Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει για τον τυφώνα Florence που περιτριγυρίζει και σαρώνει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Αρχικά φαινόταν ιδιαίτερα καταστροφικός αλλά στην συνέχεια η έντασή του υποβαθμίστηκε. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός που οργώνει τις θάλασσες. Ενώ υπάρχει μία μεγάλη διαταραχή στους ωκεανούς.
Σύμφωνα με άρθρο του sputniknews.com με τίτλο: «»Στα 35 χρόνια της σταδιοδρομίας μου δεν έχω δει ποτέ τόσο μεγάλη δραστηριότητα»: οι ωκεανοί εκρήγνυνται» μαθαίνουμε πως στον Ατλαντικό, ο τυφώνας Florence δεν είναι ο μόνος, καθώς αναπτύσσονται και άλλοι, ενώ στον Ειρηνικό υπάρχει επίσης μια σημαντική κυκλωνική δραστηριότητα.
Στο βόρειο ημισφαίριο εμφανίστηκαν πέντε καταιγίδες αυτή την εβδομάδα, μεταξύ των οποίων είναι και ο επικίνδυνος τυφώνας Florence.
Ο μετεωρολόγος Tim Heller έγραψε στο Twitter ότι…
Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/09/oi-okeanoi-ekrignyntai-den-echo-xanadei-kati-tetoio.html#






