ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 9 Ιούλ 2018 - 19:15
Loading...

Γέροντας ασκητής του Παγγαίου ΄Ορους είχε προβλέψει, πριν ακόμα αναλάβει η άθεη κυβέρνηση τα εξής:

΄Οσο περνάει ο καιρός θά αυξάνονται τά χτυπήματα κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και θα γενικεύεται ο διωγμός των χριστιανών… Στόχο των ανόμων αποτελεί η Αλήθεια, το Φως και η Ζωή, δηλαδή ο Χριστός μας. Και γι’ αυτό καθημερινά θα διαπιστώνετε πως με διάφορους τρόπους θα επιχειρείται να φιμωθούν οι χριστιανοί, να επιβληθούν νέα ήθη στό χριστεπώνυμο πλήρωμα, να καταργηθούν οι χριστιανικές αξίες και τα χριστιανικά ιδεώδη, που υιοθέτησε η ελληνική κοινωνία μέσα

από την προσήλωσή της στις ευαγγελικές αρχές, να χτυπηθούν όλοι αυτοί που ενστερνίζονται τις αλήθειες της ορθόδοξης πίστης και τις καθορίζουν ως τα θεμέλια μιας νέας πορείας. Τώρα επιχειρείται μία γενική αποψίλωση του Ευαγγελικού λόγου από τόν Αντίδικο και τα όργανά του, έτσι ώστε η ελληνική κοινωνία να μείνει παντελώς αθωράκιστη και χωρίς Χριστό στα επερχόμενα γεγονότα. Πρόκειται στην ουσία για μία συνειδητή αποστασία, που ουσιαστικά μας αφήνει γυμνούς έναντι αυτών που έρχονται και ήδη βρίσκονται προ των πυλών μας.

[ΣΧΟΛΙΟ: Βουλωμένο γράμμα διαβάζει! Η άθεη κυβέρνηση έχει εξαπολύσει διωγμό εναντίον της Ορθοδοξίας και των Χριστιανών, που συντελείται σε όλα τα επίπεδα: οι Χριστιανοί χλευάζονται, οι χριστιανικές αξίες χαρακτηρίζονται σκοταδιστικές και λοιδορούνται ενώ o σταυρός και οι ιερές εικόνες κατεβαίνουν από δημόσιες υπηρεσίες με διάφορα προσχήματα και με τον άκρατο φασισμό συριζαίων προϊσταμένων, που έχουν ρίξει ακόμα και εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια!

Στα σχολεία τα παιδιά, παρά την αντίθετη απόφαση του ΣΤΕ διδάσκονται Θρησκειολογία και όχι Θρησκευτικά και η Ορθοδοξία υποβιβάζεται και εξισώνεται με λοιπές ομολογίες, θρησκείες και αιρέσεις.

Νέα ανήθικα ήθη προβάλλονται μέσω άνομων νόμων (σύμφωνο συμβίωσης, αλλαγή φύλου στα δεκαπέντε, αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, έκδοση της κάρτας του πολίτη, GAY PRIDE παρελάσεις) και μέσω πλύσης εγκεφάλου, που υφίστανται οι μαθητές στα σχολεία με ποικίλους τρόπους και με τη διδασκαλία των έμφυλων ταυτοτήτων!

Η επιχείρηση φίμωσης των Χριστιανών και αποψίλωσης του Ευαγγελικού λόγου είναι επίσης προφανέστατη. Στο προμελετημένο αυτό έγκλημα συνένοχος των πολιτικών δυστυχώς και η κρατούσα εκκλησία, που σνομπάρει την Ορθοδοξία, όπως αυτή μας έχει παραδοθεί από τους Πατέρες της Εκκλησίας και θέλει, να τη “διορθώσει” και να την “εκσυγχρονίσει” φλερτάροντας ασύστολα με τον οικουμενισμό και την Πανθρησκεία! Στόχος, σύμφωνα με το γέροντα οι ΄Ελληνες, να απομακρυνθούν από το Φως και την Αλήθεια, που είναι ο Χριστός μας και να είναι αθωράκιστοι, όταν βρεθούν στο “μάτι του κυκλώνα”!]

Και συνεχίζει ο ασκητής του Παγγαίου ΄Ορους: “Ἡ συνειδητή απομάκρυνση άλλωστε από το νόμο του Θεού προκαλεί μεταξύ των άλλων δεινών και έντονο φόβο, αφού ο άνθρωπος και το περιβάλλον αυτού μένουν παντελώς αθωράκιστοι. Στην ουσία ο φόβος προκαλείται από την συνειδητή εγκατάλειψη του φωτός και την προσέγγιση του ανθρώπου με το σκοτάδι, από τη μετάβαση εκ της ζωής στο θάνατο και εκ της αληθείας στο ψεύδος. Γι’ αυτό ο Ιησούς Χριστός τόνισε με έμφαση στους μαθητές του κατά τη διάρκεια του Μυστικού Δείπνου «Ἐγώ εἰμί τό Φῶς, ἡ Ἀλήθεια καί ἡ Ζωή» (Ἰωάν. 14,6)!

Αρκεί λοιπόν μία απλή ανάγνωση των προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού για να κατανοήσει κάποιος το τι συμβαίνει στην ευρύτερη γειτονιά μας. Πρόκειται για ραγδαίες στην κυριολεξία εξελίξεις που θα συμβάλουν ώστε να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι, όπως ορθά έλεγε ο ΄Αγιος γέροντας Παϊσιος. Θα αιφνιδιαστούν μάλιστα πολύ περισσότερο από εμάς, όλοι αυτοί οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας.

Και θα αιφνιδιαστούν γιατί είχαν την ψευδαίσθηση, οι δυστυχείς ότι δύνανται να λειτουργήσουν ως θεοί, εκδιώκοντας τον Θεό, από τον Αμπελώνα Του κατά το παράδειγμα των κακών γεωργών της γνωστής παραβολής του Κυρίου μας. ΄Αγγελοι εξ ουρανού παιανίζουν τις θαυμαστές αλλαγές που θα προκύψουν, όχι μόνο στην γειτονιά μας αλλά και για τη λεγόμενη Δύση, που εμμένει στην πλειονότητά της να απορρίπτει, να χλευάζει, να βλασφημεί το Θεό και να πολεμά λυσσωδώς ταυτιζόμενη με τον Αντίδικο, την Αγία μας Ορθοδοξία. “

[ΣΧΟΛΙΟ: Αισιόδοξο το μήνυμα του ασκητή, αφού στο τέλος, θα θριαμβεύσει η Ορθοδοξία, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά και σε ολόκληρη τη Δύση. Συμφωνεί εδώ με τον ΄Αγιο Παϊσιο, που είπε: “Μετά τη μπόρα τη δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η θεϊκή!” Επίσης γνωρίζουμε, από άλλες προφητείες, ότι ο Πάπας θα παυθεί και η Ευρώπη θα γίνει Ορθόδοξη με έναν Πατριάρχη. Οι ΄Ελληνες θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον επανευαγγελισμό της Οικουμένης ως διδάσκαλοι. ΄Οσο για τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας, που λυμαίνονται αυτή τη στιγμή τον κόσμο και την πατρίδα μας, η τιμωρία τους θα είναι αμείλικτη!]

Και ολοκληρώνει ο γέροντας ασκητής του Παγγαίου ΄Ορους: “Τώρα που βάλλεται πανταχόθεν η Ορθοδοξία μας απαιτείται γενική επιστράτευση των χριστιανών έναντι του θηρίου της Αποκάλυψης που συνεχώς βρυχάται απειλώντας να καταβροχθίσει όσο περισσότερους χριστιανούς μπορεί. Αλλά ήδη το θηρίο αυτό, όπως διαπιστώθηκε στη Συρία και στην Ουκρανία δυσκολεύεται να εφαρμόσει τα βδελυρά σχέδιά του.

Κι αυτό γιατί απέναντί του στέκουν στρατιές μαρτύρων και φουσάτα αναρίθμητων αγίων που σύντομα θα το κατατροπώσουν, κατά το παράδειγμα του Αγίου Γεωργίου που εξολόθρευσε τον μοχθηρό δράκοντα. Γιατί περί μοχθηρού και αιμοβόρου δράκοντος πρόκειται και σήμερα, που απειλεί να καταβροχθίσει με σύγχρονα μέσα εκατομμύρια ανθρώπους θυσιάζοντάς τους στο βωμό του Αντιδίκου.

Μην μείνουμε λοιπόν με δεμένα τα χέρια μας και την πάθουμε σαν τις μωρές παρθένες. Ακούστε την προτροπή των Αγίων Πατέρων μας, γρηγορείτε και προσεύχεσθε ίνα μην εισέλθετε εις πειρασμόν. Μή θορυβείστε από τις διάφορες Κασσάνδρες και από τους εκπεσόντες διεφθαρμένους άρχοντες μας που το μόνο που κάνουν είναι να σκορπούν απλόχερα στον ελληνικό λαό εκβιαστικά διλήμματα, θλίψη και απελπισία.

Χριστιανοί ελάτε τάχιστα στην χαρά του Κυρίου μας. Θωρακίστε με τον Αναστάντα Χριστό τις ψυχές σας, τους οικείους σας, τα σπίτια σας γιατί έρχονται (όπως αναφέρει ο ΄Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και ήδη παιανίζουν οι άγγελοι) θύελλες και τυφώνες που θα παρασύρουν τα πάντα με πρωτοφανή σφοδρότητα στο διάβα τους. Τάχιστα λοιπόν βάλτε θεμέλιο στη ζωή σας τον Αναστάντα Χριστό. Μήν καθυστερείτε άλλο… Κι όλα θα πάνε καλά!”

[ΣΧΟΛΙΟ: Ο Αντίδικος και οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας γνωρίζουν, ότι τα ψωμιά τους είναι μετρημένα, γι’ αυτό προσπαθούν με κάθε μέσο, να συμπαρασύρουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές στην απώλεια. Οι κυβερνώντες μας όργανα του Αντιδίκου, που με τις πολιτικές τους εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση. ΄Εχουμε όμως την υπόσχεση του Χριστού, ότι όλοι αυτοί θα εξολοθρευτούν από στρατιές αγίων και μαρτύρων και θα θριαμβεύσει η Αλήθεια. Οι Χριστιανοί οφείλουν, να είναι εν συνεχή μετανοία και όντες κοντά στο Χριστό τίποτε δεν πρέπει, να τους φοβίζει! ΄Ηρθε η ώρα, να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι και η απόφαση, για το πού θα βρισκόμαστε είναι καθαρά δική μας!]

ΥΓ. Διασταυρώνοντας τις προφητείες αγίων και σύγχρονων γερόντων μπορούμε, να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Δυστυχώς, πολλοί βρίσκονται σε σύγχυση και βλέποντας τη ΝΤΠ, να προσπαθεί με λύσσα και μανία, να εφαρμόσει τα άνομα σχέδιά της, πιστεύουν, ότι ο Αντίχριστος είναι προ των πυλών, ενώ σύμφωνα και με τα παραπάνω λεγόμενα του ασκητή από το Παγγαίο ΄Ορος, τα σχέδια τους, θα ματαιωθούν με θεική επέμβαση. Ο Αντίχριστος θα προηγηθεί της Β΄Παρουσίας του Κυρίου. Πριν από αυτόν προηγούνται άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο ευσεβής βασιλιάς Ιωάννης.

Δείτε: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

http://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%80/

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter