ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ-V FOR VENDETTA

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΑΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ). - 5 Αυγ 2021 - 20:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εδώ και πολύ καιρό έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο  (https://www.triklopodia.gr/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-q-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%84-%CF%84/) ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι αυτός που νομίζουμε ότι είναι ή τουλάχιστον αυτό που θέλουν να μας πλασάρουν  ότι είναι.Φαίνεται ότι είναι ένας πρόεδρος πατριώτης ο οποίος αγαπάει την πατρίδα του και θα ήθελε να κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά όπως μας λένε και όπως μας λέει και ο ίδιος.Δεν μας είπαν ποτέ βέβαια αυτοί που τον υποστηρίζουν και πιστεύουν ότι είναι ο δήθεν σωτήρας του κόσμου γιατί υπό την προεδρία του ξεκίνησε η επιχείρηση covid 19.Δεν μας είπαν γιατί ήταν υπεύθυνος και νούμερο ένα αρμόδιος της επιχείρησης operation warp speed(https://www.defense.gov/Explore/Spotlight/Coronavirus-DOD-Response/).Δεν μας είπαν γιατί σε ομιλίες του προωθεί τον εμβολιασμό και αναφέρει σε πολλές περιπτώσεις ότι ο λαός θα πρέπει να πάει να εμβολιαστεί με τα γενετικά εμβόλια.

Έχουν πεθάνει εκκατομύρια άνθρωποι με τα γενετικά εμβόλια και συνεχίζουν να συντελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μπροστά στα μάτια μας με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τραμπ. Τέλος δεν μας είπαν αυτοί που τον υποστηρίζουν γιατί μίλησε για μεγάλο Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ ότι θα είναι η πρωτεύουσά του, καθώς ήταν αυτός που έκανε την τεράστια κίνηση να μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα άρθρο(https://kanenazori.com/2021/08/03/genikos_ksesikwmos_trump/ ) με βάση το οποίο ο Τραμπ ζητάει από τον κόσμο που τον ακολουθεί και δυστυχώς είναι εκατομμύρια ανά τον κόσμο ,να ξεσηκωθεί ο κόσμος στην Αμερική και να βγουν στους δρόμους ώστε να καταλυθεί του υπάρχον σύστημα .

Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι εφικτό καθώς δεν καταλύονται έτσι με αυτόν τον τρόπο κυβερνητικοί θεσμοί. Αυτό που ζητάει αντιθέτως ο Τραμπ είναι να βγει ο κόσμος στους δρόμους έτσι ώστε αργότερα να έχουν σοβαρούς λόγους οι κυβερνητικοί να εγκαθιδρύσουν στρατιωτικό νόμο  κάτι το οποίο το θέλουν διακαώς .Αυτός είναι ο στόχος τους παγκόσμια .Να μπορέσουν να καταφέρουν να κάνουν στρατιωτικούς νόμους σε κάθε κράτος ,αφού ο λαός θα έχει ξεσηκωθεί για τα καλά έναντι όλων των κυβερνήσεων όλων των κρατών ,κάτι το οποίο αναφέρουν και τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών  εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα αυτά που συμβαίνουν παγκόσμια αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν σε στρατιωτικούς νόμους σε πολλά κράτη,όπως βλέπουμε τώρα στην Αυστραλία ,όπου στρατός έχει βγει στους δρόμους για να επιβληθούν τα λοκνταουν και ίσως οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί αργότερα .Αυτά που γίνονται στην Αυστραλία τώρα ίσως είναι ο προάγγελος για αυτά που θα ζήσουμε το φθινόπωρο.

Δεν θα σου πουν ποτέ βέβαια ότι υπάρχει στρατιωτικός νόμος καθώς και αυτή τη στιγμή που μιλάμε παγκόσμια είναι σαν να ζούμε σε ένα απέραντο στρατόπεδο ,οπότε είναι σαν να έχουμε ήδη στρατιωτικό νόμο ,αφού ήδη ακούγονται σενάρια ότι θα υπάρξει λοκνταουν από Σεπτέμβρη και μετα.

Τα λοκνταουν δεν έχουν να κάνουν μια καμία διασπορά και με κανέναν ανύπαρκτο ιό.Έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο για τον έλεγχο των μαζών με πρόσχημα την υγεία πάντα και ίσως αργότερα να επιβληθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί ,κάτι το οποίο βέβαια είναι αντισυνταγματικό αλλά με αυτά που συμβαίνουν παγκόσμια κανείς δεν θα εκπλαγεί εάν δια της βίας προσπαθούν να σου επιβάλλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αργότερα ,κάτι το οποίο βέβαια ανήκει στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά όπως έχετε αντιληφθεί ήδη ζούμε ένα τέτοιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Παγκόσμιος ξεσηκωμός λοιπόν παγκόσμια σε όλα τα επίπεδα ,καθώς οι λαοί αποδομούν τις κυβερνήσεις όλων των κρατών και θα ζητούν αργότερα μία παγκόσμια διακυβέρνηση για να τους σώσει από όλο αυτό το τεχνητό χάος που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει καθώς η εντολή είναι ORDO AB CHAO ,δηλαδή τάξη από το χάος όπου φυσικά οι ίδιοι φέρνουν το χάος και οι ίδιοι θα φέρουν την τάξη με μία φανερή παγκόσμια διακυβέρνηση.

Οι παγίδες είναι πολλές παγκόσμια και καλό είναι οι άνθρωποι να είναι προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους παγκόσμια ,καθώς είναι πολύ λεπτές οι ισσοροπίες όσον αφορά την άτυπη εγκαθίδρυση στρατιωτικού νόμου για κάθε κράτος .Η σχέση όλων αυτών που ζούμε παγκόσμια με την ταινία V for vendetta είναι τεράστια.Στην εκπληκτική αυτή ταινία προπαγανδίζεται ο ξεσηκωμός του λαού της Αγγλίας εναντίον της κυβέρνησης τους καθώς όπως δείχνει η ταινία επικρατεί σκληρός στρατιωτικός νόμος.

O μυστηριώδης V πολεμάει με όλες του τις δυνάμεις το συύστημα και αφιερώνει την ζωή του στην ανατροπή αυτής της δικτατορίας .Τελικά καταφέρνει και βομβαρδίζει τα βασιλικά ανάκτορα.Τέλειος συμβολισμός προπαγάνδας που δηλώνει ότι θα πρέπει παγκόσμια να αποδομηθούν όλες οι κυβερνήσεις όλων των κρατών για να υπάρξει κάποιου είδου reset ή για να μπορέσουν με βάσιμες πλέον δικαιολογίες να εγκαθιδρύσουν στρατιωτικούς νόμους με πρόσχημα πάντα την υγεία αλλά και την ανυπακοή των ανθρώπων.

Καλό είναι να γίνονται διαδηλώσεις αλλά με προσοχή καθώς οι παγκοσμιοοιητές το θέλουν αυτό και είναι καλό να γνωρίζουμε τους παραγματικούς στόχους τους..Ξεκάθαρος στόχος τους λοιπόν εκτός από εμβολιασμούς είναι και η σταδιακή κλιμάκωση ξεσηκωμού των ανθρώπων και κατ’επέκταση κλιμακούμενο χάος που θα οδηγήσει πλέον σε φανερή στρατιωτική παρουσία.Η μόνη λύση είναι αντίσταση ατομική και κύριως μη συμμόρφωση με τα παράλογα και αντισυνταγματικά μέτρα που θέλουν να επιβάλλουν.

Ο Τραμπ προωθεί τα σχέδια τους με πολύ ύπουλο τρόπο.

Αργότερα θα απογοητεύσει ακόμα περισσότερο κόσμο με την στάση του.

Δεν είναι ο σωτήρας που περιμένει ο κόσμος.

Είναι ακόμα ένα θλιβερό πιόνι στο στημένο σκηνικό που βλέπουμε εδώ και τόσο καιρό…

Ίδωμεν…..

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος (ναυπηγος μηχανολογος μηχανικος)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…