• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

«Παγίδες θανάτου» στην Ευρώπη: Έτσι θα φέρουν τον παγκόσμιο δικτάτορα (ΒΙΝΤΕΟ)

7 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Χειροτερεύουν τα πράγματα στη Γηραιά Ήπειρο.
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
Πληροφορίες από το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών αποκάλυψαν ότι μέλη του προσωπικού της οικογένειας του ασύλου αντιμετώπισαν πολλές απειλές της ζωής τους από ανυπότακτους αιτούντες άσυλο.
Σύμφωνα με το υπουργείο, κατά το τελευταίο έτος σημειώθηκαν τουλάχιστον 15 σοβαρά περιστατικά.

Οι πληροφορίες αυτές προέκυψαν ως απάντηση σε μια ερώτηση που τέθηκε στον αυστριακό υπουργό Εσωτερικών Herbert Kickl του εθνικιστικού Κόμματος της Ελευθερίας.

Σύμφωνα με την έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα, πολλοί από εκείνους που ζητούν άσυλο έχουν επιτεθεί επανειλημμένως κατά εργαζομένων στους χώρους που τοποθετούνται, προκειμένου να μεταφερθούν σε διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Στη Μαρία Ένζερντορφ, μια μικρή αυστριακή πόλη με 8.000 κατοίκους, ένας μετανάστης απείλησε έναν υπάλληλο με έναν λοστό απλώς και μόνο επειδή ήθελε να μετακινηθεί σε άλλη τοποθεσία.
Στο Σάλτσμπουργκ, ένας μετανάστης απείλησε να δολοφονήσει έναν υπάλληλο γιατί ήθελε παραπάνω φαγητό!

Στο Μπεργχέιμ εξαιτίας της έλλειψης πρόσβασης στο διαδίκτυο, δύο μετανάστες νευρίασαν και απείλησαν να σκοτώσουν έναν από τους εργαζόμενους στο άσυλο.

Ένα παρόμοιο περιστατικό, συνέβη στην Ιταλία το περασμένο έτος, όταν ένας 26χρονος μετανάστης στη Σενεγάλη, επιτέθηκε σωματικά σε έναν εργαζόμενο στο άσυλο, επειδή είχε απαιτήσει ασύρματο ίντερνετ (WIFI), και δεν του το παρείχαν.

Πολλοί υπάλληλοι σε διάφορα τέτοια άσυλα, υποστήριξαν πως μετανάστες προσπάθησαν να τους επιτεθούν με διαφόρους τρόπους. Το ίδιο δήλωσαν και οι φύλακες ασφάλειας που δουλεύουν εκεί. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, υπήρξαν συγκρούσεις και τραυματισμοί των εργαζομένων.

Παρόλο που καμία από τις προαναφερθείσες επιθέσεις δεν οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς, αρκετοί υπάλληλοι που εργάζονται σε τέτοια άσυλα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν δολοφονηθεί από μετανάστες από τότε που ξεκίνησε η μεγάλη μεταναστευτική κρίση των μεταναστών το 2015.

Μία από αυτές τις τραγικές περιπτώσεις έλαβε χώρα το 2016 όταν ένας Σομαλός με το όνομα Youssaf Nuur μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, την εισοσιδιάχρονη αστυνόμο Αλεξάντρα Μέζχερ. Το 2017, μια παρόμοια επίθεση συνέβη στη Γερμανία όταν ένας Νιγηριανός μετανάστης σκότωσε εν ψυχρώ, εργάτη στο άσυλο.

Επομένως αυτούς τους μετανάστες που παγκόσμια, οι ευρωπαϊκές χώρες φιλοξενούν σε τέτοια άσυλα, σκοπεύουν να τους…εντάξουν, στις κοινωνίες αυτών των χωρών, με την καταστροφική νοοτροπία που στην πλειοψηφία τους φέρουν!

Το χάος που επικρατεί εντός αυτών των ασύλων, οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να το επεκτείνουν, όπως ήδη κάνουν, έξω από αυτά, ώστε όλοι οι άνθρωποι, στην Ευρώπη και όχι μόνο, να έχουν ακόμη ένα λόγο να είναι αγχωμένοι και φοβισμένοι, με σκοπό να ζητήσουν ασφάλεια, για να δώσει η Νέα Τάξη των Πραγμάτων τη λύση στο πρόβλημα που η ίδια εντέχνως δημιουργεί αυτή τη στιγμή.

Η λύση θα είναι φυσικά ο παγκόσμιος δικτάτορας και η χούντα που θα φέρει.

Ήδη σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν δημιουργηθεί «άβατα», γκέτο μεταναστών, τα οποία δεν τολμάει κανείς να πλησιάσει, ενώ πολλές φορές ούτε και η αστυνομία εισέρχεται σε αυτά. Το να συλλάβει δε τους εγκληματίες, ακούγεται ως ανέκδοτο.

Η μόνη αντίσταση στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών έρχεται από τα Εθνικοδεξιά κόμματα, τα οποία όμως για την ώρα δεν έχουν μεγάλη δύναμη. Έτσι μόνο τοπικά μπορεί κάποια χώρα που έχει δεξιά κυβέρνηση να προσπαθήσει να σταματήσει την ανεξέλεγκτη δράση των μεταναστών.

Τα Εθνικοδεξιά κόμματα στοχεύουν σε ισχυροποίηση τους ενάντια στην αριστερή ιδεολογία που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Μετά τις ευρωεκλογές, θα δούμε ποια θα είναι τα νέα δεδομένα στο Ευρωκοινοβούλιο και κατ’επέκταση στην ίδια την Ευρώπη.

https://youtu.be/RVHoZJp7vCQ

(φώτο: Pexels)

el.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαρία Δεναξά: ΕΝΩ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ: Νόμος-έκτρωμα Νινιέζ με 3 χρόνια φυλακή για όποιον αμφισβητεί την προπαγάνδα!
Slider

Μαρία Δεναξά: ΕΝΩ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ: Νόμος-έκτρωμα Νινιέζ με 3 χρόνια φυλακή για όποιον αμφισβητεί την προπαγάνδα!

by admin
45 λεπτά ago
Ο Αμερικανισμός είναι  η Πολιτική των Δαιμόνων
Slider

Ο Αμερικανισμός είναι η Πολιτική των Δαιμόνων

by admin
1 ώρα ago
Οι 300 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου είναι εβραϊκής καταγωγής και είναι αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη!
ΔΙΕΘΝΗ

Οι 300 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου είναι εβραϊκής καταγωγής και είναι αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη!

by admin
1 ώρα ago
Στον Καναδά Αρχίζουν να Συλλαμβάνουν Πολίτες Επειδή Κοινοποιούν “λανθασμένες σκέψεις” στο Διαδίκτυο – Η Παγκόσμια Δικτατορία Διευρύνεται
Slider

Στον Καναδά Αρχίζουν να Συλλαμβάνουν Πολίτες Επειδή Κοινοποιούν “λανθασμένες σκέψεις” στο Διαδίκτυο – Η Παγκόσμια Δικτατορία Διευρύνεται

by admin
9 ώρες ago
Next Post
Χριστός Ανέστη Σοφία! σχόλιο Γ.Θ : Διαβάστε το μόνοι σας για να μην δουν τα δάκρυά σας οι άλλοι, όταν τα μάτια σας θα βλέπουν θαμπά

Χριστός Ανέστη Σοφία! σχόλιο Γ.Θ : Διαβάστε το μόνοι σας για να μην δουν τα δάκρυά σας οι άλλοι, όταν τα μάτια σας θα βλέπουν θαμπά

Τι έχει αλλάξει στο στενό του Χορμούζ μετά την επιδείνωση των σχέσεων Ιράν – ΗΠΑ

Τι έχει αλλάξει στο στενό του Χορμούζ μετά την επιδείνωση των σχέσεων Ιράν – ΗΠΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr