Η συγγραφέας Ναόμι Γουλφ κατά τη διάρκεια δηλώσεών της μίλησε για τα εμβόλια κατά της covid-19 και τόνισε ότι προκάλεσαν μαζική ύπνωση και βλάβη στον εγκέφαλο
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Τα εμβόλια covid-19 προκάλεσαν μαζική ύπνωση. Τα δύο τρίτα του πληθυσμού δεν έχουν πλέον την ικανότητα να σκέφτονται και να κρίνουν σωστά. Τα εμβόλια προκάλεσαν βλάβη στον εγκέφαλο».
Συνεχίζοντας, η ίδια ανέφερε:
«Τα δύο τρίτα της ανθρωπότητας δεν μπορούν πλέον να σκεφτούν καθαρά. Δεν αντιδρούν. Δεν αμφισβητούν. Απλώς… υπακούν».
This Changes Everything.
Dr. Naomi Wolf: “COVID VACCINES caused MASS HYPNOSIS. Two-thirds of the population no longer has the ability to reason, the shots DAMAGED the BRAIN.”
Two-thirds of humanity can’t think straight anymore.
They don’t react.
They don’t question.
They… pic.twitter.com/A3kCIM4QrS— Deep Leaks (@DeepLeaksHQ) July 19, 2026
Η Ναόμι Γουλφ έχει τα τελευταία χρόνια τοποθετηθεί επανειλημμένα για θέματα που αφορούν τη διαχείριση της πανδημίας, τις πολιτικές δημόσιας υγείας και τις κοινωνικές επιπτώσεις των μέτρων που εφαρμόστηκαν.
pronews.gr






