ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΩΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΛΛΑΔΑ. - 21 Αυγ 2019 - 11:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στο παρακάτω βίντεο ας πούμε ότι είναι φυσιολογική η πρώτη -μικρότερη- έκρηξη που διακρίνεται, αφού προσέκρουσε σε ηλεκτροφόρα σύρματα ο έλικας παράλληλα με βραχυκύκλωμα το οποίο είναι εφικτό με το βίαιο σταμάτημά του. Η δεύτερη -μεγαλύτερη- έκρηξη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί όμως τόσο εύκολα. Θα περιμέναμε απλώς ολοκληρωτικό χάσιμο ελέγχου του σκάφους και πτώση στη θάλασσα. Από την τελευταία όμως έκρηξη μικρά κομμάτια από το ελικόπτερο φάνηκαν να εκσφεδονίζονται  προς κάθε κατεύθυνση.

Ας τα αφήσουμε όμως απέξω και αυτά, ως φυσιολογικά. Απόστρατος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, σε ημέρα με καλή ορατότητα, ήταν δυνατόν να μην είδε τα σύρματα που ήταν πολύ κοντά του την στιγμή που απογειωνόταν; Μάλιστα μετά από επανειλημμένη προσπάθεια απογείωσης; Υπόψιν ότι καλώδια που περνούν πάνω από θάλασσα συνήθως έχουν έντονο χρωματισμό ή κρεμασμένες κορδέλες.
Μήπως πήρε τον έλεγχο του ελικοπτέρου, εξ αποστάσεως, κάποιος “άλλος”;
Άλλα περίεργα στοιχεία που δείχνουν ότι ετοιμαζόταν κάποια επιχείρηση-αποστολή από τους επιβαίνοντες:
Δύο Ρώσοι μαζί του.
Το ελικόπτερο φέρεται να απογειώθηκε από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Κρανίδι. Από εκεί πέταξε με προορισμό τον Γαλατά Πόρου όπου θα επιβιβαζόταν ένα ακόμα άτομο και θα έφευγαν για το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Άλλο ενδιαφέρον σημείο το οποίο μπορεί να μην είναι και σημαντικό: Το ελικόπτερο προερχόταν από εταιρεία ενοικιάσεων αεροσκαφών και ελικοπτέρων, η οποία έχει σχέση με τον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του Πόρτο Καρράς.

Τί είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα κάθε τόσο; Δεν είμαστε χαζοί για να πιστέψουμε ότι είναι απλώς ατυχήματα. Όμως και ποτέ δεν θα πάρουμε ολοκληρωμένες απαντήσεις.

Μέχρι να ξαναγράψουμε οι ελεύθεροι Έλληνες την Ιστορία από την αρχή. 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Τα στοιχεία πάρθηκαν από εδώ , εδώ και εδώ.

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/blog-post_80.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…