Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα

Τουρκικά μαχητικά χτύπησαν συριακές δυνάμεις στο Αφρίν …Aρκετοί σύριοι φιλοκυβερνητικοί μαχητές σκοτώθηκαν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Koυρδική αξιόπιστη δημοσιογραφική πηγή αναφέρει πριν λίγα λεπτά ότι τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές και χτύπησαν συριακές δυνάμεις στο Jandaris στο Αφρίν.

Πηγή των μίντια των SDF αναφέρουν ότι τουρκικά μαχητικά με αεροπορικές επιδρομές σκότωσαν και τραυμάτισαν μέλη των φιλοκυβερνητικών συριακών δυνάμεων στο κέντρο της πόλης Rajo    στο Αφρίν.

Aρκετοί σύριοι φιλοκυβερνητικοί μαχητές σκοτώθηκαν από τουρκικούς βομβαρδισμούς στο Αφρίν αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο Rudaw επικαλούμενο το YPG. Μέσο της αντιπολίτευσης δήλωνε νωρίτερα ότι σκοτώθηκαν 3 σύριοι μαχητές από αεροπορικές επιδρομές τουρκικών μαχητικών στο Raju καθώς βομβαρδίστηκαν θέσεις των YPG/NDF στο Αφρίν.

Tουρκικές αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή Rajo στο Αφρίν μεταφέρει το κουρδικό πρακτορείο ANF όπου προσθέτει ότι στοχεύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρoύν υπό τη διεύθυνση της συριακής διοίκησης.

Aρκετοί σύριοι φιλοκυβερνητικοί μαχητές σκοτώθηκαν από τουρκικούς βομβαρδισμούς στο Αφρίν αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο Rudaw επικαλούμενο το YPG. Μέσο της αντιπολίτευσης δήλωνε νωρίτερα ότι σκοτώθηκαν 3 σύριοι μαχητές από αεροπορικές επιδρομές τουρκικών μαχητικών στο Raju καθώς βομβαρδίστηκαν θέσεις των YPG/NDF στο Αφρίν.

Tουρκικές αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή Rajo στο Αφρίν μεταφέρει το κουρδικό πρακτορείο ANF όπου προσθέτει ότι στοχεύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειριούν υπό τη διεύθυνση της συριακής διοίκησης.Τονίζει ότι υπάρχουν  αναφορές για απώλειες στους Kuvvet Shabi (Μονάδες Εθνικής Άμυνας) που πολεμούν στο πλευρό του συριακού στρατού.

Το Rudaw αναφέρει ότι χτυπήθηκαν θέσεις του YPG στο Jindires, στα ΝΔ του Αφρίν. Τουρκικές δυνάμεις επιχειρούν να μπουν στην πόλη .Στο μεταξύ ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκαν  32 τούρκοι στρατιώτες και άλλοι183 τραυματίστηκαν από την έναρξη της επιχείρησης στο συριακό Αφρίν.

dimpenews.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Next Post

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.