• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 18 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Οι φωτιές του Γ’ΠΠ καίνε και την Ινδική υποήπειρο

9 μήνες ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Τα από δεκαετίες σχέδια των σιωνιστών Εβραίων για να ολοκληρώσουν έναν «γενναίο» παγκόσμιο αποπληθυσμό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Γ’ ΠΠ υλοποιείται από τους απογόνους του Ιούδα με έναν τέτοιο σατανικό τρόπο και με μια τέτοια σκοτεινή μέθοδο που όταν κάποιος αναφέρει ότι αυτό το κατακλυσμιαίο γεγονός ήδη λαμβάνει χώρα, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων ειρωνεύεται και κρυφογελάει σε βάρος του. Αλλά, όλα αυτά τα κρυφόγελα θα κοπούν «μαχαίρι» όταν πέσει η πρώτη πυρηνική βόμβα!

Τα σιωνιστικά τέκνα της αυτό-κατάρας όλα τα έχουν υπό τον προγραμματισμένο έλεγχό τους, διαμέσου των ηγετών και πιονιών τους. Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και μπροστινοί  τους συνεχίζουν να δίνουν το δικό τους παγκόσμιο ρεσιτάλ είτε οι ίδιοι αυτό το ξέρουν είτε όχι: Οι φανερές και οι υπόγειες φωτιές καίνε ή σιγοκαίνε στην Ουκρανία, στον Καύκασο, στην Μέση Ανατολή, στις περιοχές γύρω από την Τουρκία, στην Βόρεια και στην Κεντρική Αφρική, στην Κίνα με την Ταϊβάν, στην Βενεζουέλα, στην Κολομβία, κλπ. 

Από την άλλη πλευρά, τα ανά τον κόσμο ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα ποτέ τους δεν κάνουν ούτε έστω και μια απλή αναφορά στον Γ’ΠΠ. Αυτά τα κέντρα απλά ..ερευνούν. Λόγου χάρη, σύμφωνα με σχετική ανάλυση που έκανε το International Crisis Group στην αρχή του έτους, υπάρχουν 10 συγκρούσεις που πρέπει να προσέξουμε το 2025: Συρία, Ουκρανία και Ευρωπαϊκή Ασφάλεια, Κίνα-ΗΠΑ, Ισραήλ-Παλαιστίνη, Ιράν εναντίον ΗΠΑ και Ισραήλ, Κορεατική Χερσόνησος, ΗΠΑ-Μεξικό, Αιτή, Μιανμάρ, Μιανμάρ και Σουδάν. Μέχρι εκεί. Ούτε λέξη ολόκληρη η ιστοσελίδα για Γ’ΠΠ.

Επίσης, για να σας δώσω και ένα ακόμη παράδειγμα, σύμφωνα με ανάλογη έρευνα που δημοσίευσε το International Rescue Committee (IRC) με την εκπνοή του 2024, υπάρχουν 10 κορυφαίες κρίσεις που ο κόσμος δεν μπορεί να αγνοήσει το 2025 στα επόμενα κράτη-έθνη: Σομαλία, Μάλι, Αϊτή Μπουρκίνα Φάσο, Λίβανος, Νότιο Σουδάν, Συρία, Μιανμάρ, Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη και Σουδάν. Πουθενά, εντούτοις, και η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης δεν αναφέρει σε ολόκληρη την ιστοσελίδα της κάτι για Γ’ΠΠ’, έμμεσα ή έστω και επιφανειακά. 

Αλλά, όμως, άλλη είναι η μια και μόνη πραγματικότητα που ζούμε σε σχέση με τις τοπικές συγκρούσεις και τις υπερτοπικές κρίσεις και πολέμους. Ο προγραμματισμένος Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίζει να διαχέεται πάνω στον πλανήτη και οι φανερές και οι κρυφές φωτιές αναζωπυρώνονται και επεκτείνονται μέρα με τη μέρα, φτάνοντας «αισίως» και στην ινδική υποήπειρο της Ασίας. Και όλα αυτά, μέχρι να πάρει φωτιά ο πλανήτης και μετατραπεί σε έναν υπέρ-γιγάντιο χλοοτάπητα, έτσι όπως είναι σήμερα η Λωρίδα της Γάζας.

Για να φτάσουμε στην καρδιά του Γ’ΠΠ είναι αναγκαία προϋπόθεση οι πόλεμοι και οι συγκρούσεις να συνεχίζουν να επεκτείνονται διαχυτικά, αυξητικά όσο και πιο αιματηρά, όπως τώρα συμβαίνει και στην περιοχή της Νότιας Ασίας, ώστε οι σιωνιστικές φωτιές να συνεχίζουν να καίνε και ο παγκόσμιος φόβος να μετατρέπει σε εύπλαστο «χυλό» την εν υπνώσει τελούσα ανθρωπότητα. Όσο πιο πολλές είναι οι προ-πολεμικές φωτιές και οι αιματηρές συγκρούσεις ανά τον κόσμο, τόσο και πιο πολύ «επιτυχημένα» θα είναι και τα αποτελέσματα της παγκόσμιας ευγονικής.

Ναι, οι προσχεδιασμένες και μη φωτιές των σιωνιστών Εβραίων έφτασαν και καίνε φανερά και δυνατά και στην τεράστια γεωγραφική περιοχή της Ινδικής υποηπείρου της Νότιας Ασίας που περικλείεται από τα Ιμαλάια όρη, τον ινδικό ωκεανό, την Κίνα, την Αραβική θάλασσα και τον Ινδικό ωκεανό. Μια υπέρ-γιγάντια γεωγραφική περιοχή της Νότιας Ασίας που αποτελεί μια ιδιαζόντως κρίσιμη γεωπολεμική παράμετρο και μεταβλητή στο να μπορεί να συνεχιστεί γεωστρατιωτικά και διευρυνόμενα ο εν εξελίξει Γ’ΠΠ.

Τα νεώτερα γεωπολεμικά «προσανάμματα» των σιωνιστών Εβραίων της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» διεσπάρησαν και καίνε τώρα δυνατά και στην Ινδία (πληθυσμός, 1.417.492.000), στο Πακιστάν (πληθυσμός, 241.499.431) και στο Αφγανιστάν (πληθυσμός, 43.844.000). Έφτασε βλέπετε χρονικά η μεγάλη και η «κατάλληλη ώρα», ώστε οι ιστορικές αιματηρές συγκρούσεις να ξαναζωντανέψουν και να επεκταθούν και πάλι και ξανά και στην Ινδική υποήπειρο. 

Και, έτσι ή ωσαύτως, πάνω από 1,7 δισεκ. άνθρωποι είδαν το αίμα να κυλάει ξανά μέσα στη χώρα τους όσο και μέσα και στα σπίτια τους. Πιο συγκεκριμένα, το νεώτερο χρονολογικά προπολεμικό «προσάναμμα» και η νεώτερη κατά σειρά συγκρουσιακή αναζωπύρωση και γεωστρατηγική αναμόχλευση είναι η πρόσφατη σύγκρουση του Αφγανιστάν με το γειτονικό Πακιστάν.

Τις πρωινές ώρες της 9ης Οκτωβρίου 2025, το Πακιστάν πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές στην Καμπούλ, την Τζαλαλαμπάντ και την Πακτίκα, με στόχο τους Πακιστανούς Ταλιμπάν. Ο ηγέτης της ομάδας, Νουρ Μεχσούντ, διεθνώς χαρακτηρισμένος τρομοκράτης, ήταν ο κύριος στόχος της επίθεσης στην Καμπούλ. Η Πακιστανοί Ταλιμπάν κατοικούν και δρουν στα σύνορα με το Αφγανιστάν.

Στις 11 Οκτωβρίου, οι Αφγανοί Ταλιμπάν εξαπέλυσαν επίθεση σε πολλαπλές πακιστανικές στρατιωτικές θέσεις κατά μήκος των συνόρων Αφγανιστάν-Πακιστάν σε αντίποινα για τις πακιστανικές αεροπορικές επιδρομές. Οι συγκρούσεις άρχισαν αφότου η Καμπούλ κατηγόρησε το Ισλαμαμπάντ ότι εξαπέλυσε αεροπορικά πλήγματα στο αφγανικό έδαφος. Οι δυνάμεις των Ταλιμπάν ανέφεραν ότι κινήθηκαν στρατιωτικά σε αντίποινα και ως απάντηση στα αεροπορικά πλήγματα του πακιστανικού στρατού στο αφγανικό έδαφος.

Η νέα πρόσφατη κρίση στις σχέσεις Αφγανιστάν με το Πακιστάν είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν δεκάδες νεκροί και τραυματίες και στις δύο πλευρές από τις στρατιωτικές συγκρούσεις. Από τότε που οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την εξουσία στο Αφγανιστάν, το 2021, οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές έχουν συγκρουστεί επανειλημμένα κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές, αλλά οι πρόσφατες παραβιάσεις του εναέριου χώρου βαθιά μέσα στο έδαφος του Αφγανιστάν αποτελούν μια νεώτερη και μια πολύ πιο σημαντική και συγκυριακή κλιμάκωση.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης των Αφγανών Ταλιμπάν, Ζ. Μουτζαχίντ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι 58 Πακιστανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και περίπου 30 τραυματίστηκαν στις πρόσφατες συγκρούσεις. Το Πακιστάν δεν έδωσε επίσημο απολογισμό των θυμάτων. Οι άτυποι υπολογισμοί κάνουν λόγο ότι 29 πακιστανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και 29 τραυματίστηκαν, 37 Αφγανοί πολίτες σκοτώθηκαν και 425 τραυματίστηκαν και 4 Πακιστανοί πολίτες τραυματίστηκαν.

Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ δήλωσε ότι «καταδικάζει έντονα τις προκλήσεις» από το Αφγανιστάν. «Δεν θα υπάρξει κανένας συμβιβασμός στην άμυνα του Πακιστάν και κάθε πρόκληση θα αντιμετωπίζεται με ισχυρή και αποτελεσματική απάντηση», δήλωσε ο Σ.Σαρίφ, κατηγορώντας τις αφγανικές αρχές υπό τους Ταλιμπάν ότι επιτρέπουν τη χρήση του εδάφους τους από «τρομοκρατικά στοιχεία».

Η τρομοκρατική δραστηριότητα και οι συγκρούσεις αυξήθηκαν γενικά στην ευρύτερη περιοχή μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν το 2021 και την μετέπειτα επιστροφή της κυβέρνησης των Ταλιμπάν στο τιμόνι του Αφγανιστάν. Η συντριπτική πλειονότητα των επιθέσεων αποδίδεται στους Ταλιμπάν του Πακιστάν (Tehreek-e-Taliban Pakistan ή TTP), των οποίων η συνολική εκστρατεία εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας του Πακιστάν έχει ενταθεί φέτος σε όλες τις περιοχές.

Οι Πακιστανοί Ταλιμπάν (ΤΤΡ) αποτελούν μια ξεχωριστή αλλά στενά συνδεδεμένη οργάνωση με τους Αφγανούς Ταλιμπάν, οι οποίοι, σύμφωνα με το Ισλαμαμπάντ, δρουν με ατιμωρησία από αφγανικό έδαφος. Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ, φέτος οι Ταλιμπάν του Πακιστάν «λαμβάνουν σημαντική υλικοτεχνική και επιχειρησιακή υποστήριξη από τις ντε φάκτο αρχές», αναφερόμενη στην κυβέρνηση των Αφγανών Ταλιμπάν στην Καμπούλ.

Το Πακιστάν έχει κατηγορήσει την αφγανική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια ότι επιτρέπει στην οργάνωση TTP, παρακλάδι των Αφγανών Ταλιμπάν, να χρησιμοποιεί το αφγανικό έδαφος ως ασφαλές καταφύγιο για να σχεδιάζει και να εξαπολύει επιθέσεις πέρα ​​από τα σύνορα προς το Πακιστάν. Το Πακιστάν έχει επανειλημμένα ισχυριστεί ότι έχει στοχεύσει κρησφύγετα αντιπακιστανών μαχητών.

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις από τον Ιανουάριο του 2025 έως τα μέσα του Σεπτεμβρίου. Ο Πακιστανός υπουργός Άμυνας, Χουατζά Άσιφ, δήλωσε πρόσφατα στο κοινοβούλιο ότι πολλές προσπάθειες για να πειστεί η αφγανική κυβέρνηση των Ταλιμπάν να σταματήσει την υποστήριξη προς τους πακιστανούς Ταλιμπάν έχουν αποτύχει. «Αρκετά πια», είπε. «Η υπομονή της κυβέρνησης και του στρατού του Πακιστάν έχει εξαντληθεί».

Στις 19 Οκτωβρίου 2025, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν συμφώνησαν σε μια ακόμη άμεση κατάπαυση του πυρός μετά από συνομιλίες με διαμεσολαβητές στη Ντόχα, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ. Βέβαια, και στην παρούσα περίπτωση πρόκειται για ένα ακόμη νέο και κοινό ευχολόγιο κενού όμως περιεχομένου. Η «εδραίωση της ειρήνης» δεν θα έρθει, διότι αυτό διδάσκει το ιστορικό τους παρελθόν.

Σας θυμίζω εδώ, έτι, ενδιαμέσως και συμπληρωματικά, και την προγραμματισμένη αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων και του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν το 2021, με βάση τη Συμφωνία της Ντόχα του Κατάρ, μεταξύ των ΗΠΑ και των Ταλιμπάν στις 29 Φεβρουαρίου 2020. Μετά την Συμφωνία, από τον Μάιο του 2021, οι Αφγανοί Ταλιμπάν ξεκίνησαν ανενόχλητοι να προελαύνουν προς την πρωτεύουσα Καμπούλ. Μέσα σε τρεισήμισι περίπου μήνες οι Ταλιμπάν ανέκτησαν γρήγορα τον έλεγχο σχεδόν ολόκληρου του Αφγανιστάν. 

Στις 15 Αυγούστου 2021, όταν οι Ταλιμπάν εισήλθαν στην Καμπούλ, διέλυσαν την Ισλαμική Δημοκρατία του Αφγανιστάν και σύστησαν το Εθνικό Μέτωπο Αντίστασης του Αφγανιστάν. Περισσότεροι από 5,7 εκατ. πρόσφυγες επέστρεψαν στο Αφγανιστάν. Σήμερα το Αφγανιστάν, με έκταση περίπου 653.000 τ.χλμ., με το 99,7% του συνολικού αφγανικού πληθυσμού να είναι μουσουλμάνοι (με το 92 % από αυτούς είναι σουνίτες) και με ανώτατο ηγέτη τον Χιμπατουλάχ Αχουντζάντα, είναι ένα ενιαίο ολοκληρωτικό θεοκρατικό ισλαμικό εμιράτο.

Πέραν όλων των ανωτέρω συγκρούσεων που αφορούν την Ινδική υποήπειρο και την Νότια Ασία, σας θυμίζω επίσης και την πολεμική σύγκρουση των 15 ημερών μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν. Η πολεμική διαμάχη ξεκίνησε στις 23 Απριλίου 2025 και έφτασε μέχρι την επίτευξη εκεχειρίας της 10ης Μαΐου 2025, αν και σε αυτή την περίπτωση οι συγκρούσεις συνεχίζονται σε μικρότερη κλίμακα. Οι δύο γείτονες με πυρηνικά όπλα συνεχίζουν να βιώνουν ένταση, με τις διασυνοριακές διεισδύσεις και μάχες για την περιοχή του Κασμίρ και όχι μόνον. 

Συνολικά, από τις 110 περίπου τρέχουσες ένοπλες συγκρούσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, η Ασία είναι το θέατρο 19 τέτοιων ένοπλων συγκρούσεων. Η πιο σημαντική ένοπλη σύγκρουση στην Ασία αφορά την διαμάχη της Ινδίας με την Κίνα σε σχέση με τον έλεγχο δύο διαφιλονικούμενων περιοχών: του Arunachal Pradesh και του Aksai Chin, που θεωρείται τμήμα του Xingjian και του Θιβέτ από την Κίνα, ενώ σύμφωνα με την Ινδία είναι μέρος του Ladakh.

Προσέτι, οι συγκρούσεις στην Ασία περιλαμβάνουν επιπλέον την εμφύλια σύγκρουση στη Μιανμάρ, την μακροχρόνια εξέγερση στις Φιλιππίνες και την πολιτική βία που σχετίζεται με τις εκλογές στην Παπούα Νέα Γουινέα όσο επίσης και της μακροχρόνιας βίας μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των ένοπλων ομάδων, ιδιαίτερα στην περιοχή Bangsamoro, ενώ συνεχίζονται επίσης και οι περιφερειακές διενέξεις, όπως η καταστολή των Ουιγούρων στην Κίνα και η προσφυγική κρίση των Ροχίνγκια.

Στα ανωτέρω προσθέστε την αναζωπύρωση της συνοριακής σύγκρουσης της Καμπότζης με την Ταϊλάνδη, την Βόρεια Κορέα που παραμένει πηγή περιφερειακής αστάθειας και συνεχίζει να βρίσκεται σε μόνιμη και υποβόσκουσα διαμάχη και κρίση με τη Νότια Κορέα, την Θάλασσα της Νότιας Κίνας, όπου οι εντάσεις συνεχίζονται για εδαφικές διαφορές που αφορούν πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και των Φιλιππίνων.

Από ότι είδατε και διαβάσατε ανωτέρω, οι συγκρούσεις, οι διαμάχες και οι πολεμικές φωτιές στην Ινδική υποήπειρο και εν γένει στη Νότια και στη συνολική Ασία καλά κρατούν. Ειδική περίπτωση αποτελεί η Ταϊβάν, που βρίσκεται στο μάτι τόσο του σιωνιστικού όσο επίσης και του κινεζικού κυκλώνα. Είναι πλέον μόνον θέμα χρόνου να προχωρήσει η Κίνα (πληθυσμός, 1.408.280.000) στην πλήρη κατάληψή της. Όλα τα άλλα είναι ήδη έτοιμα για την «κατάποση» στης Ταϊβάν (πληθυσμός, 23.346.741) από την Κίνα.

Εν κατακλείδι, μετά από το προγραμματισμένο και επερχόμενο γίγα «μπαμ» στην Μέση Ανατολή και ειδικά μετά τα νέα και γιγάντια αλληλο-χτυπήματα του Ισραήλ με το Ιράν που έπονται, ο κόσμος μπαίνει πλέον στην καρδιά του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Προηγείται αυτών των παγκόσμιων πολεμικών γεγονότων το τέλος του Ερντογάν, έτσι όπως του το «έχουν τάξει» και του το έχουν διαμηνύσει και δημοσίως ισραηλινοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και όχι μόνον. Ακολουθεί στη συνέχεια η γενική παγκόσμια σύγκρουση και ευγονική.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!

by admin
4 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/7/2026)

by admin
14 ώρες ago
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…
Slider

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…

by admin
15 ώρες ago
Πύρινος Λόγιος: Το Τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας και η Ελλάδα που …κοιμάται!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πύρινος Λόγιος: Το Τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας και η Ελλάδα που …κοιμάται!

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Χρήστος Μαντζιάρης: Ετοιμάζουν πανευρωπαϊκό «κούρεμα» μετρητών και καταθέσεων;

Χρήστος Μαντζιάρης: Ετοιμάζουν πανευρωπαϊκό «κούρεμα» μετρητών και καταθέσεων;

Eκδήλωση με θέμα: «Κίνδυνοι και προκλήσεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού»

Eκδήλωση με θέμα: «Κίνδυνοι και προκλήσεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr