ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ now” – ο 3ος Ξεκίνησε

ΔΙΕΘΝΗ. - 24 Ιαν 2023 - 10:23

Η Ουκρανία διατηρεί πυραύλους HIMARS σε πυρηνικούς σταθμούς

Η Ουκρανία αποθηκεύει πυραύλους HIMARS και πυρομαχικά για άλλα δυτικά συστήματα αεράμυνας σε πυρηνικούς σταθμούς, αναφέρει η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας (γνωστή με τα ρωσικά αρχικά ως SVR) στον ιστότοπό της.

Σύμφωνα με το SVR, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αποθηκεύουν πυρομαχικά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις.

Στα τέλη του 2022, πολλά σιδηροδρομικά βαγόνια φορτωμένα με ρουκέτες και βλήματα πυροβολικού μεγάλου διαμετρήματος παραδόθηκαν από το εξωτερικό στον πυρηνικό σταθμό Rivne μέσω του σιδηροδρομικού σταθμού Rafalovka, σημείωσε η ειδική υπηρεσία.

Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών εξέφρασε την ελπίδα ότι το Κίεβο δεν θα εκραγεί τα πυρομαχικά στα πυρηνικά εργοστάσια για να πιέσει τις δυτικές χώρες να προμηθεύουν περισσότερα όπλα σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Η Ουκρανία διατηρεί πυρομαχικά σε πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής έτσι ώστε η Ρωσία να μην μπορεί να τα καταστρέψει, ανέφερε η έκθεση από το SVR.


See more at 

https://english.pravda.ru/news/hotspots/155536-ukraine_himars_nuclear/
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/01/now.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr