ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ… ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 13 Νοέ 2020 - 19:48
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οπωσδήποτε δεν είμαστε προφήτες ούτε καν προφητολόγοι, όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο Μόρφου! Επομένως, το μόνο που μπορούμε, να κάνουμε, είναι, να αναπαράγουμε τα λόγια φωτισμένων ανθρώπων (αγίων ή γερόντων), που προσπαθούν, να μας προειδοποιήσουν για τα δύσκολα που έρχονται και να επιχειρούμε, να τα κατανοήσουμε!

Και ο άξιος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος με τις ανοιχτές κεραίες που διαθέτει, καθώς φαίνεται, είχε λάβει προ πολλού το μήνυμα για το δεύτερο κορωνοϊό, το σεισμό και την πείνα! Αλλά πάμε, να τα δούμε ένα ένα:

1) Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΄Οπως είναι φανερό, τον διανύουμε ήδη με το δεύτερο λόκνταουν, που πολύ φοβάμαι, ότι θα είναι πιο σκληρό από το πρώτο, όπως δείχνουν τα πράγματα και όπως αναφέρεται και στο σχέδιο που διέρρευσε από τον Καναδό βουλευτή!

΄Εχω όμως την αίσθηση, ότι ο ΄Ελληνας για μια ακόμη φορά θα είναι ο μπιπ της παρέας: το πειραματόζωο της ΝΤΠ, που επαληθεύει και πάλι την παροιμία, ότι στου κασίδη το κεφάλι δοκιμάζονται όλα! Why? Because!

Α) Επειδή σε καμιά άλλη χώρα, εξ όσων γνωρίζω, δεν εφαρμόζονται τόσο σκληρά μέτρα: μπορεί να έκλεισαν τα καταστήματα αλλά ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα, χωρίς μάσκες, χωρίς sms, χωρίς πρόστιμα! (΄Η τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες έχω για Βρετανία, Γερμανία!) Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι ακόμα και η γερμανική Bild καρφώνει τον Κούλη, ότι δίνει «μαϊμού» στοιχεία για την πανδημία, για να τα επιβάλει όλα αυτά:
https://www.olympia.gr/ygeia/oi-germanoi-karfonoun-ton-mitsotaki-gia-maimou-stoicheia-gia-tin-pandimia/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=oi-germanoi-karfonoun-ton-mitsotaki-gia-maimou-stoicheia-gia-tin-pandimia

Β) Επειδή σε καμιά άλλη χώρα δε γίνεται λόγος για υποχρεωτικό εμβολιασμό! Η ίδια η Μέρκελ είπε, ότι δε θα υπάρξει κανένας εξαναγκασμός σε όσους αρνηθούν, να εμβολιαστούν! Και έρχεται ο αφορισμένος, να μας πει, ότι στο Ελλάντα θα εμβολιαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός!
Βλα-κούλη, πες αλεύρι! Ο κώδικας της Νυρεμβέργης σε γυρεύει! Και μαζί βέβαια η οργή του Θεού που έρχεται και θα πέσει στα κεφάλια σας! Yes!!!

Τώρα βέβαια, επειδή πολλά παίζονται στο παρασκήνιο και “το χρήμα είναι Θεός, αγοράζει κυβερνήσεις, αγοράζει συνειδήσεις”, όπως είχε πει προφητικά ο Χάρρυ Κλυνν και επιβεβαίωσε μόλις πρόσφατα ο Λουκασένκο, δεν αποκλείεται, να συμβεί το εξής:

Επειδή ο ΄Ελληνας την έχει ψιλοπάρει πρέφα τη δουλειά, ότι το ψέμα και η εξαπάτηση πάνε κι έρχονται, να μας σπείρουν την έξτρα έκδοση του ιού ή ακόμα και να στείλουν (με υψηλή πίεση οξυγόνου, όπως στην Ιταλία) κάποιους στα θυμαράκια, ώστε οι υπόλοιποι να τρομοκρατηθούν και όχι μόνο στα μέτρα να υπακούσουν αλλά και να σπρώχνονται στην ουρά για το εμβόλιο!

Εν πάση περιπτώσει θεωρώ, ότι είναι καλύτερα να εμπιστευόμαστε το Μέγα Ιατρό ψυχών τε και σωμάτων ημών, παρά π.χ. τους άθεους ιατρούς ή τα νοσοκομεία που όρθιος μπαίνεις, τέζα βγαίνεις λόγω και ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Και πάμε στο σεισμό και την πείνα! Μας λέει και πάλι ο Μόρφου:
“Μετά τον δεύτερον κορωνοϊό και τον σεισμό τον μεγάλο και την πείνα που έρχεται, να δούμε την “μαγκιά” του καθενός”…
Ουάου! Και λέω τώρα εγώ!

α) Να δούμε τη μαγκιά όλων αυτών που μας κουνάνε τώρα το δάχτυλο, όταν θα ανοίγει η γη να τους καταπιεί και δε θα χάνουν μόνο τα κεκτημένα (την εξουσία και τα κ@λόχαρτα τύπου ευρώ, που συσσώρευσαν στην Ελβετία) αλλά ίσως και τις οικογένειές τους, τη ζωή τους και οπωσδήποτε την ψυχή τους!
β) Να δούμε τη μαγκιά των οργάνων της (νέας) τάξεως, που κάποιοι μάλιστα αποδεικνύονται βασιλικότεροι του βασιλέως! Ποια δικαιολογία θα βρουν άραγε, όταν βρεθούν αντιμέτωποι με το Δίκαιο Κριτή; “Υπήρξε καταγγελία; Εκτελούσα εντολές;”
“Ξέρετε”, θα τους πει, “κάποιος χ@στηκε! Πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις!”
γ) Και βέβαια να δούμε και τη μαγκιά όλων ημών, που μέχρι πρότινος το παίζαμε μεγάλοι Χριστιανοί αλλά τώρα ανεχθήκαμε όχι μόνο να απέχουμε από τον Οίκο του Θεού αλλά και να κυκλοφοράμε ως δούλοι του σατανά κρύβοντας το πρόσωπό μας, όπως ακριβώς ο Αδάμ και η Εύα έκρυβαν την πνευματική τους γύμνια με φύλλο συκής!

2) ΣΕΙΣΜΟΣ: Και βέβαια, όποτε και αν γίνει ο μεγάλος ή οποιοσδήποτε άλλος σεισμός, ας έχουμε υπόψιν το πώς μπορούμε, να βγούμε αλώβητοι:
“Όταν , αισθανθείς την δόνηση, κάνε τον Σταυρό σου και από Μένα τον Χριστό δεν θα αισθανθείς , καθόλου περιφρόνηση. Όχι μόνο θα σωθείς, από τα ερείπια εσύ βγεις και ούτε που θα σκονιστείς! Αλώβητος και όρθιος μόνος θα σταθείς και θα απορείς!
Του Λόγου αυτού Εγγυητής είναι ο Χριστός , ο Λυτρωτής.”
Σταυρός ο φύλαξ πάσης της οικουμένης λοιπόν! Ουδεμία έκπληξη!

Δείτε επίσης:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΙΝΑ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ !

3) ΠΕΙΝΑ: Και ως άνθρωποι της ύλης, καιρός είναι, να δοκιμαστούμε και στην πλήρη ανέχεια! Γιατί όσο είχαμε εν αφθονία τα υλικά αγαθά…
-Δεν τα εκτιμούσαμε…
-Είχαμε γίνει πλεονέκτες…
-Δεν είχαμε εγκράτεια ούτε μέτρο, ίσως ούτε καν τηρούσαμε τις νηστείες αλλά είχαμε υποπέσει σε ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, τη γαστριμαργία…
-Δε δίναμε δεκάρα, αν ο πλησίον στερείτο τα βασικά, αν ίσως επείνασε και ουκ εδώκαμεν αυτώ φαγείν…
Οπότε τώρα θα λάβουμε κατά τα έργα μας!

Δείτε επίσης:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΙΝΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!

Και τις παραινέσεις του Μόρφου για αποθήκευση προμηθειών!

ΜΟΡΦΟΥ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ! Όλος ο κατάλογος επιβίωσης

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ;

΄Οχι βέβαια! Την απάντηση μας τη δίνει και πάλι ο Μόρφου:
“Ο Θεός έχει Σχέδιο για όλους και για τον καθένα, ώστε να σωθεί η ψυχή μας! Αυτός είναι ο λόγος που θα επιτρέψει ο Παντοδύναμος τα δεινά, όχι για τιμωρία, αλλά για ευεργεσία, καθώς θα συνέλθουν πολλοί, κυρίως νέοι, θα σταματήσουν μεγάλες αμαρτίες, θα μετανοήσουν, θα εξομολογηθούν, θα βρουν πνευματικό Γέροντα και θα αλλάξουν δρόμο, γλυτώνοντας τον αιώνιο γκρεμό!”

Και συνεχίζει:
Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
“Αυτός είναι και ο παιδαγωγικός λόγος που ο Θεός δίνει τις Προφητείες, για να μας βάλει σε μετάνοια και προσευχή, ώστε είτε τα δεινά να έρθουν ελαφρότερα και μικρότερα, είτε να μην έρθουν καθόλου, εάν υπάρξει, όπως στην Νινευή, γενική μετάνοια και αλλαγή!”
(Σχόλιο: Πού τέτοια τύχη;)

Εν αναμονή λοιπόν των δεινών επαναλαμβάνω:
ΠΙΣΤΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Και κλείνω με παραίνεση του γνωστού ιερέα, που έχω δημοσιεύσει μέιλ του:
“Πρέπει να βάλλουν όλοι οπωσδήποτε οι χριστιανοί στον λαιμό τους Σταυρό, και να κοινωνήσουν όσες περισσότερες φορές μπορούν διότι οι ιερείς θα σταματήσουν την θεία Λειτουργία. Ας ετοιμαστούν ΤΩΡΑ όλοι, αύριο δεν θα μπορούν. Όμως ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!”

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ πάτερ!

Και να σκάσουν οι εχθροί μας!!!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. Θα αναφερθώ σε τρεις περιπτώσεις κάποιων εξ υμών και πώς αντιμετωπίζουν το θέμα της υποχρεωτικής μάσκας:

1) Ο φίλος Γιώργος πριν φύγει από το σπίτι του προσεύχεται στο Χριστό και του λέει:
“Χριστέ μου, εγώ θα υπακούσω στο θέλημά σου και δε θα φορέσω μάσκα! Κάνε όμως κι εσύ, να μη μου ρίξουν πρόστιμο, γιατί δε μου περισσεύουν τα χρήματα!”

2) Ο φίλος Βασίλης, που είναι και ψάλτης, την περασμένη Κυριακή επέστρεφε από την εκκλησία στο σπίτι του επιλέγοντας, να κινηθεί από στενά δρομάκια, ώστε να αποφύγει τυχόν πρόστιμο! ΄Ομως βρέθηκε τελικά αντιμέτωπος με αστυνομικούς και τους είπε:
“Κάνω το αυτονόητο, που κάνει ο άνθρωπος εξ απαρχής του κόσμου! Αναπνέω! Κάντε ό,τι θέλετε! Δε με νοιάζουν τα πρόστιμα!”
Και τον άφησαν στην ησυχία του!

3) Ο φίλος Ανδρέας κυκλοφορεί όλη τη μέρα εν μέσω μασκοφορεμένων πολιτών και αστυνομικών -ξεμάσκωτος βέβαια- και δεν τον έχουν σταματήσει ποτέ! Τι κάνει; Λέει συνέχεια από μέσα του προσευχές!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΟΡΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…