ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΡΧΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ. - 1 Δεκ 2015 - 12:14

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Θα πληρώσουν πολύ ακριβά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και τον θάνατο του Ρώσου ηρώα πιλότου μας»!

Αυτές τις χαρακτηριστικές δηλώσεις έκανε ο αρχηγός του Επιτελείου Αεροπορίας της Ρωσίας, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στα τουρκικά ΜΜΕ, (Yeni Şafak).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, ο αρχηγός του Επιτελείου Αεροπορίας της Ρωσίας, αρχιπτέραρχος, Viktor Bondarev, «άστραψε και βρόντηξε» κατά της Τουρκίας στην τελετή υποδοχής που έγινε στην Μόσχα  της σωρού του Ρώσου πιλότου που δολοφονήθηκε με άνανδρο τρόπο από τους Τουρκομάνους της Συρίας ενώ ήταν αιχμάλωτος πολέμου.

Ο Ρώσος αρχιπτέραρχος απέδωσε μεγάλες τιμές στον Ρώσο πιλότο, Oleg Anatolyeviç Peşkov, δηλώνοντας πως θα πάρουμε εκδίκηση για τον θάνατο του και αυτή την προδοσία θα την πληρώσουν, (οι Τούρκοι), πολύ ακριβά!

Ο Viktor Bondarev χαρακτήρισε τον Ρώσο πιλότο σαν μεγάλο ηρώα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και δήλωσε ότι αποτελεί παράδειγμα ηρωισμού και για τους άλλους συναδέλφους του, ενώ τόνισε πως η Ρωσία θα πράξει το καθήκον της για να «ξεπλύνει» την άνανδρη και προδοτική δολοφονία του από τους εγκληματίες Τζιχαντιστές στην Συρία.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr