ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 20 Φεβ 2020 - 21:16

Είπε ο Κύριος: 

….. Μπορεί μερικοί να σκεφθούν, γιατί καθόμαστε και μιλάμε τόσο ανοιχτά. Και σας απαντώ: Γιατί να μην σας μιλήσω, ώστε να γνωρίζετε τι θα συμβεί; Βλέπετε πόσο στενή είναι η σχέση μου με εσάς; Βλέπετε πόσο αδέλφια είμαστε μεταξύ μας; Βλέπετε πόσο Πατέρας είμαι απέναντί σας; Βλέπετε πόσο οικογένεια είμαι απέναντι στα παιδιά μου; 

Τι άλλο θέλετε να σας πω; Πως μπορώ αλλιώς να σας μιλήσω; Κανέναν δεν έχω για χάσιμο. Ούτε τις κεφαλές (τους Ιεράρχες). 

……. Κάθε φορά μιλώ για την χώρα σας, για να καταλάβετε ότι είναι η χώρα Μου. 

Όλη η γη είναι χώρα μου βέβαια, αλλά φαντασθείτε, ότι μένετε σε ένα πάμπλουτο σπίτι, όπως σας αρέσει να κάθεστε πάντα σε ένα μέρος πιο πολύ! Ε! και Εγώ διάλεξα την γωνιά μου, ώστε όσες φορές κουράζομαι, να ξεκουράζομαι. 

Σ΄αυτήν την γωνιά, θα ακουστούν οι ψαλμοί των αγγέλων. Θα ακουσθεί η βοή των καθαρών φώτων! Εσείς που θα θέλατε να ξεκουραστείτε με αυτά που ακούσατε; Ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ. Ετοιμασθείτε να ψέλνετε μαζί με τους αγγέλους. 

Η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει όπως ήταν πριν. Η νοημοσύνη σας θα φτάσει εκεί που δεν φθάσετε ποτέ ως τώρα.  

…… Αδέλφια μου, ήλθε η ώρα να δείτε από πού προέρχεσθε! 

Σας μιλάω με την δική σας γλώσσα. Να βρείτε το D.N.Aσας. Αυτό το D.N.Aτο Ελληνικό έρχεται από τον Ουράνιο Πατέρα.  

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Θα προσπαθήσουν να σας το χαλάσουν, να το αλλοιώσουν, γιατί σας φοβούνται, γιατί φοβούνται τον Πατέρα και Εμένα! Θέλουν να ξεχάσετε πως σας λένε. Να είσαστε σκλάβοι τους, να υπηρετείτε αυτούς που δεν υπάρχουν! 

…… Τώρα ήλθε η ώρα της αλήθειας, στέλνοντας και πάλι τους δικούς μου, για την έλευση του βασιλιά Ιωάννη. Ουράνιοι ήχοι θα σας ξεκουράζουν και ουράνια λόγια θα σας χορταίνουν και θα γαληνεύουν τις ψυχές σας, τον νου σας και το σώμα σας. 

…… Παιδιά μου, γράψτε πόσοι σοφοί πέρασαν από την χώραν σας. Με τι κυματισμούς και δονήσεις μπόρεσαν και άρπαξαν την Σοφίαν του Θεού μέσα στο μυαλό τους. Διότι μίλησαν την γλώσσαν των Αγγέλων. Ε! αυτή είναι η πραγματική φωτισμένη γλώσσα εκ Θεού. 

Κρύβονται πολλά πράγματα. Αλλά θα έλθει η ώρα, που θα επιτρέψει ο Ουράνιος Πατήρ να τα δείτε με γυμνό μάτι! 

Γι΄αυτό παιδιά μου, να έχετε εμπιστοσύνην στον Θεόν σας. Και  δεν είμαι μόνον δικός σας. Είμαι Θεός όλου του κόσμου, αλλά προπάντων της χώρας μου (Ελλάδος). 

…… Παιδιά μου, πόσα ολίγα γνωρίζετε και πόσα πολλά σας απέκρυψαν!..  

Όταν είπα ότι ήλθε η ώρα που θα δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου, δεν εννοούσα μόνον αυτήν την ώρα που ζείτε, αλλά την ώρα της αποκαλύψεως των πάντων και εις τους πάντας. Ο δε χρόνος αυτός πλησιάζει. Και θα μάθετε ότι έζησα όχι μόνον στην Παλαιστίνη…..  

….. Περπάτησα στην Γη της Μητέρας μου, όταν ήμουν μικρός και κρατιόμουν από το φόρεμά της. Και τότε έδωσε ο Θεός, ο Πατέρας μου, ως δώρον το Άγιον Όρος, στην μητέρα μου! 

…… Την καταγωγή μου την βρέχουν δύο νερά από θάλασσες, μιας και διερωτάσθε. Πόσα δεν ξέρετε εσείς… Πόσα δεν γνωρίζετε…  Όταν θα καταλάβετε για το ποιες είναι οι ρίζες σας, τότε θα καταλάβετε και το ποιος είμαι Εγώ για εσάς! 

……. Σκεφθείτε παιδιά μου, αγαπημένες μου ψυχές, αδέρφια μου, ένα τραπέζι που δεν θα του λείπει τίποτα. Που θα είναι γεμάτο, όπως εσείς ξέρετε. Τέτοιο τραπέζι θα στρώσω Εγώ στην Ελλάδα.  

Δεν κουράζομαι να σας μιλώ κάθε μέρα. Η ώρα μου δεν είναι ούτε με το παλαιό, ούτε με το νέο. Εγώ λειτουργώ με την ώρα του Πατέρα μου. Άχρονος ο Πατέρας μου, Άχρονος και Εγώ! 

Μην περιμένετε να σας πιστέψουν όλοι, ο δρόμος είναι δύσβατος. Εγώ μάτια τυφλού άνοιξα και δεν με πίστεψαν και το ονόμασαν σκευωρία. Και άλλα πολλά θαύματα έκανα και δεν με πίστεψαν. Πως θα πιστέψουν εσάς; Παλέψτε και γνωρίζω Εγώ το έργο σας. 

…… Πόση αγάπη έχω για σας όλους! Πόση αγάπη έχω για την χώρα μου που έκτισε ο Πατέρας μου! Γι΄αυτό να την καλλιεργήσετε αυτή την χώρα. Να μην την εγκαταλείψετε, γιατί πολλοί θα την ψάχνουν, αλλά θα είναι πολύ αργά! 

……. Σας υπόσχομαι και άλλη μια αλήθεια, θα την κάνω παράδεισο στην γη! Μετά από αυτή την αγριότητα που εσείς την προκαλείτε, θα πέσει μια τέτοια ηρεμία, που δεν θα έχετε με ποιον να τσακωθείτε. 

……. Ο λαός μου δεν έχει πεινάσει για ένα κομμάτι ψωμί, για να είναι ζητιάνοι! Έχουν πεινάσει στην ψυχή. Δεν γίνανε οι δικοί μου για ελεημοσύνη δικοί τους. Γι΄αυτό σύντομα θα τους τα πάρω όλα 

Όταν βλέπουν μια Εκκλησία με τέτοιες αδυναμίες, πως θα τους πιστέψει ο κόσμος; Θα φέρω τους δικούς μου νέους κληρικούς. Κάποτε σας είπα ότι θα αλλάξουν οι ενδυμασίες των Ιερέων.  

Ετοιμασθείτε! 

…….. Παιδιά μου, σας το λέω με αγάπη και ευσπλαχνία τώρα: Όσο λείπει ο Ουρανός πάνω στη γη, τόσο λείπει και ο Πατέρας από εσάς. Και όσο λείπει ο ήλιος που σας ζεσταίνει κάθε μέρα, τόσο λείπω και Εγώ από εσάς. Και όσο λείπει η ψυχή σας από Εμένα, Εγώ και πάλι δεν λείπω. 

Μπορείτε να ζήσετε χωρίς ανάσα και οξυγόνο; Ε! Εγώ για σας αυτό είμαι! Και πως θα λείπω όταν με καλείτε; 

……. Παιδιά μου, αγάπες μου και σπλάχνα μου, όταν αυτός που έπλασε ο ίδιος με τα χέρια Του (τον άνθρωπο), τον πληγώνουν αμετανόητα και συνεχόμενα, δώστε μου εσείς οι άνθρωποι μια λύσιν προς Εμένα τον Θεό! 

Εσείς θα κάνετε τα πιο χειρότερα που θα μπορούσατε να κάνετε ως εκδίκησιν. Εμάς όμως, μας συγκρατεί η ευσπλαχνία της δικαιοσύνης. Διότι δεν είμεθα εκδικητές, αλλά Δίκαιοι των Δικαίων! Γι΄αυτό παιδιά μου, μην απορείτε γιατί αργώ. 

…… Είμαι Εγώ, που όπου πατώ ανθίζει, όπου ρίχνω το βλέμμα μου κτίζω πίστιν και όχι μόνον, αλλά καρποφορώ τους ανθρώπους με αγάπην Θεού και ανοίγω την πόρτα του Ουρανού και του Πατέρα.  

Εγώ, το Α και το Ω! 

…… Όταν πέφτετε στα γόνατά σας και λέτε, Πατέρα Ουράνιε, Ιησού Χριστέ, σε αγαπάμε, εκείνην την ώρα σας αγκαλιάζω με λαχτάρα και σας λέγω: Παιδιά μου, πόσο σας αγαπώ! 

Εγώ ο Πατήρ. 

Εγώ η Μήτηρ. 

Εγώ ο αδελφός, η οικογένεια και ο φίλος.  

Τι άλλο θέλετε από Εμένα; Δεν σας ζήτησα και δεν ζητώ αντάλλαγμα.  

Ζητησα μόνον, να σας αγαπώ και να με αγαπάτε, γιατί είμαι ο Θεός. 

……. Σας έδωσα την χώρα σας, αλλά σας έδωσα και την Αρχόντισσα (Παναγία) που συνδέει Ουρανό και γη. 

Εσείς παιδιά του Πατρός μου, έχετε το δικαίωμα (οι Έλληνες) να μιλήσετε εν ονόματί του, ως πραγματικό γένος του Πατρός και ως πραγματικά αδέλφια του Υιού Του.  

Τα παιδιά μου, όταν θα δουν τα σημεία που αναφέρονται και στην Αποκάλυψη και στους Πατέρες και λέγονται από τους απλούς ανθρώπους τώρα τελευταία, γρήγορα να φωνάξουν την μάνα να τους σκεπάσει (την Πατρίδα). 

Εγγυώμαι την αγάπη μου για τον κόσμον, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ την πράξιν σας. Εγγυώμαι την μάνα, αλλά δεν εγγυώμαι την πόρτα, αν θέλετε να την βρείτε. 

Εγγυώμαι την Θείαν βοήθειαν προς τους δικούς μου και προς όλον τον κόσμον, αλλά δεν εγγυώμαι, όταν υπάρχει άρνησις. 

Εγγυώμαι ότι η ψυχή μου θα είναι στην ψυχή σας, αλλά δεν εγγυώμαι, αν δεν την καθαρίσετε εσείς, και δεν ανοίξετε την πόρτα προς Εμένα. 

…… Πόσα άλλα έχω να σας πω! Αλλά αυτά για τώρα. 

Αμήν λέγω υμίν. 

«Σας αναμεταδίδω ελάχιστα από τα μοναδικά λόγια αγάπης του Χριστού προς εμάς τους Έλληνες, τα αγαπημένα, αλλά και αμετανόητα παιδιά του. 

Τα χειρόγραφα αυτά κείμενα μου περεδόθησαν από τον Πνευματικό μου Πατέρα, στον οποίον ο Κύριος τα είπε».

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr