ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΛΑΝΗ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ; ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 9 Φεβ 2019 - 21:39
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΤΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ. ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ (΄Η ΕΥΣΕΒΗ ΒΑΣΙΛΙΑ Ή ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ) ΘΑ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΤΗ ΔΕΧΤΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΦΗΤΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΜΑΧΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ / 10:41 : «Ο ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΦΗΤΟΥ, ΜΙΣΘΟΝ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΛΗΨΕΤΑΙ».

Α) ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΑΣΙΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΣΚΗΤΗ:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ:

Η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας Δώρο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, «αγκαλιάσαμε το τέλος και πάμε για καινούργια αρχή»

Β) ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ (Ή ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΒΑΣΙΛΙΑ):

1) ΑΓΙΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΠΑΤΑΡΩΝ: “…ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΚΡΑΥΓΑΣΕΙ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΣΑΣ…

ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ …

ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΘΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ, ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΣΠΑΘΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ, ΑΝΔΡΙΖΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΑΒΩΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ …

ΚΑΘΕ ΓΕΝΕΑ ΑΠΙΣΤΗ…

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ…

ΤΑ ΔΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΟΤΡΑ ΚΑΙ ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ…»

2) ΑΓΙΟΣ 98 ΕΤΩΝ: (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ)

«ΤΟΤΕ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΚΗΠΤΡΟ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΘΑ ΣΤΕΨΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ…

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΛΕΗΜΟΝΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ:»ΑΝΔΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ…

ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΙΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟΥ…»

3) ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΚΩΝ/ΝΟΥ:

«ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΓΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΓΡΙΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ «ΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΦΟΒΟ, ΤΡΕΞΤΕ ΜΕ ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΔΡΑ ΓΕΝΝΑΙΟ, ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟ, ΑΥΤΟΝ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΠΟΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ»

4) ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ: “Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ…ΑΥΤΟΝ

ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ…

ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΙΝΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ…ΗΘΗ ΧΡΗΣΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ…

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ…”

5) ΑΓΙΟΣ ΤΑΡΑΣΙΟΣ:

«ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟ Ι ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ Σ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.”

6) ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1849. Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΔΕΙΤΕ:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ! Ο ευσεβής Στρατηγός είδε την στέψη του μέσα στην Αγια-Σοφιά

7) ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΕΦΡΑΙΜ:

“Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο 13ος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ …”

8) ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ:

«ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ,

«ΘΑ «ΖΗΣΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ»,

«ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ»,

9) ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ:

“ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”.

10) ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ:

“Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ! Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Γ΄ΠΠ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ.”

11) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 12:

“ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ “ΠΟΛΗΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ “ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ “ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” (ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ)”.

12) ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ: ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ:

# Μεγάλη χώρα και ένδοξη θα γίνει η Ελλάδα,
με κυβερνήτη χριστιανό θα κάνει πράγματα μεγάλα.

# Απρόοπτα κι ανέλπιστα θα βάλω κυβερνήτη,
Ορθόδοξος θα είναι χριστιανός και δίκαια τον κόσμο θα κυβερνήσει.

13) ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ “ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΙ”:

Σταθήτε θ’ ακουσθή φωνή. Σταθήτε επί τόπου/Γιατί αρκετά
εχύθηκε το αίμα του ανθρώπου. Σπεύσατε πάραυτα εκεί στα δεξιά τα μέρη/το τόξο ακολουθήστε που βγαίνει από το αστέρι.
Κι εκεί θα βρήτε άνθρωπον άγιον/δικόν μου.
Ποιμένα αυτόν εξέλεξα δια το ποίμνιόν μου.
Τούτον και σεις εκλέξατε ποιμένα να ποιμάνη/τα πρόβατα μου, που γυρνούν
έρημα δίχως στάνη.
……………………………………………………………………………………………..
Τότε ο Έλλην Βασιλεύς, ο εκλεκτός Κυρίου/εις πάντα θάναι άριστος και επί της
υφηλίου/θα άρχη και θα διοική μετά δικαιοσύνης/και η γη θα χαίρεται εκ
διαρκούς ειρήνης.

14) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΘ, 11-15

«ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙ» …

«ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ» …

«ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝ ΡΑΒΔΩ ΣΙΔΗΡΑ» (ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ).

15) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ, ΟΤΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

16) ΤΕΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

«ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΝ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΛΘΕΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ» (ΜΑΤΘ. Κ.Δ 14) ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ …

«ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΓΕΡΘΕΙ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ» (ΜΑΤΘ. ΚΔ .7)

ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΙ:

«ΚΥΡΙΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ»
ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΑΝΕΣ ΕΙΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΣ …

17) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ:

ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΟΣΩΝ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!

ΔΕΙΤΕ:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

18) ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:

ΕΝΟΤΗΤΑ 48

ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΙΚΑΝΟΙ, ΜΕ ΝΩΠΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ …

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ:

“Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ” …

ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1) Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΩ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 65.

2) Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΔΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕΣΣΙΑ. Ο ΔΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

3) Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ “ΚΑΛΟ” ΒΑΣΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ χξς’ (666) ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Ή ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr