• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ετοιμάζεται για σύγκρουση η Άγκυρα – Ερντογάν: «Είμαστε έτοιμοι για όλα, η Τουρκία έχει πάρει τα μέτρα της» – Επισπεύδεται η παράδοση των S-400

7 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σε κατάσταση παράνοιας μοιάζει να είναι ο Ερντογάν, καθώς όπως είναι γνωστό, οι ΗΠΑ έχουν άλλα σχέδια για την Τουρκία, ακόμα και τον διαμελισμό της. Μετά από την τριμερή με Ρωσία και Ιράν στο Σότσι, γνωστοποιήθηκε πως οι πρώτοι S-400 θα πατήσουν Τουρκία τον Ιούλιο. Μήνες νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί δηλαδή.

Οι λόγοι που ο Ερντογάν επιθυμεί κάτι τέτοιο είναι πολλοί. Η αυξανόμενη κλιμάκωση στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο λόγω των ενεργειακών συμφερόντων αποτελεί ένα

σημαντικό παράγοντα ανασφάλειας για τον αυταρχικό Ερντογάν.

Παράλληλα με την κρίση στη Μεσόγειο, την οποία η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει, έχει και ένα ακόμα μέτωπο ανοικτό, αυτό των Κούρδων, όπου με την στήριξη των ΗΠΑ, βρίσκονται κοντά στον διαμελισμό του τουρκικού κράτους και τη σύσταση του Κουρδιστάν.

Σε αυτά τα μέτωπα ο Ερντογάν είναι ιδιαίτερα επιθετικός και δεν κάνει πίσω. Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την όποια στρατιωτική δύναμη έχει απομείνει, προσπαθεί να αναβαθμίση την πολεμική βιομηχανία και τον εξοπλισμό των ΤΕΔ.

Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο δηλώνει ο Ερντογάν, επισημαίνοντας πως η Άγκυρα έχει λάβει τα μέτρα της απέναντι σε κάθε απειλή. Μετά από την τριμερή στο Σότσι, ανακοινώθηκε, επίσης, πως επισπεύδεται η παράδοση των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία.

Επιστρέφοντας από την τριμερή διάσκεψη κορυφής του Σότσι του ρωσικού Καυκάσου μεταξύ Τουρκίας, Ρωσίας και Ιράν, ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερνογάν, ανήγγειλε στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Άγκυρα, στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν, ότι τον προσεχή Ιούλιο η Τουρκία θα παραλάβει το Α/Α Σύστημα S-400.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανάφερε ότι το πρόγραμμα παραλαβής των ρωσικών πυραύλων παρά τις ενστάσεις δυτικών παραγόντων, δεν αλλάζει και μάλιστα επισπεύδεται η παράδοση τους από την Ρωσία, έτσι ώστε τον προσεχή Ιούλιο θα βρίσκονται επί τουρκικού εδάφους.

Η Τουρκία, τόνισε ο Ερντογάν, θα εξασφαλίσει την περιφερική και όχι μόνο ασφάλεια της, ενώ η εγκατάσταση των ρωσικών πυραύλων S-400, ευελπιστεί ότι θα εμποδίσει το παράλληλο πρόγραμμα της απόκτησης των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-35.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο απόκτησης και του αμερικανικού πυραυλικού συστήματος Patriot, αλλά εφόσον η αγορά εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας.

Δεν θα ακυρώσουμε τη συμφωνία με τη Ρωσία

Η Τουρκία δεν πρόκειται να ακυρώσει την σύμβαση για την αγορά του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400, παρά τις πιέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, διεμήνυσε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Έχουμε κάνει την συμφωνία για τους S-400 με την Ρωσία, επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να οπισθοχωρήσουμε, η δουλειά έχει γίνει», δήλωσε ο κ. Ερντογάν σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από την σύνοδο κορυφής Τουρκίας, Ρωσίας και Ιράν στο Σότσι, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τόνισε πως η Άγκυρα συνεχίζει να λειτουργεί με βάση την συμφωνία που προβλέπει παράδοση S-400 τον Ιούλιο.

Παράλληλα, δήλωσε πως παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο απόκτησης και του αμερικανού πυραυλικού συστήματος Patriot, αλλά εφόσον αυτό είναι προς όφελος των συμφερόντων της Τουρκίας. Διευκρίνισε πάντως ότι παραμένουν ανοιχτά κάποια ζητήματα που αφορούν την παράδοση και την παραγωγή και τα οποία αποτελούν αντικείμενο συζήτησης με την Ουάσιγκτον.

 

Erdogan says Turkey has taken her measures, adds that Turkey is ready for anything at any moment. pic.twitter.com/AILcxnYARn

— EHA News (@eha_news) 15 Φεβρουαρίου 2019

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από το Sochi της Ρωσίας στις 15 Φεβρουαρίου 2019, το πρώτο από τα δύο A/A συστήματα S-400 θα παραληφθεί από την Τουρκία τον μήνα Ιούλιο τρέχοντος έτους.

— Ισοζύγιο Στρατιωτικής Ισχύος (@isozygio) 15 Φεβρουαρίου 2019

pentapostagma.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Καραγκάνοφ: «Η Ρωσία θα Πρέπει να Επιτεθεί στην Ευρώπη Αργά ή Γρήγορα» – Πρώτα η Γερμανία
Slider

Καραγκάνοφ: «Η Ρωσία θα Πρέπει να Επιτεθεί στην Ευρώπη Αργά ή Γρήγορα» – Πρώτα η Γερμανία

by admin
1 ώρα ago
Εγκατάλειψη της Ουκρανίας: Ο Βανς Ομολογεί Κατάρρευση των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Εγκατάλειψη της Ουκρανίας: Ο Βανς Ομολογεί Κατάρρευση των ΗΠΑ

by admin
1 ώρα ago
Οι Ουκρανοί ανατίναξαν σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία! – Κόβουν στα δύο τον ανεφοδιασμό των Ρώσων
Slider

Οι Ουκρανοί ανατίναξαν σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία! – Κόβουν στα δύο τον ανεφοδιασμό των Ρώσων

by admin
2 ώρες ago
Η βόμβα της CIA που απειλεί να ανατινάξει την πολιτική σκηνή… Φάουτσι χρηματοδότησε έρευνα σε εργαστήριο της Κίνας, έκρυψε την αλήθεια για τον COVID-19
Slider

Η βόμβα της CIA που απειλεί να ανατινάξει την πολιτική σκηνή… Φάουτσι χρηματοδότησε έρευνα σε εργαστήριο της Κίνας, έκρυψε την αλήθεια για τον COVID-19

by admin
2 ώρες ago
Next Post
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ξυπνάτε Έλληνες- Αυτό είναι το αποτέλεσμα των ανοιχτών συνόρων: Σύντομα και στη χώρα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξυπνάτε Έλληνες- Αυτό είναι το αποτέλεσμα των ανοιχτών συνόρων: Σύντομα και στη χώρα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr