ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩ : ΜΕΡΟΣ Β΄ <<ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ>>

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩ. - 20 Νοέ 2020 - 20:01
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΜΕΡΟΣ Α΄

ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Τέχνη που εφαρμοζόταν  απ΄την Ελληνιστική εποχή (την εποχή δηλαδή που άρχιζε ο ξεπεσμός μας), και κύριο στόχο είχε να μεταμορφώσει τα κοινά μέταλλα σε χρυσό, να  ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ (κάτι μου θυμίζει πολύ, πολύ πρόσφατο …!!!), που θα θεράπευε τις ασθένειες, να ανακαλύψει το ελιξίριο της ζωής, που θα ΠΑΡΕΤΕΙΝΕ την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ (και τώρα το ίδιο ψάχνουν).

Ως θεμελιωτές της Αλχημείας αναφέρονταν μυθικές φιγούρες, όπως του Ερμή του Τρισμέγιστου (ο οποίος μιλάει για 1 θεό), της Ίσιδας κ.α. μέχρι τον Δημόκριτο αναφέρουν…Εμπλέκουν επίσης έναν μαθητή της Υπατίας, και διάφορους άλλους, επειδή ασχολιόντουσαν μάλλον με την Χημεία και την Φυσική, και ΟΧΙ με την Αλχημεία.

Η πρακτική της Αλχημείας βασίστηκε στην θεωρία του Αριστοτέλη “των 4 στοιχείων”, όπου ο Αριστοτέλης υποστήριζε ότι η ΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, αλλά ότι μπορούν να δοθούν σ’ αυτήν διάφορες μορφές, ιδιότητες, και έτσι να της δώσουν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, χαρακτηριστικά δηλαδή.

Αυτές οι ιδιότητες είναι τεσσάρων ειδών: θερμό, ψυχρό, υγρό και ξηρό.

Απ’ τον συνδυασμό τους, δημιουργούνται τα 4 στοιχεία, και απ’ την συνεχή εναλλαγή τους γίνεται η μετατροπή του ενός σε άλλο.

Ο Αριστοτέλης υποστήριξε επίσης ότι όλα τα πράγματα τείνουν πρός την τελειότητα, και επειδή το τέλειο ανάμεσα στα μέταλλα είναι το χρυσό, οι Αλχημιστές προσπαθούσαν να μετατρέψουν τα ΕΥΤΕΛΗ μέταλλα σε ΧΡΥΣΟ.

Έτσι προσπαθούσαν μέσω αποστάξεων και διαχωρισμού της πρώτης ύλης, που την θεωρούσαν ΔΙΦΥΗ, να καταφέρουν την αποσύνθεση της ύλης, που την έλεγαν  ΜΕΛΑΝΩΣΗ, μετά ακολουθούσε το στάδιο της ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ και τέλος η ΕΡΥΘΡΩΣΗ.

Η κόκκινη αυτή ύλη ήταν η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ (του Χάρι Πότερ!!!), η οποία μπορούσε να μετατρέψει τα μέταλλα σε ΧΡΥΣΟ.

Την περίοδο που η Αλχημεία εμφανίστηκε στην Αλεξάνδρεια, την ίδια περίπου περίοδο εμφανίστηκε και στην Κίνα, η οποία όμως είχε ως μοναδικό στόχο της, την  ΠΑΡΑΤΑΣΗ της Ανθρώπινης ΖΩΗΣ. Λειτουργούσαν κάτω απ’ την επίδραση του ΤΑΟΪΣΜΟΥ, και ακολουθούσαν την “Εξωτερική Αλχημεία” με ΦΑΡΜΑΚΑ, και την “Εσωτερική ” με ΓΙΟΓΚΑ (παλιά τους Μασόνους, οι γιαγιαδες και οι παππούδες μας, τους έλεγαν ΦΑΡΜΑΣΟΝΟΥΣ..!!)

Απ’ την Αλεξάνδρεια μεταδόθηκε λέει στην Συρία, και σε όλο τον Αραβικό κόσμο (ή μήπως έγινε το ανάποδο??) και από τους Άραβες στην Ισπανία (επειδή την είχε κατακτήσει), και σ’ όλη την Ευρώπη.

Η βάση της Αλχημείας αποδίδεται κατά του πρώτου Δυτικού αλχημιστή Γερμανού και θεολόγου Μέγα Αλβέρτου (1200 -1280), στα κείμενα του ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ που αποδιδόταν στον Ερμή τον Τρισμέγιστο (ποιός ξέρει ποιός να ήταν αυτός που υπέγραφε με το όνομα του Ερμή, ποιό καρναβάλι), το οποίο αρχικά οι Λατίνοι τον 12 αι. μ.Χ. έλεγαν πως ήταν του Αριστοτέλη και το ονόμαζαν ΜΥΣΤΙΚΟ των ΜΥΣΤΙΚΩΝ (κλασσική ψαρο – ονομασία, όπως Βασιλεύς των Βασιλέων, Πατέρας των Πατέρων κ.λ.π αφού δεν “πάταγε’ πουθενά αυτό, και δεν κατάφεραν να το κολλήσουν στον Αριστοτέλη, το απέδωσαν τελικά στον Ερμή τον Τρισμέγιστο, ο οποίος είναι αρχαιότερος και πιό άγνωστη , πιό χαμένη η ιστορία του …)

Το Αραβικό πρωτότυπο κείμενο χρονολογείται στα τέλη του 8ου αι. μ.Χ. ή αρχές του 9ου αι. μ.Χ.

Απ’ τους πιό γνωστούς Αλχημιστές ήταν ο Ελβετός Παράκελσος (1493 – 1541). Απ’ τον 17ο αι. μ.Χ. οι Αλχημιστές πολλαπλασιάζονται, και έχουμε και μοναχούς που ασχολούνται με την αλχημεία, και πολλά Ρωμαιοκαθολικά μοναστικά τάγματα.

Ο διάσημος  Γάλλος χημικός Μαρσελέν Μπερτελό (1827 – 1907) έγραψε την ιστορία της χημείας, ξεκινώντας από Αλχημικά χειρόγραφα και μέχρι το τέλος του Μεσαίωνα. Απ’ τις μελέτες αυτού, επηρεάστηκε και ο Ελβετός ψυχίατρος Κάρλ Γιούνγκ (1875 – 1961) αλλά προσέγγισε το θέμα με βάση την ψυχιατρική.

Ανακάλυψε λοιπόν ότι στα ΟΝΕΙΡΑ των ασθενών του, συναντούσε κάποια κεντρικά θέματα, τα οποία παρουσίαζαν  σημαντικές ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ  με τον ΑΛΧΗΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ. Αυτό τον έκανε να ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ, ότι στην αλχημεία ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, κάτι περισσότερο απ’ την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ…!!

Μετά από μελέτη πολλών ετών, κατέληξε ότι τα σύμβολα που περιγράφουν οι αλχημιστές, είναι  ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ…!! Θεώρησε δηλαδή ότι οι προσπάθειες  των αλχημιστών, επικεντρώνονταν στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, που βρισκόταν φυλακισμένη, μέσα στην ανθρώπινη προσωπικότητα, η οποία κατά τους αλχημιστές είναι το ΧΡΥΣΟ, που θέλουν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.!!!!  

(Δηλαδή τι εννοεί ακριβώς;; ποιός είναι ο ΣΤΟΧΟΣ;; Να <<ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ>> απο το σώμα;; Eννοούν τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ μας, ή μήπως εννοούν να <<ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ>>…χωρίς ΒΟΥΛΗΣΗ και ΣΚΕΨΗ, χωρίς ΑΓΑΠΗ και ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΑΒΟΥΛΑ  ΖΟΜΠΙ….τί ακριβώς εννοεί ο ποιητής??)

Τις απόψεις του αυτές τις δημοσίευσε, στο βιβλίο <<Ψυχολογία και Αλχημεία>> που εκδόθηκε το 1944.(Φαντάσου τώρα τι μας έχουν κάνει, που όπως λέει ο Ησίοδος: << το πρώτο γένος των ανθρώπων ήταν το χρυσό, το δεύτερο  το αργυρό, το τρίτο το χάλκινο, και το πέμπτο αυτό που είμαστε εμείς τώρα είναι το σιδερένιο>> , έχει πέσει δηλαδή αλχημεία μπόλικη… μήπως κάνουν τελικά την διαδικασία ανάποδα, δηλαδή τα ευγενή μέταλλα σε ευτελή??)

Αλχημικά τάγματα ήταν επίσης το Τάγμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Άλιστερ Κρόουλι, όπως και το  ΟΤΟτο Τάγμα της Ανατολής δηλαδή, και το Αurum Solisτα οποία σχετίζονται και με τους ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ.  

 AURUM SOLIS

Το AURUM SOLIS είναι ένα πολύ περίεργο τάγμα, το οποίο επανεμφανίστηκε μέσω ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ,  και υποστηρίζει ότι θα κάνει αποκαλύψεις για μια άλλη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, και Ιπποτικής σειράς που φτάνει μέχρι τον Χριστό (πέρασε και δεν ακούμπησε έχει σχέση με την Μαγδαληνή δηλαδή).

Επίσης υποστηρίζει ότι δρα μυστικά και χωρίς διακοπή στις ΜΑΓΙΚΕΣ του ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, από αρχαιοτάτων χρόνων ως σήμερα…

Αυτό το μυστηριώδες τάγμα με την ΟΓΔΟΑΔΙΚΗ παράδοση (το σύμβολο που έκλεψε η Ιστάρ), εμφανίστηκε το 1897 στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, και υποστηρίζει ότι ακολουθεί το αρχαίο τυπικό του τάγματος του Ναού, και του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΥΣΤΗ του <<ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΣΤΕΡΑ>>.

Η ύπαρξή τους λέει φαίνεται  από ένα ιερό στη Ρώμη, απ’ το βαπτιστήριο στην Φλωρεντία, απ’ το έργο του Αγίου Βερνάρδου του Κλερβό, απ’ το μυστικιστικό Ισμαηλίτικο τάγμα των   <<ΠΙΣΤΩΝ στην  ΑΓΑΠΗ>> , όπως είναι αυτό των ΣΟΥΦΙ και των ΔΕΡΒΙΣΙΔΩΝ, που ακολουθούσαν την εσωτερική φώτιση, και της αφιέρωσης στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Αυτή η εταιρεία “Πίστη στην Αγάπη” (σαν τους Καθαρούς και εκκλησία της Αγάπης), στεγάστηκε στην ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, που ήταν το δεύτερο λίκνο της, για την αναγέννηση αυτού του ρεύματος. Σε αυτό το τάγμα είχε μυηθεί και ο ΔΑΝΤΗΣ, όπως και πολλοί άλλοι απ’ τα μεγαλύτερα πνεύματα της εποχής.

Στην Φλωρεντία επίσης συστάθηκε από μέλη αυτού του τάγματος, ένα άλλο μυστικιστικό τάγμα ο <<ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΡΕΤΖΙ>>, πίσω απ’ αυτό λεγόταν ότι βρισκόταν η ΟΓΔΟΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Εκεί ανήκε λέγεται και ο Μιχαήλ Άγγελος (αυτό το τάγμα λέει κυνηγήθηκε άγρια απ’ τους Καθολικούς, μέχρι που διαλύθηκε..και είχαν οι Ρωμαιοκαθολικοί τον Μιχαήλ Άγγελο να ζωγραφίζει την Καπέλα Σιξτίνα;;; όλα τα κυνηγούσε και όλα δεν τα έπιανε, και με όλους συνεργαζότανε….)

Αλλά εμφανίζεται μετά στην Αγγλία, ως <<ΤΑΓΜΑ του ΚΡΑΝΟΥΣ>>, εννοώντας ότι λειτουργεί αόρατα και με σιγή, εκεί μυήθηκε και η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Α΄, η βασίλισσα της Αγγλίας πρόγονος της σημερινής.

Το Τάγμα αυτό συνδύαζε τις διδαχές των <<Πιστών της Αγάπης>> και του <<Κύκλου Καρετζί>>.

Στην ίδρυσή του έπαιξε μεγάλο ρόλο, ένας νεοπλατωνιστής, απ’ την σχολή των Μεδίκων στην Φλωρεντία, που ίδρυσε την εταιρεία <<Societas Rotae Fulgentis>>.

Πάνω στα θεμέλια αυτών ιδρύθηκε το <<Aurum Solis>> που λέγεται και τάγμα του <<Ιερού Λόγου>>, το οποίο ανεπτυξε Υψηλές πρακτικές μαγείας ή θεουργίας, υπό τους οιωνούς του <<Φωτός του Ένδοξου Αστέρα της Αναγέννησης>>, απ’ την εσωτερική δηλαδή  δυτική παράδοση του λεγόμενου <<Εσωτερικού χριστιανισμού>> (φαντάζομαι ο – Εξωτερικός χριστιανισμός – είναι ο Ρωμαιοκαθολικισμός μάλλον).

Το τάγμα αυτό αποτελεί άλλο έναν άξονα για την εφαρμογή των σχεδίων, για την ΙΕΡΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ και την εφαρμογή δηλαδή του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, για την εμφάνιση του εξ αίματος απογόνου του Ιησού Χριστού, του ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, που θα ποιμάνει τα έθνη δια σιδηράς ράβδου.

Μόνο που στην  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, δεν είναι απόγονος του Ιησού και της Μαγδαληνής, αλλά του Βάαλ – Δάγων του θεού ψαριού, των Αρίων, και της συζύγου του Ιστάρ – Κυβέλης – Αστάρτης – Δερκετούς  με σύμβολο το 8κτινο Αστέρι (που οικειοποιήθηκε από τον Άνου Ουρανό), της Μεγάλης Μητέρας της ΠΟΡΝΗΣ της ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ (πως λέμε εμείς τέκνα Διός, αυτοί είναι τέκνα ΨΑΡΙΩΝ…)

Εδώ πρέπει ΚΑΤΑΡΧΗΝ να διευκρινήσουμε πως  η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΗ..!!

Η Μαγδαληνή είχε καταληφθει από ΔΑΙΜΟΝΙΑ  τα οποία ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΕ..!!

Πουθενά στην ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ δεν αναφέρεται κάτι άλλο !!! Όλα  τα υπόλοιπα είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ και είναι  ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ από αυτούς.

Και ο λόγος που ταύτισαν την ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  με την ΠΟΡΝΗ που συγχώρεσε ο Ιησούς, είναι επειδή η ΙΣΤΑΡ  ΕΙΝΑΙ η ΠΟΡΝΗ της ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ (όπως έχουμε πει), και αυτή  η <<ΚΥΡΙΑ>>  έχει ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..!!

Οπότε ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ως ΑΠΟΓΟΝΟΙ του ΙΗΣΟΥ…αφού έπρεπε κάπως ο ΙΗΣΟΥΣ να έχει ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ….Τι καλύτερος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ…?? (Μια  ΑΠΟΡΙΑ έχω όμως …για πολλά χρόνια, και ακόμη και σήμερα λένε ΚΑΠΟΙΟΙ, πως ο ΙΗΣΟΥΣ  ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, πως είναι ένας ΜΥΘΟΣ…oι  άλλοι λένε πως έχει απογόνους…ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;;;φυσικά αφού αυτοί έχουν το ΑΛΑΘΗΤΟ…)

ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ 

Μια απ’ τις πολλές συνωμοτικές λέσχες. Μια άποψη είναι, ότι είναι Λουθηρανική αίρεση!! Άλλοι λένε ότι είναι μια σχολή ΣΟΦΙΑΣ για βαθύτερη Γνώση!! Άλλοι ότι είναι από έναν Αλχημιστή Γερμανό, τον λεγόμενο Κρίστιαν Ρόζενκρετζ (ψεύτικο όνομα, πάντα χρησιμοποιούν ψευδώνυμα για να κάνουν ανενόχλητοι το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα).

Βασικό έργο των μαθητών του δημιουργού τους (του ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ Γερμανού), ήταν να ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ τους ανθρώπους!!! Ήθελαν να ΣΩΣΟΥΝ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!! (όλοι θέλουν διακαώς να μας σώσουν…τώρα επειδή ο πατήρ τους είναι ο άρχων του ψεύδους, και  ο ΘΑΝΑΤΟΣ, καταλαβαίνετε τι εννοούν…)

Τα Ροδοσταυρικά έργα της Γερμανίας αφορούν την Αλχημεία, όχι σαν “Μεταστοιχείωση των Μετάλλων” αλλά  είναι μια “ΑΛΧΗΜΕΙΑ της ΨΥΧΗΣ” (οπότε ορθά κατάλαβε και ο Κάρλ Γιούνγκ).

Είναι μια μεταμόρφωση του ΚΟΙΝΟΥ ανθρώπου σε κάτι ΑΝΩΤΕΡΟ (ή κατώτερο;  Εμφανίζονται ως Λουθηρανοί, οι οποίοι είναι Προτεστάντες και χρησιμοποιούν γι αυτό ως συμβολισμό το ρόδο, και τον σταυρό, τα οποία ήταν στο οικόσημο του Μαρτίνου Λούθηρου. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ σύμφωνα με τους Αλχημιστές συμβολίζει το ΦΩΣ, έτσι το όνομά τους έχει ως νόημα, το “ΦΩΣ του ΡΟΔΟΥ” ή  το “ΦΩΣ απ’ το ΡΟΔΟ”.

Μπορεί όμως να έχει και ένα άλλο νόημα, και να σημαίνει η “ΔΟΞΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ”!!

Γιατί όπως το όνομα Ροδόλφος βγαίνει από το παλαιογερμανικό hruod, που σημαίνει ΔΟΞΑ και wolf που σημαίνει ΛΥΚΟΣ,  οπότε Ροδόλφος σημαίνει η ΔΟΞΑ του ΛΥΚΟΥ, έτσι και ο Ροδόσταυρος, μπορεί να βγαίνει από το hruod.

Εξάλλου είδαμε ότι από παλιά πολεμούσαν με ΣΗΜΑΙΕΣ, που είχαν πάνω ΣΤΑΥΡΟ.

Τί συμβόλιζε ο σταυρός και τον είχαν η Ιστάρ και ο Βάαλ σύμβολό τους;;

Και στο καινούριο X- MAS  που έχουμε πεί;;;

Είναι ο ίδιος σταυρός σε σχήμα Χ που χρησιμοποιήθηκε και στην σταύρωση του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος χρησιμοποιούνταν ως σύμβολο και στην Ν.Αμερική, και στην Συρία, και στην ΒΑΚΤΡΙΑΝΗ σε αρχαία νομίσματα ή άλλες παραστάσεις.

Εκτός λοιπόν από την σημασία του ΦΩΤΟΣ (δηλαδή του θεού ΗΛΙΟΥ – ΨΑΡΙ), ο ΣΤΑΥΡΟΣ αυτός συμβολίζει τον ΔΕΚΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ή ΚΟΜΗΤΗ (Χ στην Λατινική αρίθμηση), ο οποίος είναι και ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ μας ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, όπως το γνωρίζουμε με την σημερινή μορφή, με βάση την μυθολογία των Σουμερίων, που την υιοθέτησαν και οι Βαβυλώνιοι όταν την κατέκτησαν.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε από την Σουμεριακή Μυθολογία, αυτός ο 10ος πλανήτης, εμφανίζεται 1 φορά κάθε 3.600 χρόνια, γιατί έχει πολύ μεγάλη τροχιά και κατά διαστήματα προκαλεί στην γη καταστροφές, και κατακλυσμούς σε κάποια του περάσματα και όχι σε όλα…

Αυτός ο αναδιαμορφωτής του ηλιακού μας συστήματος είναι και ο θεός τους, και γι αυτό τον λένε και Μ.Α.Τ.Σ. δηλαδή Μέγα Αρχιτέκτων (εξ ου και οι Τέκτονες) του Σύμπαντος, βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ διότι του σύμπαντος είναι ο ΘΕΟΣ!!

Αλλά πάντα του αρέσει να ΚΟΜΠΑΖΕΙ και να ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙ (όπως και τα τέκνα του), του αρέσει να ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΝΕΤΑΙ…..!!!!!!  ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και ΕΠΑΡΣΗ σε όλο τους το ΜΕΓΑΛΕΙΟ………!!

Oι Σουμέριοι τον έλεγαν ΝΙΜΠΙΡΟΥ που σημαίνει ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ(δηλαδή ΣΤΑΥΡΟΣ)…

Και οι Βαβυλώνιοι ΜΑΡΔΟΥΚ, δηλαδή ο ΒΑΑΛ ο γιός του θεού ΨΑΡΙ, ο θεός ΗΛΙΟΣ, Μίθρας…και όλα όσα έχουμε πει..!!!!!

Ως καλοί ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ (ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ) τα ξέρουν αυτά, και γι αυτό μας έλεγαν και το 2012 ότι έρχεται ένα ουράνιο σώμα – ΚΟΜΗΤΗΣ – που θα πέσει στην γή, και θα φέρει την καταστροφή, και θα σωθεί μόνο το ΜΑΥΡΟ ΣΙΝΑ… (που είπαμε προηγουμένως), μόνο αυτοί δηλαδή θα σωθούν, οι εκλεκτοί του θεού τους…εμείς οι υπόλοιποι……

Αυτός ο πλανήτης λέει έχει ένα ΚΟΚΚΙΝΩΠΟ ΧΡΩΜΑ…!!!(έχει το χρώμα του ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ..!!)

Επίσης το ΡΟΔΟ είναι σύμβολο της θεάς ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, όπως φαντάζομαι και της Φρέγιας θεάς της Άνοιξης…η Ιστάρ δηλαδή η σύζυγος μετά, ενώ αρχικά ήταν ο ίδιος ο Βάαλ – Μαρδούκ (είπαμε  οτι εμφανιζόταν είτε ως άνδρας είτε ως γυναίκα στην αρχή…)

Άρα εφόσον ο Σταυρός είναι το Φώς, και εφόσον το Ρόδο είναι η Δόξα, δίνεται και άλλη μια ερμηνεία του ονόματος ως “ΔΟΞΑ του ΦΩΤΟΣ” (σαν το τάγμα του “ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΣΤΕΡΑ” που είπαμε προηγουμένως, γιατι κάθε αστέρι δίνει φώς και αστέρι είναι ο ήλιος..και πάει λέγοντας το ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ,  και όλο μπλέκει για να μην μπορούμε να ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ).

Aυτός ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ..!!

Yπάρχει και Ανατολίτικο Μυστικιστικό τάγμα στην ΒΑΓΔΑΤΗ τον 12ο αι.μ.Χ. όπου το τάγμα αυτό δημιουργήθηκε από έναν μυστικιστή ΣΟΥΦΙ, και λεγόταν “ΣΕΜΠΙΛ ελ Βάρντ”, και σημαίνει ο ΔΡΟΜΟΣ του ΡΟΔΟΥ, αλλά πολλές φορές το λένε και “ΣΕΛΙΜΠ ελ Βάρντ”, και σημαίνει ο ΣΤΑΥΡΟΣ του ΡΟΔΟΥ (διασταύρωση..)

Υπάρχει και μια άλλη μυστικιστική  Ισλαμική λατρεία στη Συρία με την χρήση της λέξης “Βίρντ”, όπου αυτή η λέξη σημαίνει εξορκισμοί, επαναλήψεις  λέξεων δύναμης, και ασκήσεις αφοσίωσης.

Σε Δυτικά λογοτεχνικά έργα συνδέονται οι ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ με τον ΣΟΥΦΙΣΜΟ.

Και επίσης οι Ισπανοί ΑΛΟΥΜΠΡΑΔΟΣ λένε ότι συνδέονται με τους ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ στα πρακτικά τους, άλλωστε η Ισπανία ήταν υπό τον Αραβικό ζυγό, και εκεί στην Ισπανία, έμεναν και οι ΑΛΑΝΟΙ  και οι ΚΑΘΑΡΟΙ…!!!

Εξασκούσαν  ΜΑΓΕΙΑ και πίστευαν ότι όλη η ανθρωπότητα περικλείεται από στοιχειώδη  ΠΝΕΥΜΑΤΑ, τα οποία ΑΥΤΟΙ μπορούσαν με την ΓΝΩΣΗ που είχαν να τα ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ, και να ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ  στο θέλημά τους, προσφέροντάς τους ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (το τζίνι και ο Αλαντίν..).

Έλεγαν επίσης πως ΔΕΝ αισθάνονονται  ΠΕΙΝΑ  και  ΔΙΨΑ, και ότι μπορούν να γίνουν ΑΟΡΑΤΟΙ…!!

AΛΟΥΜΠΡΑΔΟΣ

Αλουμπράδος ή  Ιλλουμινάδος στα ισπανικά, λατινικά Ιλλουμινάτι, και στα ελληνικά ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ.

Είναι περισσότερο γνωστοί ως “Ισπανοί Πεφωτισμένοι” για να ξεχωρίζουν από τους “Γερμανούς Πεφωτισμένους” του Άνταμ Βα’ι’σχαουπτ. Η διδασκαλία τους ήταν βαασισμένη στην αγιότητα και τον ΦΩΤΙΣΜΟ.

Επέβαλλαν σκληρούς τρόπους μετάνοιας, και ισχυρίζονταν  ότι είχαν  οράματα και το χάρισμα της  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ. Οι Αλουμπράδος έδρασαν κυρίως στην Σεβίλη. Πολλοί ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ απ’ την ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. (????) Γνωστός Αλουμπράδος  είναι και ο Ιγνάτιος Λογιόλα ο οποίος ίδρυσε το Τάγμα των ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ (που από αυτό το ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΑΓΜΑ προέρχεται και ο τελευταίος Πάπας).

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία θεωρούσε ότι αυτές  οι ομάδες συνδέονταν με τον ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΣΜΟ, και γι αυτό γνώρισαν σκληρούς διωγμούς λέει απ’ την ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, παρά την ισχυρή πολιτική στήριξη που απολάμβαναν… (βγάζετε νόημα μαζί με την προηγούμενη παράγραφο;;Kαι τους ανακήρυξαν ΑΓΙΟΥΣ??)

Εξαιτίας αυτών των ΔΙΩΓΜΩΝ οι Αλουμπράδος δεν επιβίωσαν απο το 1650 μ.Χ. και μετά…

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Γερμανική μυστική οργάνωση που συνδέεται με όλες τις σύγχρονες λέσχες δύναμης, η οποία ιδρύθηκε 1 Μαϊου 1776 στην Βαυαρία (αυτό είναι σίγουρα μετά το 1650 μ.Χ.) από έναν πρώην Ιησου’ί’τη (κατα τ’ άλλα αφανίστηκαν οι Αλουμπράδος)..

Συνδέονται και αυτοί με την Μαρία την Μαγδαληνή, δηλαδή την Μαύρη Παναγία, Ιστάρ – Αστάρτη (που πήρε το όνομα της Μαγδαληνής για το νέο ΘΕΑΤΡΟ και ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ).

Επηρεασμένοι από τους Αλουμπράδος της Ισπανίας, οι οποίοι λαμβάνουν μυστική γνώση, από μια ΑΝΩΤΕΡΗ, ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΗΓΗ λέει, και έτσι γίνονται ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ (πολλή ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ και πολλή ΓΝΩΣΗ..).

Όλοι αυτοί πιστεύουν ότι  θα ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ  στην ΓΝΩΣΗ με διάφορες ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ και πρακτικές  όπως: Ομαδικές Σεξουαλικές Πράξεις, Μαζική Συμμετοχή σε Θυσίες Ζώων ή Ανθρώπων (και μας για ΖΩΑ, μας λογίζουν…) και φυσικά Μαγικές Τελετές.

ΑΥΤΕΣ οι ΤΕΛΕΤΕΣ οδηγούν στην ΦΩΤΙΣΗ…!!!!

Επιδιώκουν μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ για μια ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ των ΕΘΝΩΝ, και γι αυτό προσπαθούν για ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….!!!!!

Κύριος ΣΚΟΠΟΣ τους είναι:
α) η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ με μια ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..!!

β) η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην ΦΥΣΗ η οποία είναι απαραίτητη για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..!!(οικολογία και πράσινα άλογα….)

Υποστηρίζουν πως ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ήταν  ένα ΛΑΘΟΣ  και πρέπει να ΔΙΑΛΥΘΕΙ…!!!!

Ο άνθρωπος πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΔΙΚΗ ΖΩΗ (OΛΟΙ ΣΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ, ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ), να μην μένει σε μόνιμες περιοχές, να  ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, για να αποκτήσει την ΦΥΣΙΚΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΙΣΟΤΗΤΑ (όλοι εμείς οι δεύτεροι ίσοι, και ΑΥΤΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ…. αυτοί θα ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ???)

Γι αυτό και επιθυμούσαν την(ό ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, που θα έφερνε το ΧΑΟΣ, έτσι ώστε να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ… όταν λένε πολιτισμό εννοούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ο οποίος είχε ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, και ΑΝΥΨΩΝΕΙ τον άνθρωπο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, και να τον ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ με έναν ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ <<ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ>> ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, και ΑΓΕΛΑΙΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ όπου θα κυριαρχούν μόνο τα ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ).

Το κίνημα της Μαγδαληνής ΣΚΟΠΟ έχει να γίνει ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ για την καταστροφή του Χριστιανισμού, ο ιδρυτής του όταν κυνηγήθηκε, ΚΑΤΕΦΥΓΕ στην αυλή του Δούκα Ερνέστου της ΓΚΟΘΑ, όπου και παρέμεινε ως τον θάνατό του…

Από αυτόν τον ΟΙΚΟ είναι και η ΚΑΤΑΓΩΓΗ της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ της ΑΓΓΛΙΑΣ, που το κανονικό όνομα του οίκου της είναι  Σαξονίας-Κόμπουργκ & Γκόθα,  το οποίο ΑΛΛΑΞΕ σε ΟΥΪΝΔΣΟΡ το 1917…λόγω του Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, να μην φαίνεται ότι είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ..!!

ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παγκόσμια και ευρέως διαδεδομένη οργάνωση μυητικού και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ χαρακτήρα!!

Η προέλευσή του τεκτονισμού συνδέεται με παλαιές  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, οι οποίες είχαν εξαπλωθεί τον 11ο ως 13ο αι. μ.Χ. λόγω της πυρετώδους οικοδομικής δραστηριότητας, εκείνης της εποχής.

Οι Πάπες τους περιέβαλαν με ΠΡΟΝΟΜΙΑ, και αναγνώρισαν στις συντεχνίες των τεκτόνων το δικαίωμα να είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ σύμφωνα με τους ΔΙΚΟΥΣ τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, να είναι ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ από διάφορες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, και να μπορούν να ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ από χώρα σε χώρα (μέσα στην τότε ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, χωρίς σύνορα σαν σήμερα…)

Από αυτά τα προνόμια, προκύπτουν και τα επίθετα liberi, franc, frei, free, που σημαίνουν “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ”, απ’ όπου προήλθε και η ονομασία αργότερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ…!!

Είχαν αυστηρούς κανόνες για την μύηση των νέων μελών, έπρεπε να φυλάνε τα επαγγελματικά μυστικά, και το κάθε μέλος να τηρεί τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ (ή ΑΝΗΘΙΚΑ) καθήκοντα, που επέβαλαν οι Συντεχνίες.

Στην συνέχεια τους έδιναν τα επίσημα εργαλεία της τέχνης: <<ΔΙΑΒΗΤΗΣ,ΠΟΔΙΑ>> κ.λ.π.

Του αποκαλύπτονταν  τα συνθήματα, και γινόταν αποδεκτός απ’ τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ  όπως ονομάζονταν  τα μέλη, και όπου και να πήγαιναν οι υπόλοιποι αδελφοί τον στήριζαν.

Αυτοί λοιπόν ήταν οι τέκτονες, οι οποίοι αρχικά ήταν οι ΚΤΙΣΤΕΣ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ (mason) των ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, με άδεια απ’ τον Πάπα και ΕΙΔΙΚΑ προνόμια..!!

Ξέρουμε λοιπόν πως οι Ρωμαιοκαθολικές Εκκλησίες είναι ΓΟΤΘΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ, άρα οι ΧΤΙΣΤΕΣ ήταν ΓΟΤΘΟΙ!!

Επίσης, ξέρουμε ότι οι Γότθοι ήταν ΑΡΕΙΑΝΙΣΤΕΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ”, δηλαδή πίστευαν ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ του ΠΑΤΡΟΣαμφισβητώντας έτσι την ΑΓΙΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, και την ΤΡΙΠΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ του ΘΕΟΥ, πίστη που είχε μεγάλη διάδοση σε πολλά Γερμανικά φύλα, και τελικά καταδικάστηκε  ως ΑΙΡΕΣΗ.

Πώς λοιπόν ο Πάπας έδωσε το δικαίωμα να ΚΤΙΖΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ τις Ρωμαιοκαθολικές Εκκλησίες;;

Eίχαν  αλλάξει μετά, και  ήταν <<Kαλοί  Ρωμαιοκαθολικοί Χριστιανοί>>;;;

Πίστευαν στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ που είναι ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ, ΟΜΟΟΥΣΙΑ και ΑΚΤΙΣΤΗ;;;

Να μου πεις και οι Ρωμαίοι Την Τριάδα την κάνουν ΠΕΝΤΑΔΑ, γιατί σταυροκοπιούνται και με τα 5 δάχτυλα …θεωρώντας ΙΣΑΞΙΟΥΣ με τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, την ΠΑΝΑΓΙΑ (που δεν είναι η Παναγία αλλά η ΙΣΤΑΡ, και έτσι και αλλιώς η Παναγία δεν είναι θεά), και φυσικά την ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ τον ΠΑΠΑ!!!

Αφού όλοι τα ίδια ήταν, “ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Χριστιανοί” με την έννοια του ΙΗΣΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΥ!!

Γιατί με την έννοια του ΧΡΙΣΜΕΝΟΥ είναι Χριστιανοί…. αλλά ΧΡΙΣΜΕΝΟΙ από ΑΛΛΟ ΘΕΟ, του ΔΙΚΟΥ τους, του ΘΕΟΥ ΨΑΡΙΟΥ – ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ, από αρχαιοτάτων χρόνων…!!

Να μην ξεχνάμε ότι η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ που μας περιγράφει ο Πλάτωνας, είπαμε  είχε ΓΕΦΥΡΕΣ, Διώρυγες, Λιμάνια, Κτήρια, Ναό, Δρόμους…και είχε επίσης και 3 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ..!!(τους οποίους φαντάζομαι για να τους ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΙΑΒΗΤΗ!!!)

Ήταν καλοί ΚΤΙΣΤΕΣ – ΤΕΚΤΟΝΕΣ από παλιά οι ΓΟΤΘΟΙ, ενώ συνεχίζουν και σήμερα ακάθεκτοι οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ με ειδικά προνόμια πάντα…!!

Aργότερα οι τέκτονες αυτοί λογω της ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ του ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΥ, ξέμειναν από δουλειά λέει (και βρήκαν άλλη), έπεσαν σε “Επαγγελματική ΚΡΙΣΗ” και επήλθε η παρακμή των Συντεχνιών.

Για να ΕΞΥΨΩΣΟΥΝ πάλι το ΓΟΗΤΡΟ τους, άρχισαν να δέχονται λέει άτομα απ’ την ΥΨΗΛΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ, άτομα με ΕΠΙΡΡΟΗ από τους ΕΥΓΕΝΕΙΣ – ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ (πρώην ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ), και από τους ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ.

Στην διαμόρφωση του  ΝΕΟΥ  Τεκτονισμού μεγάλο ρόλο έπαιξαν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, που έλαβαν χώρα στην Αγγλία στο τέλος του 17ου αι. και αρχές του 18ου αι. όπου η Αγγλία, είχε διαιρεθεί σε 2 ΚΟΜΜΑΤΑ: των ΤΟΡΙΣ που ήταν “ΦΙΛΟΜΟΝΑΡΧΙΚΟΙ οπαδοί των Ρωμαικαθολικών”, και των ΓΟΥΪΓΚΣ, που ήταν οπαδοί  των “Πρωτεσταντών και του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ” (σαν να λέμε ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ).

Τελικά επιβλήθηκαν οι Προτεστάντες αφού ήταν από αυτούς που βγήκε Βασιλιάς (και έτσι έχουν και βασιλιά και δημοκρατικό κοινοβούλιο), και οι Ρωμαιοκαθολικοί μπήκαν στο περιθώριο, αφού δημιουργήθηκε και η Αγγλικανική Εκκλησία.

Έτσι οι “Προτεσταντικές στοές” του Λονδίνου, ενώθηκαν στις 24 ΙΟΥΝΙΟΥ του 1717 (ΗΜΕΡΑ που τιμούν τον Ιωάννη – JOANNES – OANNES- τον ΘΕΟ ΨΑΡΙ) και έγινε η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ της Αγγλίας, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ, που από αυτήν αναγνωρίζονται όλες οι στοές σ’ όλες τις χώρες.

ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ

Λέγονται και Ιππότες του “Αγίου Ιωάννη” ( του γνωστού), ηταν παρακλάδι λέει των Ναϊτών  οι οποίοι υπηρετούν τους ΦΤΩΧΟΥΣ, και είναι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ!! (των Ναϊτών  ή των ΤΕΚΤΟΝΩΝ που πήραν την θέση τους μετά την εξολόθρευση??)

Έφτιαχναν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ για να περιθάλπουν τους αρρώστους..(κάτι μου θυμίζει…)

Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα ο ΑΣΠΡΟΣ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Σήμερα αναγνωρίζεται ως ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ανταλλάσσει  πρεσβευτές και διπλωμάτες με 80 χώρες.

ΕΚΔΙΔΕΙ δικά του ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ και Γραμματόσημα, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, απ’ το 1834 που μεταφέρθηκε στην ΡΩΜΗ.

Το 1944 έγινε δεκτό στον Ο.Η.Ε. ως ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (σαν τον Παντεπόπτη), όπως ο Ερυθρός Σταυρός και άλλες ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, συμμετέχοντας έτσι στις Γενικές Συνελεύσεις των Ηνωμένων Εθνών (με την αιτιολογία της φιλανθρωπικής δράσης του Ρωμαιοκαθολικού Τάγματος).

Οι Ιππότες αυτοί κατέληξαν στην Ρώμη, ύστερα από επίθεση του Ναπολέοντα στην Μάλτα.

Είναι ένα πολύ πλούσιο τάγμα και οι Ιππότες υποχρεώνονταν σε ΑΓΑΜΙΑ – ΠΕΝΙΑ – ΥΠΑΚΟΗ (σε ποιόν;;στην θεά).

Οι ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ το κατηγορούν για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όπως και τους ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ…!!

Φυσικά υπάρχουν και  άλλα Τάγματα και οργανώσεις, απλά αναφέρω τα πιο κύρια. Τα παρακλάδια του ΔΕΝΤΡΟΥ είναι πολλά…γι αυτό έλεγε και ο σοφός λαός <<ο διάολος έχει  πολλά ΠΟΔΑΡΙΑ>>…

Γενικά βλέπουμε ότι είναι όλοι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, όλοι θέλουν να μας σώσουν, να μας “θεραπεύσουν”.

Επίσης ξέρουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και θέλουν να μας την πουν και σε μας…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ  ΤΗΝ ΛΕΝΕ όμως ….ΕΔΩ ΚΑΙ 20 αιώνες….ΓΙΑΤΙ;; ….”Τι τους προβληματίζει;;;”

Επίσης μας δημιουργείται η αίσθηση ότι υπάρχει μια περίεργη ΣΧΕΣΗ μεταξύ όλων αυτών των Μυστικών Δυτικών Δοξασιών, Ταγμάτων, με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, που τάχα  τους ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ, τάχα ήθελε να τους ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ, και τελικά βλέπουμε πως όχι μόνο δεν εξολοθρεύτηκαν αλλά ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι τις  “θεάρεστες αγαθοεργίες” τους (Ο.Η.Ε??) με “παρατηρητή” τον Πάπα.

Έτσι κι αλλιώς ως ΒΑΣΗ έχουν το ΙΔΙΟ ΔΟΓΜΑ, τον ΘΕΟ – ΘΕΑ ΨΑΡΙ, και  τον “ΥΙΟ” φυσικά τον ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΣΩΤΗΡΑ τους …τον ΜΕΣΣΙΑ του ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ ΤΥΦΩΝΑ -ΚΡΟΝΟΥ –  ΒΟΤΑΝ..!!

Η μόνη τους ΔΙΑΦΟΡΑ – ΔΙΑΜΑΧΗ, μάλλον έγκειται στο ποιός  είναι πιο ΚΑΘΑΡΟΣ πιο ΑΝΩΤΕΡΟΣ, και άξιος ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ της “Παγκόσμιας Κυριαρχίας” που ετοιμάζουν, γι άλλη μια φορά…

ΒΟΡΕΙΟΣ <<ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ>>  ΑΡΙΟ – ΑΤΛΑΝΤΙΟΣ … Ή….ΝΟΤΙΟΣ;;;;;

Ρωμαιοκαθολικός…Ή… Προτεστάντης;;;;

Ποιός είναι πιο ΚΑΘΑΡΟ – ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ;;;

<<Δύο Γάιδαροι  μαλώνανε σε ΞΕΝΟ αχυρώνα>>….

ΙΩ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr