Γράφει Η Παρασκευή Σιδέρη
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας..! Ενας,ο Θεός να τον πει καλλιτέχνη, κατασκεύασε ένα γλυπτό με τον Τραμπ σε θέση εσταυρωμένου Χριστού συνοδεία και με την ανάλογη π@π@ρολογια, (Άγιος Τραμπ,Εσταυρωμένος Τραμπ τι γίνεται βρε παιδιά;)
Δεν θα εμβαθύνω στην ανάλυση του συμβολισμου της τρέλας του “δημιουργού” αλλά θα σταθώ στην τελευταία του πρόταση ..”είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι αποφασισμένος να ενεργεί καλοπιστα”…και εγώ με την σειρά μου είμαι 100% σίγουρη ότι είναι πολλοί, μα πάρα πολλοί αυτοί που το πιστεύουν και πίνουν νερό στο όνομα του Αγίου Τραμπ και ειδικά στην Ελλάδα η λατρεία στο πρόσωπο του ξεπερνα κάθε λογική και όντως (το μέλλον θα δείξει) θα ανακηρυχθεί Άγιος και Οσία η πρέσβης με τις ευλογίες των παρατρεχαμενων παπάδων και αλλοπαρμένο ποίμνιο εδώ, στα ελληνικά και αγιασμένα χώματα..
Και ξαναρωτάω: Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό; Μας φταίει ο Τραμπ και το παρεάκι του ή η ξεφτίλα η δικιά μας με την χαζοχαρούμενη αντιμετώπιση μας προς τους εχθρούς;
Από όλα αυτά που είδα μέχρι τώρα σχετικά με την πολιτική του,πιστεύω ότι είναι ο προάγγελος του Μεσσία δηλ αυτός ο καλός και ειρηνοποιος ηγέτης που φέρνει στο τσακ-μπαμ τις ειρήνες; στον κόσμο και ετοιμάζει το έδαφος για τον ερχόμενο Μεσσία που θα σφιχταγκαλιασει μέχρι σκασμου όλο τον πλανήτη..ειδωμεν!
Υ.Γ Και ναι, έχουμε και μουσουλμάνο δήμαρχο σε κοτζαμ Νέα Υόρκη και τίποτα δεν είναι τυχαίο.. άντε,με το καλό η μόδα και στην Ελλάδα!







