• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα… εμείς σαν σημερινοί Έλληνες τι θα μπορούσαμε να πράξουμε αν ερχόταν και πάλι ένα 21;

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Αγαπημένη ιστοσελίδα τρικλοποδιά. Χαιρετώ και τους αγαπητους αναγνώστες. Με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου θα ήθελα να ρωτήσω ολους μας εμείς σαν σημερινοί Έλληνες τι θα μπορούσαμε να πράξουμε αν ερχόταν και πάλι ένα 21;. Έχουμε την ανδρεία και την παλληκαριά να μιμηθούμε τους υπέροχους αυτούς ανθρώπους; και τους Αγίους προγόνους μας; που πολεμούσαν για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία; όπως ελεγε ο στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης;

Αλλά αν κρίνω απ τους πολιτικούς μας μάλλον όχι. Και απ τους Έλληνες τους τωρινούς μάλλον όχι εκτός λίγων εξαιρέσεων.

Δεν είμαστε για τέτοια μεγαλεία.

Οι πολιτικοί μας σήμερα δεν έμαθαν να λένε οχι. Εμαθαν το ναι σε όλα. Βλέπε τα μνημόνια Έλληνα και την υποδούλωση της χώρας μας για 99 χρόνια. Δεν ξεχνάμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Βλέπουμε τη διαπραγμάτευση του Αιγαίου, βλέπουμε την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Βλέπουμε τους Τούρκους να αλωνίζουν σε αέρα και θάλασσα και δεν τρέχει τίποτα. Διαμαρτυρία καμιά. Βλέπουμε χρόνια τώρα την πολιτική των ανοικτών συνόρων του ανεκδιήγητου αριστερού ηγέτη που κυβέρνησε και πούλησε τη Μακεδονία και τα ακατανόμαστα λόγια που εκστόμισε δεν έχει η Θάλασσα σύνορα το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και ελάτε ολόκληρες καραβιές ισλαμιστών από Ασία και Αφρική. Αν ζούσανε αυτοί οι γίγαντες ήρωες του 21 που θυσιάστηκαν γι αυτή την πατρίδα. Τρίζουν τα κόκκαλά τους με αυτά που βλέπουν.

Αυτοί οι γίγαντες ήρωες του 21 πάνω απ όλους και απ όλα είχαν το Χριστό και την Ελλάδα και οχι τον κάθε άσπονδο φίλο της Φραγκιάς που τους υποδεικνύουν τι θα πράξουν γι αυτή την αιματοβαμμένη πατρίδα.

Σήμερα κατακλύζεται η Πατρίδα μας από κάθε καρυδιάς καρύδι ως επι το πλείστον Ισλαμιστές και δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους. Αναρωτιέμαι και λέω τι θέλουν σε μια ορθόδοξη χώρα όπως η Ελλάδα μας. Και μεις απ την πλευρά μας σαν λαός ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες ντρεπόμαστε να μιλήσουμε για την Πατρίδα μας.

Δυστυχώς κάποιοι ελληνόφωνοι προσφωνούν με απαξιωτικό τρόπο αυτή την ευλογημένη Πατρίδα. Και πρόσφατα είδα γραμμένο σε κείμενο μιας άμυαλης Ελληνίδας το προσωνύμιο Μαρμ Ελλαδα. Όποιος προσφωνεί έτσι αυτήν την ευλογημένη πατρίδα και απαξιώνει τα χρηστά της ήθη και τις αξίες της, όπως είχε πει και ο αείμνηστος Μίκης Θεοδωράκης να πάει στην Κεντρική Αφρική να μείνει.

Που είσαι Μπουμπουλίνα, Νικηταρά, Μακρυγιάννη και τόσοι άλλοι να ακούσετε τα μπουμπούκια σημερινούς Έλληνες όχι ολοι ευτυχώς.

Σουλιώτισες που είστε ν ακούσετε πως υποτιμούν αυτόν τον τόπο. Η Ελλάδα είναι μια μεγάλη χώρα με άπειρο πλούτο και η Θάλασσα είναι έδαφος. Και αυτά που λένε οτι είμαστε αδύναμοι και μια μικρή χώρα είναι παραμύθια για ανίδεους. Η κάθε βραχονησίδα και το κάθε πετραδάκι που ναι στην Ελλάδα είναι ανεκτίμητο γιατί είναι ο τόπος του Χριστού μας. Κι αν δεν έχουμε χαθεί ως έθνος χιλιάδες χρόνια τώρα το οφείλουμε στο Χριστό μας. Γιατί υπήρχε και πριν γεννηθεί γιατί είναι ο άναρχος Θεός μας. Ολη αυτή τη σοφία που είχαν οι αρχαίοι προγονοί μας ηταν η φώτιση του Χριστού μας στο πνεύμα τους. Αν ζούσαν σήμερα οι ήρωες του 21 αλήθεια τι θα έλεγαν για την κατάντια που έχει σήμερα η χώρα μας κι αυτό πάει σε πολλά επίπεδα δεν θέλω να αναφερθώ γιατί θα φανώ ρατσίστρια και σέβομαι την ιστοσελίδα.

Τι θα έλεγαν για την παιδεία απαιδεία που επικρατεί στα ελληνικά σχολεία.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ίδρυσε 200 σχολεία. Καλύτερα να χτίζεις σχολεία παρά εκκλησίες. Τι να τις κάνεις τις εκκλησίες όταν οι πιστοί δεν μπορούν να διαβάσουν το Ευαγγέλιο. Έλεγε επίσης και έπεσε μέσα για τα σημερινά χάλια της παιδείας θα βγούν πράγματα απ τα σχολεία που δεν φαντάζεστε. Τι χειρότερο να συμβεί στα σχολεία απ το να προωθούν την ομοφυλοφιλία, τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Κι αν ρωτήσεις πολλά ελληνόπουλα τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου θα σου απαντήσουν αόριστα η τίποτα στην πλειοψηφία τους.

Τα σχολεία σήμερα δεν διδάσκουν την ιστορία του Ελληνικού Έθνους. εν διδάσκουν τα παιδιά μας αυτά που πρέπει. Η εκκλησία πρέπει να κάνει το χρέος της όπως έκανε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Δεν διαφέρει τίποτε η εποχή του τότε απ το τώρα. Τότε οι προγονοί μας πολεμούσαν με τα σπαθιά και με το μπαρούτι για την ελευθερία της πατρίδος. Κλήρος και λαός ήταν ένα.

Τώρα είναι έτοιμοι κλήρος και λαός να θυσιαστούν για την πατρίδα τους; Σήμερα στην Ελλάδα μας, στην Ελλάδα με την υπέροχη ιστορία της όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει οστά Ελλήνων και το άγιο χώμα της πατρίδος μας είναι ποτισμένο με αίμα.

Αυτο το υπέροχο οικόπεδο γωνία που λέγεται Ελλάδα ενδιαφερθήκαμε ποτέ για την αξία του οι σημερινοί Έλληνες; οι παλιοί ναι οι σημερινοί όχι εκτός ελαχίστων.

Σήμερα μας ενδιαφέρει πως θα γλείψουμε κάθε πολιτικό να διορίσει όλα τα μέλη της οικογένειάς μας στο δημόσιο. Πως θα αποκτήσουμε σπίτια και αυτοκίνητα μεγάλης αξίας.

Συμπέρασμα: δώσαμε πολύ βάση στην ύλη και αποκαθηλώσαμε από την ψυχή μας και τη ζωή μας κάθε τι ιερό και όσιο που μας χαρακτήριζε σαν λαό χρόνια τώρα. Ο Μακρυγιάννης είπε: οποιος μου πειράξει την πίστη, την πατρίδα θα μιλήσω θα φωνάξω και ας μου κάνουν ότι θελουν. Υπάρχουν σήμερα Μακρυγιάννηδες; υπάρχει λαός; κλήρος υπάρχει να τα δώσει όλα υπερ βομών και εστιών;

Η Παναγία να σκεπάζει την Ελλάδα μας.

Ας αφυπνιστούμε ολοι οι Έλληνες και ας σκεφτούμε.

Μαρία Κόρδα

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ισχυρός σεισμός 7,3 Ρίχτερ στο Μεξικό
Slider

Ισχυρός σεισμός 7,3 Ρίχτερ στο Μεξικό

by admin
11 λεπτά ago
ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Τα παιδιά …κλιματικοί δολοφόνοι;» – Το μήνυμα που προκαλεί οργή
Slider

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Τα παιδιά …κλιματικοί δολοφόνοι;» – Το μήνυμα που προκαλεί οργή

by admin
29 λεπτά ago
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…
Slider

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…

by admin
40 λεπτά ago
ΕΣΚΑΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΚΟ!… ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΚΟ!… ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

by admin
46 λεπτά ago
Next Post
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ… Σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ… 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ... Σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ… 

ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΖΙΦΚΩΒΙΚΟΣ : ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ : ΤΗΣ ΠΛΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΖΙΦΚΩΒΙΚΟΣ : ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ : ΤΗΣ ΠΛΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr