• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Ο Δρ. Σουχαρίτ Μπακντί Προειδοποιεί ότι τα Εμβόλια mRNA κατά του Covid «Συντομεύουν τη Ζωή των Ανθρώπων»

9 μήνες ago
in Slider, ΥΓΕΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Φρανκ Μπέργκμαν

Ο διάσημος μικροβιολόγος Δρ. Σουχαρίτ Μπακντί (Dr. Sucharit Bhakdi) εξέδωσε μια αυστηρή προειδοποίηση για τις καταστροφικές συνέπειες των «εμβολίων» κατά του Covid στην υγεία, δηλώνοντας ότι οι ενέσεις αυτές συντομεύουν τη διάρκεια ζωής όσων τις έλαβαν.

Ο Δρ. Μπάκντι προειδοποιεί ότι οι ενέσεις mRNA είναι η κύρια αιτία της παγκόσμιας αύξησης των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας, μιας θανατηφόρας μορφής καρδιακής φλεγμονής.

Ο Δρ. Μπάκντι υποστηρίζει ότι τα εμβόλια ευθύνονται για την κλινικά διαγνωσμένη μυοκαρδίτιδα σε «τουλάχιστον ένα έως δύο τοις εκατό» των ανθρώπων που τα έλαβαν.

Αν και ο αριθμός μπορεί να ακούγεται μικρός, το ποσοστό αυτό μεταφράζεται σε εκατομμύρια περιπτώσεις σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό που έχει εμβολιαστεί.

Σε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα, ο Δρ. Μπάκντι κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους που ακόμη έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά για να ακούσουν, ότι οι ενέσεις mRNA «μικραίνουν τη ζωή των ανθρώπων».

Τόνισε ότι καμία περίπτωση μυοκαρδίτιδας που πυροδοτείται από εμβόλιο δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται ήσσονος σημασίας, υπογραμμίζοντας:

«Δεν πρέπει να συντομεύετε τη ζωή ενός ανθρώπου».

Ο Δρ. Μπάκντι προειδοποιεί ότι κάθε περίπτωση μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό δεν είναι σπάνια ή ασήμαντη παρενέργεια, αλλά είναι απειλητική για τη ζωή και πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη σοβαρότητα.

Ο βετεράνος επιστήμονας επέκρινε επίσης σφοδρά τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου που συνεχίζουν να υποβαθμίζουν ή να αρνούνται τους κινδύνους.

«Άμεσα… πρέπει να αποκλείονται, δεν επιτρέπεται να είναι πλέον γιατροί», είπε για όσους απορρίπτουν τον αρνητικό ρόλο των «εμβολίων» στη μυοκαρδίτιδα.

Ίσως το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο Δρ. Μπάκντι ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία είναι τόσο επιστημονικά τεκμηριωμένα & αποδεδειγμένα, που οποιαδήποτε διαγνωσμένη περίπτωση μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως νομική απόδειξη αιτιώδους συνάφειας.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ: «Διάσημος μικροβιολόγος προειδοποιεί ότι τα εμβόλια κατά του Covid «μικραίνουν τη ζωή των ανθρώπων»


Σύμφωνα με τον διακεκριμένο ειδικό γιατρό, αυτό δημιουργεί ένα προηγούμενο για την απόδοση ευθυνών τόσο στις κυβερνήσεις όσο και στις φαρμακευτικές εταιρείες για τους εκτεταμένους τραυματισμούς αυτών που εμβολιάστηκαν.

Η προειδοποίηση αυτή προστίθεται στην αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν από τα μαζικά προγράμματα εμβολιασμού κατά Covid-19, με τη μυοκαρδίτιδα — μια σοβαρή φλεγμονή του καρδιακού μυός — να συνεχίζει να αναδεικνύεται, ως ένας από τους πιο καταστροφικούς και επίμονους κινδύνους.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δρ. Μπάκντι έχει σημάνει συναγερμό για τους κινδύνους που προέρχονται από τα γενετικά εμβόλια.

Όπως ανέφερε το Slay News πέρυσι, ο Δρ. Μπάκντι κατέθεσε ότι τα εμβόλια mRNA κατά του Covid είναι «απειλητικά για τη ζωή» των ανθρώπων.

Προειδοποίησε ότι η πιεστική μαζική προώθηση των εμβολίων ωφέλησε μόνο τις «απεριόριστα κακές» «ελίτ» των παγκοσμιοποιητών.

Ο Δρ. Μπάκντι εξέδωσε την προειδοποίηση αυτή κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον των βουλευτών του Γερμανικού κοινοβουλίου.

«Ο εμβολιασμός αποδείχθηκε η μεγαλύτερη ευλογία για να αυγατέψουν τα χρήματα των ελίτ των παγκοσμιοποιητών, των φαρμακευτικών βιομηχανιών και των πολιτικών», δήλωσε ο Δρ. Μπάκντι.

«Θα μπορούσαν να επιδιώξουν να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα, μόνο επικαλούμενοι το γνωστό σύνθημα «Τα πάντα για τη δημόσια υγεία», «τα πάντα για την ευημερία & το καλού του λαού».

«Για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο, δημιούργησαν τον ΠΟΥ [τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον βραχίονα του ΟΗΕ].

«Αυτοί οι μη δημοκρατικά εκλεγμένοι αξιωματούχοι, που στην πραγματικότητα είναι μια ιδιωτική ένωση γραφειοκρατών που επιδιώκει διακαώς να εξουσιάσει με το έτσι-θέλω-εγώ το παγκόσμιο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης και των 190 κρατών μελών του πλανήτη.»

«Ποιος δεν έχει ακούσει για τους μυστηριώδεις, ξαφνικούς καρδιακούς θανάτους που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, τις λεγόμενες ξαφνικίτιδες;» συνέχισε.

«Όλα αυτά όμως είναι απλώς μόνο η κορυφή του παγόβουνου», προειδοποίησε.

«Οι καρδιακές παθήσεις που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς βρίσκονται στην ατζέντα τόσο των νέων όσο και των ηλικιωμένων.

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του ενώπιον των Γερμανών βουλετών, ο Δρ. Μπάκντι δήλωσε:

«Όποιος επαινεί τα εμβόλια mRNA ως “ασφαλή και αποτελεσματικά”, όποιος ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός σπάνια προκαλεί σοβαρές παρενέργειες είναι είτε απίστευτα αδαής & ανίδεος είτε απείρως κακόβουλος – και στην πραγματικότητα διαπράττει έγκλημα.»

«Ακριβώς όπως όλοι όσοι ενεργά ή παθητικά επιδιώκουν, προωθούν και υποστηρίζουν αυτόν τον εμβολιασμό.

«Επειδή είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο εμβολιασμός μπορεί να έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις, και μάλιστα σε βαθμό που απειλεί τη ζωή των ανθρώπων.»

Ο Δρ. Μπάκντι χαρακτηρίζει αυτό ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ζητάει δυναμικά την άμεση διακοπή των προγραμμάτων εμβολιασμού με ενέσεις mRNA πριν, κατά την άποψή του, η ζημιά γίνει μη αναστρέψιμη.

Ωστόσο, ο Δρ. Μπάκντι και άλλοι κορυφαίοι ειδικοί φοβούνται ότι είναι ήδη πολύ αργά για τους περισσότερους από αυτούς που εμβολιάστηκαν.

slaynews.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών
Slider

Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών

by admin
27 λεπτά ago
Eκοιμήθη Ξαφνικά (με τη βοήθεια της Pfizer;) και ο Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος. Είχε λάβει 3 εμβόλια COVID-19. H ανήκεια επίθεση στην Καρυστιανού για την οποία ζήτησε συγνώμη!
Slider

Eκοιμήθη Ξαφνικά (με τη βοήθεια της Pfizer;) και ο Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος. Είχε λάβει 3 εμβόλια COVID-19. H ανήκεια επίθεση στην Καρυστιανού για την οποία ζήτησε συγνώμη!

by admin
60 λεπτά ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;

by admin
1 ώρα ago
Washington Post: Ο Νετανιάχου θα σαμποτάρει τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν που κρέμεται από μια κλωστή!
Slider

Washington Post: Ο Νετανιάχου θα σαμποτάρει τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν που κρέμεται από μια κλωστή!

by admin
1 ώρα ago
Next Post
Σημαντικότατο βίντεο… Όλη η αλήθεια για Ευρωπαία Εισαγγελέα, ευρωπαϊκό δίκαιο, άρθρο 86, νέες ψηφιακές ταυτότητες.

Σημαντικότατο βίντεο... Όλη η αλήθεια για Ευρωπαία Εισαγγελέα, ευρωπαϊκό δίκαιο, άρθρο 86, νέες ψηφιακές ταυτότητες.

Η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης πλησιάζει: Αριστερά και παγκοσμιοποιητές απέναντι σε Trump – Οι ΗΠΑ οδηγούνται σε εμφύλιο

Η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης πλησιάζει: Αριστερά και παγκοσμιοποιητές απέναντι σε Trump - Οι ΗΠΑ οδηγούνται σε εμφύλιο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr