ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 17 Οκτ 2018 - 22:50
Loading...

“Θέλουμε να μοιραστούμε τον πλούτο” δήλωσε ο Τσαβούσογλου. Δηλαδή οι Τούρκοι θέλουν να αρπάξουν τον πλούτο των άλλων και στην περίπτωσή μας,τον δικό μας πλούτο.

Και για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός, τόνισε ότι δεν θέλουν πόλεμο, αλλά να πάρουν μόνο τον πλούτο, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν δεν πάρουν αυτόν τον πλούτο, θα κάνουν πόλεμο.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Η πολιτική του κατευνασμού, που ακολουθεί τόσα χρόνια η ψοφοδεής ελληνική ολιγαρχία, όχι μόνο δεν αποτρέπει τον τουρκικό κίνδυνο, αλλά αντίθετα θέτει τη δική σου ζωή υπό αίρεση. Αν δηλαδή δεν υποχωρούμε συνέχεια στις αξιώσεις των Τούρκων, τότε μπορεί και να μας σκοτώσει.

Πρέπει λοιπόν να εγκαταλείψουμε την πολιτική του κατευνασμού με την Τουρκία και να περάσουμε στην πολιτική αντιμετώπισή της, διπλωματικά και στρατιωτικά.

Όσο δεν γίνεται αυτό, η Ελλάδα δεν θα διαθέτει στην πραγματικότητα εξωτερική πολιτική, εθνική κυριαρχία και εθνική ασφάλεια. Αφενός η Τουρκία θα συνεχίζει να μας κυκλώνει και να καθιστά ασφυκτική την επιβίωσή μας, αφετέρου οι πάντες από Αμερικανούς, Γερμανούς, Αλβανούς, Σκοπιανούς κ.λ.π. θα μας εκβιάζουν χρησιμοποιώντας ως «μπαμπούλα» τον τουρκικό κίνδυνο.

ΥΓ. Την ίδια θέση έχει και το πολιτικό κίνημα “ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

Πέτρος Χασάπης 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter