ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στα άδυτα της παράνομης πορνείας – Μία γυναίκα ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ

ΚΑΤΑΧΑΝΑΣ. - 25 Μάι 2023 - 13:04
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Στην Ελλάδα που ανθεί η ανεργία, η ακρίβεια και η διαφθορά, η παράνομη πορνεία κατέχει την πρώτη θέση επιλογής των γυναικών της «διπλανής πόρτας»

Ρεπορτάζ: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Έχοντας φτάσει πλέον στο 2023, θα περίμενε κανείς ότι η «κοινωνική ευθύνη» θα είχε αποδόσει καρπούς. Κάθε άλλο όμως! Η κοινωνική αδιαφορία που επιδεικνύουν οι κυβερνήσεις της χώρας εδώ και μισό αιώνα, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να οδηγήσουν τους πολίτες στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση. Αυτό το παγιωμένο καθεστώς όμως, έχει και τις συνέπειές του.

Μία από αυτές τις συνέπειες, είναι και η παράνομη πορνεία, η οποία πλέον ανθεί για τα καλά στη χώρα μας κι έχει εξαπλωθεί από το βορειότερο άκρο της Ελλάδας, ως το νοτιότερο. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η συνέπεια έχει προχωρήσει και στις νεαρές ηλικίες. Το ισχυρότερο σοκ, που με παρακίνησε να διεξάγω αυτήν την έρευνα, το έπαθα όταν όντας υπεύθυνος ασφαλείας σε γνωστό καφέ – μπαρ – εστιατόριο της περιοχής μου, άκουσα κορίτσι ανήλικο σε σχολική εκδήλωση λυκείου να ζητάει από συμμαθητή της να την κεράσει μια μπύρα με αντάλλαγμα… στοματικό σεξ! Ευτυχώς ο νεαρός – προς τιμήν του – αρνήθηκε την προσφορά της. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει κάποιος αλκοολούχο ποτό όντας κάτω των 18 ετών. Τουλάχιστον όχι στο δικό μας μαγαζί. Όσο για μένα, της είπα κάποιες συμβουλές και της ζήτησα να αποχωρήσει από το μαγαζί. Ήμουν σίγουρος ότι οι συμβουλές μου πήγαν στο βρόντο, οπότε προτίμησα να μη βρίσκεται εκεί, για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://kanenazori.com/2023/05/24/sta_adyta_tis_paranomis_porneias/Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr