• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Παίζουμε επίθεση και όχι άμυνα… Εξώδικη διαμαρτυρία της “ΕΞΟΔΟΥ” προς τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης για τις ύβρεις του κατά των χριστιανών

7 μήνες ago
in Slider, ΕΛΛΑΔΑ
0
Παίζουμε επίθεση και όχι άμυνα… Εξώδικη διαμαρτυρία της “ΕΞΟΔΟΥ” προς τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης για τις ύβρεις του κατά των χριστιανών
32
SHARES
1.6k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η «ΕΞΟΔΟΣ» ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Η «Πανελλήνια Κίνηση κατά του Ψηφιακού Ολοκληρωτισμού»  άκουσε με λύπη όσα αμετροεπώς δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης  Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο αστυνομικό μέγαρο, η οποία διοργανώθηκε για τον εορτασμό του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου.

Αποκάλεσε όσους αντιστέκονται στην ψηφιακή σκλαβιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων «ψυχοπαθείς»! (δείτε εδώ το video με τίς δηλώσεις του https://www.youtube.com/watch?v=p3ziB7rRa7Q)

Έτσι, κατά τον Μητροπολίτη, «ψυχοπαθείς» είναι και όσοι  παγκοσμίως τοποθετούνται κατά της ψηφιακής ταυτότητας και της αριθμοποίησης που συνεπάγεται, όντας τεκμηριωμένα προβληματισμένοι για τους κινδύνους που αυτά τα ηλεκτρονικά μέσα γεννούν για τις ελευθερίες τους και την ιδιωτικότητα.

Επομένως «ψυχοπαθείς» είναι το 49, 6% των Ελβετών που σε δημοψήφισμα τον παρελθόντα Σεπτέμβριο 2025 τάχθηκε κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, ανησυχώντας για την προσωπική τους ελευθερία. Καλό είναι να υπενθυμίσουμε στον Μητροπολίτη ότι ναι μεν πλειοψήφησε οριακά η αντίθετη άποψη, αλλά οι ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είναι προαιρετικές. Δηλαδή ό,τι και η «ΕΞΟΔΟΣ» απαιτεί από την Κυβέρνηση (Η είδηση εδώ: https://www.ertnews.gr/eidiseis/elvetia-egkrithike-oriaka-to-sxedio-gia-tis-ilektronikes-taytotites/).

«Ψυχοπαθείς» είναι κατά τον Μητροπολίτη και τα 3 περίπου εκατομμύρια Βρετανών πολιτών που μέχρι σήμερα έσπευσαν να δηλώσουν με επώνυμες υπογραφές στην πλατφόρμα του Κοινοβουλίου τους την σθεναρή αντίθεσή τους στις ηλεκτρονικές ταυτότητες που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Στάρμερ. (Η είδηση εδώ: https://meaculpa.gr/psifiakes-taytotites-anatarachi-gia-ton-kir-starmer-kathos-i-antidrasi-klimakonetai/)

Η «ΕΞΟΔΟΣ»  δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητη αυτή την μεγάλη ύβρη του Μητροπολίτη. Η Συντονιστική της Επιτροπή, υπερασπιζόμενη το μέγα πλήθος των Ελλήνων πολιτών που αγωνίζονται τίμια και νόμιμα κατά της  ηλεκτρονικής δικτατορίας, έστειλε στον Μητροπολίτη κ. Παύλο με δικαστικό επιμελητή σήμερα (24.10.2025) το ακόλουθο εξώδικο διαμαρτυρίας:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 Πανελλήνιας Κίνησης κατά του Ψηφιακού Ολοκληρωτισμού ΕΞΟΔΟΣ,  με έδρα την Αθήνα

ΠΡΟΣ

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλο Παπαλεξίου, κάτοικο Κοζάνης, οδός Χαρισίου Μεγδάνη, αρ. 7

*************

Σεβασμιώτατε,

Όπως καλά γνωρίζετε, η δημόσια ομιλία σας κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης την 20 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, έλαβε μεγάλη δημοσιότητα, καθώς σε αυτήν αναφερθήκατε με υβριστικό τρόπο κατά όσων ανησυχούν για τον ψηφιακό ολοκληρωτισμό που σταδιακά κατακλύζει τις ζωές των ανθρώπων. Συγκεκριμένα αναφέρατε:

«Τα σκοτεινά κέντρα σας γέμισαν με τα κινητά με τα laptop, με, με, με, ο ουρανός είναι γεμάτος, και σας μάρανε, λέω, η ταυτότητα;  Γιατί έχουμε κάποιους ψυχοπαθείς, λεγόμενους ζηλωτάς κλπ, και κάποιους και καλόγερους και καλόγριες που γυρίζουν με το ταγάρι στην πλάτη και μέσα έχουν καμιά δεκαριά κινητά και laptop και τέτοια για να λένε ότι έχουν οπαδού».

Οι ανωτέρω επιθετικές και υβριστικές αναφορές σας, δεν απευθύνονται στους πολιτικούς που νομοθετούν ενάντια στο Ευαγγέλιο και τις αρχές της Πατρίδας μας. Ούτε κατά των αλλοθρήσκων και αιρετικών που προσηλυτίζουν το Ορθόδοξο Ποίμνιο. Ούτε όσων πολεμούν γενικότερα την πίστη μας. Απευθύνονται στους πιστούς χριστιανούς που εκφράζουν την αγωνία τους, ακολουθώντας την καλή ανησυχία που τους ενέσπειραν οι σύγχρονοι Άγιοι Πατέρες, τους οποίους εντάσσετε, ηθελημένα ή μη, στη χορεία των «ψυχοπαθών».

Αλήθεια Σεβασμιώτατε, ποιος σας όρισε ψυχίατρο ώστε να κάνετε γνωματεύσεις ψυχικής υγείας για όσους διαφωνούν με τις απόψεις σας; Προφανώς η χρήση της λέξεως «ψυχοπαθείς» ήταν άκρως υποτιμητική, μειωτική της τιμής και της υπόληψης όσων διαφωνούν με τις δικές σας απόψεις. Ήταν λοιδορία κατά την ευαγγελική γλώσσα.

Η δε καταφυγή σε αυτή τη λοιδορία, δεν έγινε για άλλο λόγο, παρά εξαιτίας της ένδειας των επιχειρημάτων σας για το θέμα, το οποίο αποδεικνύετε ότι δεν γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε απλουστευτικά επιχειρήματα που έχουν προ πολλού απαντηθεί.

Η διοικούσα επιτροπή της κινήσεως «ΕΞΟΔΟΣ» δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί με τις μειωτικές ύβρεις σας. Ωστόσο, μας έχουν κατακλύσει διαμαρτυρίες σκανδαλισμένων πιστών που ζητούν την παρέμβασή μας σε αυτή την ανάρμοστη και παράνομη συμπεριφορά σας, η οποία ουδόλως ταιριάζει σε κληρικό και μάλιστα Επίσκοπο που η Εκκλησία μας τον όρισε να θυσιάζει την ψυχή του υπέρ των λογικών προβάτων.

Ήδη τη στιγμή αυτή εκπροσωπούμε περίπου 15.000 πολιτών που έχουν συνυπογράψει την διακήρυξή μας, μεταξύ των οποίων και Συνεπίσκοποί σας, αλλά και λευκασμένοι αγιορείτες ηγούμενοι που ανησυχούν για τον ανεξέλεγκτο ψηφιακό μετασχηματισμό. Με τις υβριστικές εκφράσεις σας προσβάλατε την προσωπικότητα όλων αυτών των ανθρώπων και μεγαλώνετε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ του ανώτατου κλήρου και των απλών πιστών.

Σας καλούμε να ερευνήσετε τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες στη Μ. Βρετανία. Εκατομμύρια πολίτες αντιδρούν και υπογράφουν κατά των ψηφιακών ταυτοτήτων. Μήπως και αυτοί είναι ψυχοπαθείς;

Σεβασμιώτατε,

Επειδή η ως άνω περιγραφόμενη δημόσια συμπεριφορά σας συνιστά το αδίκημα της εξύβρισης αφού προσβάλλατε με ανάρμοστο τρόπο δημοσίως την τιμή χιλιάδων ανθρώπων.

Επειδή οι προσβλητικές αναφορές σας, προκάλεσαν βαρύτατο σκανδαλισμό σε μεγάλο μέρος του ποιμνίου.

Για τους ως ανωτέρω λόγους και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα για την προπεριγραφόμενη συμπεριφορά σας και σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ανακαλέσετε δημοσίως την προπεριγραφόμενη δήλωσή σας, εντός τριών ημερών από τη λήψη της παρούσας.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτόν προς τον οποίο απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του.

Αθήνα, 24/10/2025

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Χ. ΑΝΔΡΑΛΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Β.ΡΩΤΑ 1 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΤΚ:18122

ΑΦΜ 052564835 Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΤΗΛ: 6982005670 – 2104959011

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
26 λεπτά ago
Λ.Λαζόπουλος: «Το Predator μπορεί να αλλοιώσει και αποτελέσματα των εκλογών»
Slider

Λ.Λαζόπουλος: «Το Predator μπορεί να αλλοιώσει και αποτελέσματα των εκλογών»

by admin
51 λεπτά ago
Η ΕΕ προετοιμάζει το έδαφος για το ψηφιακό ευρώ και το τέλος της ιδιωτικότητας
Slider

Η ΕΕ προετοιμάζει το έδαφος για το ψηφιακό ευρώ και το τέλος της ιδιωτικότητας

by admin
2 ώρες ago
Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;
Slider

Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;

by admin
2 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

2 ημέρες ago
Τι θα συμβεί αν εξαφανιστούν τα κουνούπια; Η απάντηση μπορεί να είναι πιο τρομακτική από τις ασθένειες. Το πείραμα της Google

Τι θα συμβεί αν εξαφανιστούν τα κουνούπια; Η απάντηση μπορεί να είναι πιο τρομακτική από τις ασθένειες. Το πείραμα της Google

1 ημέρα ago
Το πρώτο κρούσμα Ευλογιάς των Πιθήκων στην Ελλάδα το 2026 στα  Ιωάννινα!

Το πρώτο κρούσμα Ευλογιάς των Πιθήκων στην Ελλάδα το 2026 στα Ιωάννινα!

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr