Δυστυχώς, έχουμε φθάσει στο σημείο, να μη μας εκπλήσσει τίποτε από όσα κάνει ο ακατονόμαστος (απρεπής, αισχρός, επαίσχυντος, επονείδιστος, αχαρακτήριστος, αποκρουστικός),που το παίζει πρωθυπουργός της χώρας. Κάποιοι είχαμε καταλάβει εξαρχής τι καπνό φουμάρει, οι υπόλοιποι το αντιλήφθηκαν στην πορεία θέλοντας και μη. Η προδοτική κυβέρνηση έχει υπερβεί για τα καλά τα εσκαμμένα αφού η αλαζονεία της την ωθεί σε όλο και μεγαλύτερα εγκλήματα. Το χαζοχαρούμενο με το χοντρομπαλά σε αγαστή συνεργασία με το εξωχώριο σκυλολόι υπέγραψαν την παράδοση της Μακεδονίας και μαζί και τη θανατική τους καταδίκη!
Δεν τους έφτανε όμως μόνο αυτό! ΄Επρεπε, να διατρανώσουν περίτρανα τις χουντικές τους καταβολές ποικιλοτρόπως:
1) Γράφοντας στ’ αρ@@δια τους τη βούληση του ελληνικού λαού!
2) Γράφοντας στα πα@@ρια τους τις αντιδράσεις εντός βουλής!
3) Εξαπολύοντας τα πίτμπουλ (βλ.ΜΑΤ) εναντίον των πατριωτών, που διαδήλωναν είτε στο Σύνταγμα είτε στις Πρέσπες! (με χημικά, ξύλο, τραυματισμούς, άτομα στο νοσοκομείο!)
Κάποιοι υποστήριξαν, ότι δεν μπορεί, ΄Ελληνες*, να έχουν τόσο μίσος για ΄Ελληνες και αναρωτήθηκαν μήπως οι επιτιθέμενοι με πρωτοφανή βιαιότητα εναντίον των Ελλήνων πολιτών ανήκαν στην Ταξιαρχία SEEBRIG. Ειλικρινά, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ποιοι ήταν αυτοί, αλλά ποιος τους έστειλε, να χτυπήσουν αλύπητα τους ΄Ελληνες πατριώτες.(Γιατί εντολές εκτελούσαν!) Και οπωσδήποτε υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός και βέβαια ο υπουργός προστασίας του πολίτη.(!!!) Μην ξεχνάμε τα εξής: Στις 9/2/18 είχε αναρτηθεί στην Τρικλοποδιά το άρθρο:
στο οποίο είχα σχολιάσει στη συνέχεια:
“Θεωρώ πολύ σημαντική την εξέλιξη αυτή και αν τελικά κατορθώσουν να την κάνουν πράξη θα είναι πολύ επικίνδυνη… κάτι αντίστοιχο συμβαίνει ήδη στη Μ. Βρεττανία όπου στην αστυνομία προκηρύσσονται θέσεις μόνο για μειονότητες…Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα ότι οι απλοί αστυνομικοί δε συμπορεύονται με την ηγεσία τους (πόσο μάλλον με την ηγεσία του υπουργείου) σε αρκετά θέματα.
Για παράδειγμα στο θέμα των πλειστηριασμών η ΠΟΑΣΥ έβγαλε μια σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης και δήλωσε ότι οι απλοί αστυνομικοί δεν επιθυμούν να πηγαίνουν ως σεκιούριτι στους συμβολαιογράφους που τους αναλαμβάνουν. Επίσης στο συλλαλητήριο της Αθήνας διαφώνησαν σαφώς ως προς τον αριθμό των 140.000 συμμετεχόντων, ενώ δήλωσαν, ότι αν δεν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, θα συμμετείχαν κι αυτοί με τις οικογένειές τους.
΄Οσο προχωρούν λοιπόν οι αντιλαϊκές πολιτικές και ίσως αυξηθούν και οι αντιδράσεις των πολιτών, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άρνηση από μέρους των αστυνομικών, να εκτελέσουν εντολές. Σ’ αυτήν την περίπτωση βέβαια, μια χαρά θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους αλλοδαπούς αστυνομικούς. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε (για να καταστείλει λαϊκές εξεγέρσεις) προσανατολίζεται η Ε.Ε. στη δημιουργία του ευρωπαϊκού στρατού.”
Κατανοούμε πλήρως επομένως, ότι η φασιστική κυβέρνηση, που έχουμε την ατυχία να μας κυβερνά “ψάχνεται” για εναλλακτικές, για να μπορεί να καταστέλλει τις λαϊκές αντιδράσεις και ίσως και τις μελλοντικές εξεγέρσεις αφού, όπως αντιλαμβανόμαστε δε σκοπεύει, να βάλει φρένο στα άνομα και προδοτικά σχέδιά της.
Ιδιαίτερη μνεία όμως θα πρέπει, να γίνει στον υπουργό προστασίας του πολίτη (σκάσαμε από την πολλή προστασία!), Ν. Τόσκα, ο οποίος έχει καταγγελθεί επανειλημμένως από το Στάθη Παναγούλη, ως χουντικός. Σημειωτέον, ότι ο Παναγούλης ήταν από τα πλέον έντιμα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, όταν ψυχανεμίστηκε την αλλαγή πλεύσης, που ετοίμαζε το βλαμμένο.
Αυτός λοιπόν αποκαλεί τον Τόσκα «εύελπι» και «γνωστό θιασώτη της χούντας» και τον προκαλεί λέγοντας τα εξής: «Ας μην ξανατολμήσει ο κ. Ν. Τόσκας να αναφερθεί στους αγώνες της οικογένειας Παναγούλη, διότι ποτέ κανένα μέλος αυτής της οικογένειας δεν έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες κάτω από το πουλί της χούντας! Κύριε Τόσκα, μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο και για τη δική σας οικογένεια;». Και συνεχίζει:”ΕΣΥ κ. ΤΟΣΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ, όπως στον Σπύρο Μουστακλή και Τάσο Μήνη, γιατί αυτοί δεν προσκύνησαν τη Χούντα.” Και ακόμα: “Επίσης, πρέπει εντέλει ο κ. Τόσκας να μας εξηγήσει γιατί ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, που αφορούν αγωνιστές της Αντίστασης;
Να χαίρεστε κ. Τσίπρα το «Χουντικό απομεινάρι», που φιλοξενείτε στην Κυβέρνησή σας!!!”
Σαφέστατος και αιχμηρότατος ο Στάθης Παναγούλης και ο Τόσκας ουδέποτε τόλμησε, να τον διαψεύσει, γιατί είχε και σχετικό φωτογραφικό υλικό! Και επανερχόμαστε στο γνωστό κ@λόπαιδο, που παραφράζοντας τη φράση “δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι” έχω να του πω: “Δείξε μου τους υπουργούς σου να σου πω ποιος είσαι!”
Επομένως, ας μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους τα χουντοφασισταριά της κυβέρνησης, γιατί τους έχουμε πάρει χαμπάρι! ΄Ενα πράγμα μένει να κάνουν ακόμα: Στην επόμενη διαμαρτυρία των πολιτών, ας κατεβάσουν και τα τανκς εναντίον τους για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να καταλάβουν οι πάντες με ποιους έχουμε, να κάνουμε! Γιατί δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα κάποιοι, που τρώνε κουτόχορτο!
Τέλος, έχω να πω στα μα@@κισμένα της φασιστεράς τα εξής:
1) ΄Οσες τζίφρες και αν βάλετε θα πέσουν στο κενό γιατί “Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω!”
2) ΄Οσα κερδήθηκαν με αίμα δεν μπορούν, να χαθούν με μελάνι!
3) Κερδίσατε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο!
4) Σας ξαναϋπενθυμίζω τη συμπαντική νομοτέλεια: ΥΒΡΙΣ –> ΑΤΗ –> ΝΕΜΕΣΙΣ –> ΤΙΣΙΣ
5) ΄Ολα εδώ πληρώνονται! (Αλλά όχι μόνο εδώ!)
Δε θα κάνω τον κόπο, να τους μιλήσω για προφητείες, γιατί “στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!” Ας τις θυμηθούμε όμως εμείς:
ΠΑΪΣΙΟΣ: «Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί»!
«Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν… να μην έχετε! Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες».
«Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου** στην Ρουμανία; Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία, το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν».
* Φοβάμαι, ότι “΄Ελληνες” συριζοτραμπούκοι μπορεί να τρέφουν απύθμενο μίσος για ΄Ελληνες πατριώτες και αυτό μας το έχουν καταστήσει σαφές με όλους τους τρόπους οι κυβερνώντες!
** Για τους νεότερους, που ίσως να μη γνωρίζουν το τέλος του Τσαουσέσκου, να υπενθυμίσω, ότι αυτός και η σύζυγός του πέρασαν από στρατοδικείο και εκτελέστηκαν τα Χριστούγεννα του 1989.









