ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡΟΥΓΟΣ : ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ / S400 / F35

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΔΙΕΘΝΗ. - 30 Μαΐ 2019 - 10:08
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ./ ΜΑΙΟΣ 2019/ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ 109 ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-S400-F35. ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ(ΤΙΤΛΟΥΣ-ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑ). ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ EUCΟM-CENTCOM ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

2)ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΤΟΙΜΟ/Η ΠΡΩΤΗ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2019.

3)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ(ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

4)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙ 9 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Β-61 ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΣΕ 4 ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

5)Η ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ “ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΜΥΝΑ”. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ /ΜC 14-3 /FLEXIBLE RESPONSE Ή ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ENHANCED/FORWARD MARITIME STRATEGY ΩΣ ΚΑΙ FOFA (FOLLOW ON FORCES ATTACK). ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ,…OΠΩΣ ΤΩΡΑ…

6)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑΧΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 117 ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ-ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ. ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

7)ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4 F35 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ LUKE ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ EGLIN ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ/ΤΕΧΝΙΚΟ (ΚΟΜΜΑΤΙ) , ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ(ΣΕ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ) ΣΤΙΣ 30-11-2019/ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

8)ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ CONSOLIDATION APPROPRIATION ACT OF 2019.

9)Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ, ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ F35. ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ,ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ F35 Ι ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΚΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΜΕΡΩΣ.

10)ΕΔΩ -ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΟ-ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΔΙΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ.(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ)

11)Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΑΡΓΑ….ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ “ΙΣΧΥΡΟ ΛΟΜΠΥ ΦΙΛΟΡΩΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!”

12)ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ,ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…(ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ…ΜΗ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΑ)

13)ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ F35 , ΤΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΣΟΥΧΟΙ-34 Ή ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΟΥΧΟΙ-57.

14)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ, ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ S400, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ S500.(ΕΚΘΕΤΟΥΝ 6 ΛΟΓΟΥΣ)

15)ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΥΧΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑΣ(ΕΝΑΝΤΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ,(ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΑ) ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΩΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ.(ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ)

16)ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ -ΒΑΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟΥ /ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ)-ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΡΟΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ”. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ…

17)ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΧΟΙ-57..ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F16, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

18)ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

19)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΣΩ CAATSA ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΥΡΩΣΕΩΝ!!!.ΕΔΩ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Β.ΚΟΡΕΑ-ΙΡΑΝ Ή ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!!!

20)ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ…ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤO ΡΑΜΣΤΑΙΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

analystsforchange.org

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…