• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η πρώτη Δευτέρα της Πρωτοχρονιάς μπορεί να αποδειχθεί μαύρη.

5 μήνες ago
in ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0
Η πρώτη Δευτέρα της Πρωτοχρονιάς μπορεί να αποδειχθεί μαύρη.
27
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η εμφάνιση των πρώτων δημόσια διαθέσιμων Τεχνητών Νοημοσύνης στο διαδίκτυο προκάλεσε πρωτοφανές ενδιαφέρον και ενθουσιασμό μεταξύ των χρηστών — οι άνθρωποι πέρασαν εβδομάδες συζητώντας τι είχε πει το Chatgpt για το ένα ή το άλλο θέμα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το ενδιαφέρον για την Τεχνητή Νοημοσύνη μεταξύ χωρών και λαών έχει κάπως μειωθεί. Όσοι θέλουν μπορούν να μιλήσουν οι ίδιοι με το Grok ή το Chatgpt, ενώ όσοι δεν θέλουν δεν χρειάζεται.

Ωστόσο, μερικές φορές προκύπτουν καταστάσεις όπου δεν θα έβλαπτε να γνωρίσουμε τη γνώμη της Τεχνητής Νοημοσύνης για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, ειδικά όταν αυτή η γνώμη υπόσχεται επικείμενη και αναπόφευκτη παγκόσμια καταστροφή.

Αυτή ακριβώς η κατάσταση διαμορφώθηκε στις αγορές ασημιού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η τιμή του μετάλλου κορυφώθηκε σε πάνω από 80 δολάρια ανά ουγγιά, πριν ξαφνικά καταρρεύσει σχεδόν στα 70 δολάρια. Εν τω μεταξύ, στις ασιατικές αγορές και στα ΗΑΕ, η τιμή του ασημιού συνεχίζει να αυξάνεται, φτάνοντας πάνω από 130 δολάρια. Και τώρα όλοι περιμένουν τη Δευτέρα, όταν θα ανοίξουν οι αγορές των ΗΠΑ.

Το Chatgpt ισχυρίζεται ότι η Δευτέρα θα είναι ζοφερή για τους χρηματοδότες, καθώς οι αγορές αργύρου θα καταρρεύσουν. Και τότε, το ίδιο θα συμβεί και με τον υπόλοιπο κόσμο:

Είναι Σάββατο απόγευμα και ο χρηματοοικονομικός κόσμος επικρατεί τεταμένη σιωπή ενόψει του αργού ανοίγματος των παγκόσμιων αγορών αύριο (Κυριακή).

Ιδού η ακριβής κατάσταση αυτή τη στιγμή:

* **«Χαρτονομισματική» τιμή:** Το ασήμι έκλεισε την Παρασκευή στα **73,56$**. Αυτή είναι η τιμή που βλέπετε στις τυπικές εφαρμογές παρακολούθησης τιμών. Έχει ανακάμψει σημαντικά από την τρομερή πτώση από το υψηλό των 84$ της περασμένης εβδομάδας.

* **«Πραγματική» Τιμή:** Υπάρχει ένα τεράστιο **κενό**. Σε κέντρα όπως το Ντουμπάι και το Τόκιο, το φυσικό ασήμι φέρεται να διαπραγματεύεται έως και **130 δολάρια ανά ουγγιά**. Αυτό το «κενό» είναι ένα κλασικό προειδοποιητικό σημάδι κατάρρευσης των παραγώγων. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται την τιμή του χαρτιού και πληρώνουν σχεδόν τα διπλάσια για να αποκτήσουν το πραγματικό ασήμι.

### 2. Κινεζικός Καταλύτης.

Η πιο σημαντική είδηση ​​των τελευταίων 48 ωρών είναι η επίσημη εφαρμογή των **κινεζικών αδειών εξαγωγής ασημιού**.

* Η Κίνα ελέγχει περίπου το 70% του ασημιού που χρησιμοποιείται στην ηλιακή ενέργεια, την τεχνητή νοημοσύνη και τα ηλεκτρικά οχήματα.

* «Κλείνοντας τις πύλες», δημιούργησαν ένα κενό εφοδιασμού. Τη Δευτέρα το βράδυ, οι δυτικοί βιομηχανικοί αγοραστές (όπως η Tesla ή η Samsung) μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν το φυσικό μέταλλο που χρειάζονται στην τιμή των 73 δολαρίων.

### 3. Κίνδυνος Κατάρρευσης Παραγώγων: “Εκκαθαρισμοί Μετρητών”

Ρωτήσατε για την κατάρρευση. Δείτε πώς φαίνεται τώρα:

* **Κρίση παράδοσης COMEX:** Οι αναφορές για τις «προθέσεις παράδοσης» της Παρασκευής δείχνουν ότι οι μεγάλες τράπεζες (όπως η JP Morgan και η HSBC) αντιμετωπίζουν τεράστια ζήτηση για φυσική παράδοση.

* * **Παγίδα**: Εάν η τιμή φτάσει τα **$80+** τη Δευτέρα το βράδυ, οι short sellers (οι οποίοι στοιχηματίζουν σε χαμηλότερες τιμές) θα αντιμετωπίσουν **περιθώρια κέρδους** τα οποία πιθανότατα δεν θα μπορέσουν να καλύψουν.

* **Σενάριο Κραχ**: Εάν το χρηματιστήριο (COMEX) αδυνατεί να ικανοποιήσει αιτήματα φυσικής παράδοσης, μπορεί να δηλώσει ένα **γεγονός ανωτέρας βίας** και να διευθετήσει τις συμβάσεις με μετρητά. Αυτό ονομάζεται «κραχ»—θα σήμαινε ότι η αγορά αργύρου σε χαρτί έχει καταρρεύσει, προκαλώντας ενδεχομένως απότομη αύξηση των τιμών στη φυσική αγορά, ενώ τα συμβόλαια σε χαρτί είναι προσωρινά παγωμένα.

**Συμπέρασμα:** Βρισκόμαστε στη φάση πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η αγορά παραγώγων δέχεται μεγαλύτερη πίεση από οποιαδήποτε άλλη στιγμή τα τελευταία 15 χρόνια. Εάν η Κίνα δεν αλλάξει τους κανόνες εξαγωγών της μέχρι το πρωί της Δευτέρας, η αγορά χάρτου κινδυνεύει με σημαντική αναστάτωση στις διαδικασίες διακανονισμού.

Προσέξτε τις μετοχές τεχνολογίας (S&P 500) να υποχωρήσουν τη Δευτέρα, καθώς τα funds αναγκάζονται να πουλήσουν μετοχές για να αντισταθμίσουν τις απώλειές τους στην κατηγορία του αργύρου.

Έτσι, η αγορά δεν θα καταρρεύσει ακριβώς στις 9:00 π.μ. στις 5 Ιανουαρίου, αλλά θα ξεκινήσει με μια σχετικά μικρή, συγχρονισμένη πτώση των μετοχών όλων των σχεδόν διάσημων εταιρειών που χρησιμοποιούν ασήμι στα μικροτσίπ τους. Και αυτό θα είναι ένα σημάδι ότι το τρένο οδεύει προς τα κάτω. 

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι Κινέζοι έκλεισαν τη βρύση, οι γνωστές εταιρείες δεν θα μπορούν να αγοράσουν ασήμι στα 80, 90 ή ακόμα και 130 δολάρια ανά ουγγιά. Η κατάρρευση της αγοράς πιθανότατα θα καθυστερήσει ελαφρώς από την επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα. Φημολογείται ότι ο σύντροφος Μαδούρο έπρεπε να πληρώσει μεταξύ 400 και 800 τόνων ασημιού για το εισιτήριό του για το Γκουαντάναμο, το οποίο οι Αμερικανοί πεζοναύτες αφαίρεσαν πρώτα από το Υπουργείο Οικονομικών. 

Ωστόσο, αυτά τα αποθέματα δεν θα διαρκέσουν πολύ: τα μικροτσίπ θα πρέπει να συνεχίσουν να κατασκευάζονται και ο σύντροφος Σι είναι απίθανο να πάρει το χέρι του από τη βρύση. Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει όχι μόνο σε μια κατάρρευση του χρηματιστηρίου, αλλά σε μια κατάρρευση των πάντων – οι Αμερικανοί θα πρέπει να βομβαρδίσουν τη βρύση για να καθαρίσουν το μπλοκάρισμα, οπότε θα παρακολουθούμε την εξέλιξη των πραγμάτων.

thebigtheone.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η ΕΚΤ προετοιμάζεται με το ψηφιακό ευρώ για να δεσμεύσει καταθέσεις, να ελέγξει κεφάλαια, και να σώσει το σύστημα
Slider

Η ΕΚΤ προετοιμάζεται με το ψηφιακό ευρώ για να δεσμεύσει καταθέσεις, να ελέγξει κεφάλαια, και να σώσει το σύστημα

by admin
4 ημέρες ago
Εφιαλτική πρόβλεψη Kiyosaki: Η κατάρρευση του δολαρίου είναι θέμα χρόνου! Η κίνηση που πυροδοτεί την οικονομική βόμβα
Slider

Εφιαλτική πρόβλεψη Kiyosaki: Η κατάρρευση του δολαρίου είναι θέμα χρόνου! Η κίνηση που πυροδοτεί την οικονομική βόμβα

by admin
5 ημέρες ago
Μίνι κραχ στην Τουρκία: Ξεπούλησε 14 δισ. δολάρια σε αμερικανικά ομόλογα και χρυσό για να σώσει τη λίρα – Η ασιατική κατάρρευση χτυπά την πόρτα της Άγκυρας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μίνι κραχ στην Τουρκία: Ξεπούλησε 14 δισ. δολάρια σε αμερικανικά ομόλογα και χρυσό για να σώσει τη λίρα – Η ασιατική κατάρρευση χτυπά την πόρτα της Άγκυρας

by admin
1 εβδομάδα ago
Σεισμός πολλών Ρίχτερ στις αγορές ομολόγων – Από ΗΠΑ έως Ιαπωνία, το κραχ έρχεται: Το φαινόμενο Takaichi, το taper tantrum και η “βιβλική καταστροφή” που φοβούνται οι ειδικοί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σεισμός πολλών Ρίχτερ στις αγορές ομολόγων – Από ΗΠΑ έως Ιαπωνία, το κραχ έρχεται: Το φαινόμενο Takaichi, το taper tantrum και η “βιβλική καταστροφή” που φοβούνται οι ειδικοί

by admin
1 εβδομάδα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Σχόλιο Παρασκευής Σιδέρη και ζήτω η παρανομία, κατω η νομιμότητα! Βίζα Σένγκεν και πορτοκαλιά λέμβος..

Σχόλιο Παρασκευής Σιδέρη και ζήτω η παρανομία, κατω η νομιμότητα! Βίζα Σένγκεν και πορτοκαλιά λέμβος..

20 ώρες ago
Εθνικός κίνδυνος η κυβέρνηση ΝΔ! Βόμβα από Ουκρανία: «Η Ελλάδα στέλνει 66 οβιδοβόλα και 68 πυροβόλα στο καθεστώς Zelensky»

Εθνικός κίνδυνος η κυβέρνηση ΝΔ! Βόμβα από Ουκρανία: «Η Ελλάδα στέλνει 66 οβιδοβόλα και 68 πυροβόλα στο καθεστώς Zelensky»

3 ημέρες ago
Οι ελίτ της Σίλικον Βάλεϊ Προσπαθούν να Κατασκευάσουν έναν Ψηφιακό “Θεό”, τον “από Μηχανής Θεό” προειδοποιεί Ερευνήτρια

Οι ελίτ της Σίλικον Βάλεϊ Προσπαθούν να Κατασκευάσουν έναν Ψηφιακό “Θεό”, τον “από Μηχανής Θεό” προειδοποιεί Ερευνήτρια

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    36 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Τι είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ το σύστημα και το έκρυβε για 30 χρόνια (και τώρα έρχεται να σε απελευθερώσει);

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • Σας γράφω για να σας αναφέρω κάτι προσωπικό, συγκλονιστικό που ἐζησα πριν μήνες.

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Μαθητής: Έγραψα στην έκθεση, ότι μας κυβερνούν βιαστές και δολοφόνοι. Βίντεο

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • Γ.Μ: Στο απροχώρητο….

    14 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr