρόμιο Αθηνών είναι ένας κόμβος σήμερα ανοιχτός προς το Ισραήλ» είπε ο κ. Καιρίδης ενώ υπογράμμισε με νόημα το γεγονός ότι υπάρχει «μεγάλη αύξηση στις αιτήσεις Golden Visa».
Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.
Προφανώς μία μικρής διάρκειας παραμονή στους κατατρεγμένους του πολέμου θα παραταθεί τελικά επ αόριστον και οι Εβραίοι αλλά και οι Παλαιστίνιοι θα γίνουν σε κάποια χρόνια συμπολίτες μας με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνοχή και την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.
Πρώτος άνοιξε το χορό για τον αποικισμό ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν ο οποίος επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες έχει αναφερθεί στην ανάγκη πρωτοβουλιών ώστε να αποτραπεί μια ανθρωπιστική κρίση δήλωσε ότι προετοιμάζεται ένας ανθρωπιστικός συνασπισμός από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ιδίως την Κύπρο , η οποία θα χρησιμεύσει ως αεροπορική βάση για αυτόν τον «θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο». Ο Μακρόν δήλωσε ότι είχε ήδη τις πρώτες συνεννοήσεις με τον Κύπριο πρόεδρο και είναι σε στενή επαφή και με την Ελλάδα αλλά και όλους τους ευρωπαίους εταίρους που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.
Στην Κύπρο εν τω μεταξυ έγινε γνωστό ότι έχουν σπεύσει ομάδες από 19 κράτη που σε συντονισμό με τις κυπριακές αρχές ετοιμάζονται για όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό του απεγκλωβισμού από Ισραήλ και Λίβανο και την ευρύτερη περιοχή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.
Οι ομάδες αυτές έχουν εγκατασταθεί στο Συντονιστικό Κέντρο «Ζήνων» στη Λάρνακα, αλλά και στη βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο.
Η Ελλάδα και η Κύπρος ως μεταβατικό στάδιο για τον μεγάλο εβραϊκό αποικισμό της Ουκρανίας.
Η ζωή στη Μέση Ανατολή για τους Εβραίους θα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη έτσι η ηγεσία τους έχει ετοιμάσει σχέδιο μεταφοράς του Ισραήλ στην Ουκρανία η οποία αδειάζει από Ουκρανούς για να γεμίσει με Εβραίους και αυτό εξελίσσεται με εβραίο πρόεδρο της Ουκρανίας.
Εκεί οι εβραίοι θα ζουν με σχετική ασφάλεια θα γίνουν μέλος της ΕΕ και θα φτιάξουν επιτέλους το κράτος που τόσο ονειρεύονταν άλλωστε η πρώτη επιλογή των ηγετών του Σιωνισμού για τη δημιουργία Εβραϊκού κράτους δεν ήταν η Παλαιστίνη αλλά η εύφορη και ειρηνική Αργεντινή η οποία δεν επελέγη όμως για λόγους ιστορικούς και θρησκευτικούς.
Καλή μας τύχη!







