ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ: ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 10 Ιούν 2021 - 9:20
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είπε κάποιος:

«Πέρα από τα εμβόλια αυτά καθ’εαυτά, το όλο στήσιμο με τον εξαναγκασμό μού φέρνει περισσότερο σε άσκηση καταγραφής του πληθυσμού. Να βεβαιωθεί το κράτος ότι έχει σωστά δεδομένα για ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ για όλους τους πολίτες έτσι ώστε να προχωρήσει καλύτερα η καταγραφή για όταν έρθει η ώρα του προσωπικού αριθμού (βλ. και δηλώσεις Μπλαιρ νωρίτερα). Δεν καίγονται για τον κορωνοϊό, άσκηση για την καταγραφή όλων μας είναι.
Καιρό σκεφτόμουν γιατί τα μέτρα ήταν τόσο πιο περιοριστικά σε χώρες της ΕΕ με κακή μηχανοργάνωση παραδοσιακά και όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο νομίζω ότι είναι για να βεβαιωθούν ότι και σε αυτές τις χώρες οι απαιτήσεις της ΕΕ για πλήρη καταγραφή θα ολοκληρωθούν. Γι’αυτό και τα προνόμια στους εμβολιασμένους, επειδή θα είναι καταγεγραμμένοι. Έτσι εξηγείται και γιατί θέλουν να εμβολιάσουν και τα παιδιά σιγά σιγά. Ένας απλός λογισμός.»

topothoumeno.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…