ΝΑΙ Κυρίες και Κύριοι σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε την διεξαγωγή των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΏΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ .
Ας το σκεφτούμε πολύ σοβαρά και ας αναλογιστούμε τις ατομικές μας ευθύνες πριν είναι αργά διότι μετά την διεξαγωγή των εκλογών και δύνοντας στα τρία (3) Κόμματα Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ένα ποσοστό τέτοιο με το οποίο Ο Κύριος Κυριάκος Κων/νου Μητσοτάκης θα μπορεί να εκτελέσει τα εγκλήματα του , τα Ανθελληνικά σχέδια του ακρωτηριάζοντας την πατρίδα μας και κάνοντας Οικονομικό Τουρκικό προτεκτοράτο την πατρίδα μας .
1. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
α. Ανέφερε και πάλι για τους Τσάμηδες οι οποίοι είναι γνωστοί για την Ιστορία τους και τις ενέργειες με τους Γερμανούς Κατακτητές .
β. Μας είπε ότι Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες , αλλά ανήκει και στους Αλβανους .
γ. Θα προχωρήσει στην έκδοσή βιβλίων για τους Αλβανούς της Ελλάδος .
δ. Έφερε χιλιάδες Αλβανούς από το Κόσοβο προκειμένου να δείξει την δύναμή του όχι μέσα στην Αλβανία αλλά στην Ελλάδα .
ε. Προχωρά στην καταπάτηση Ελληνικών περιουσιών στην Χειμάρρα και κανείς δεν τον εμποδίζει .
στ. Μας είπε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Δήμαρχο της Χειμάρρας , αλλά για τον φόνο του Βορειοηπειρώτη ούτε Κουβέντα και κανείς υπεύθυνος .
ζ. Μας είπε ακόμη ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρωθυπουργό και έχει συχνή επικοινωνία , αλλά ότι έγινε με τον Μπελέρη έγινε για Εσωτερική Χρήση.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ
ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
2. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
α. Το 2019 κέρδισε τις εκλογές λέγοντας Μειοδότες όλους όσοι ψήφισαν την Συμφωνία , έκανε διαδηλώσεις , και ενώ την ήθελε μας είπε ότι εφόσον ψηφίστηκε θα την τηρήσει , και θα φέρει στην Βουλή τα τέσσερα Μνημόνια για Υπογραφή τα οποία έως τώρα όχι μόνο δεν τα έχει φέρει , αλλά τώρα λόγω Ευρωεκλογών στελέχη της άλλα λέει ό ένας και άλλα λέει ο άλλος .
β. Η Κυρία Μπακογιάννη πριν ελάχιστο χρονικό Διάστημα μας είπε το εξής
” Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ” ενώ από το 2019 μας έλεγε ” ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ” .
γ. Το 2019 Ο Κύριος πρωθυπουργός μας έλεγε ότι δεν πρόκειται να συναντήσει κανένα πολιτικό Πρόσωπο από την Βόρεια μακεδονία , αλλά οι πράξεις του δείχνουν άλλα .
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
3. ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
α. Ξένος έμπειρος Διπλωμάτης είπε τα εξής
” Ο Ερντογάν σας χορεύει στο Ταψί . Οργάνωσε το ταξίδι του Ράμα στην Αθήνα, μια μέρα πριν την επίσκεψη στην Άγκυρα του Μητσοτάκη , και το μήνυμα του κατ’ ουσία ήταν μην μου λες για τα Νησιά , διότι εγώ σου ελέγχω πλήρως την Πρωτεύουσα σου .” .
β. Την επομένη Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας μας είπε ορθά – Κοφτά ότι τα Θαλάσσια Πάρκα δεν πρόκειται να γίνουν διότι παραβιάζουν τα Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα της Τουρκίας .
γ. Ο Σουλτάνος μας είπε για Τουρκική Μειονότητα στην θράκη ,και η αντίδραση του Πρωθυπουργού ήταν με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .
δ. Ο Σουλτάνος είπε ότι η Μονή θα είναι επισκέψιμη και Ο πρωθυπουργός το κατάπιε αμάσητο .
ε. Προχώρησε σε συμφωνία για την ιδρυση τουρκοελληνικού Επιμελητηριο με επικεφαλής τον Τούρκο Επιχειρηματία ο οποίος είναι ο Κυρίαρχος άρχοντας της Τουρκίας στις ΑΠΕ και σκοπό του είναι να κυριαρχήσει σε όλα τα Ελληνικά Νησιά , οπότε σε ένα χρονικό διάστημα όχι πολύ μεγάλο όλα τα Ελληνικά Νησιά θα είναι πλέον υπό την ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗς ΤΟΥΡΚΙΑΣ .
στ. Μας είπε Ο Σουλτάνος ότι όλες οι ενέργειες του συμβαδίζουν με το Διεθνές Δίκαιο , αλλά οι Πράξεις του και οι Ενέργειες του δείχνουν ” ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ” Γνωστές όλες οι Απαιτήσεις των Τούρκων
( Γαλάζια Πατρίδα – ΚΑΖΟΥΣ ΜΠΕΛΛΙ για τα 12 Μίλια – Αποστρατικοποίηση Νησιών – Εναέριος Χώρος – και πολλές άλλες απαιτήσεις ).
ζ. Τι μας είπε ο πρωθυπουργός μας ” Καλύτερα να συζητάμε παρά να είμαστε με το δάχτυλο στην σκανδάλη ” χωρίς όμως να μας πει αν θα Ακρωτιαρισθεί η χώρα μας ΝΑΙ ή ΟΧΙ και τι θα παραδώσουμε στην Τουρκία .
η. Τι μας είπαν οι Τουρκόσπυροι ( ΕΛΙΑΜΕΠ – και Επιχειρηματίες των οποίων ο θεός τους είναι μόνο το Χρήμα ) ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η προσέγγιση με την Τουρκία και υποστηρίζονται πλήρως από τον Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη ανεξαρτήτως αν ξεπουλάει Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ .
Κυρίες και Κύριοι η ευθύνη είναι ολόκληρη δική μας αν θα συνεχίσουμε με την ψήφο μας να υποστηρίζουμε τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ του Κυρίου πρωθυπουργού συνεπικουρούμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , και με την ψήφο μας θα δείξουμε αν μας ενδιαφέρει τη Πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας και στα Εγγόνια μας .
Ο λαός λέει την εξής Παροιμία ” ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ” Μόνο αν αυτές οι Πολιτικές Δυνάμεις Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ καταποντησθούν στις Ευρωεκλογές τότε και μόνο τότε η κατάσταση να είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξει διότι θα δείξουμε με την ψήφο μας ότι είμαστε παρόντες και θέλουμε την Πατρίδα μας έτσι όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας .
Υ.Γ
Το 2019 Ο Κύριος Μητσοτάκης έδιωξε από τον Προεδρικό Θώκο τον Κύριο Παυλόπουλο διότι όχι μόνο ενοχλούσαν οι Απόψεις του για τα Εθνικά Θέματα , αλλά και σε κάθε ευκαιρία έλεγε τις απόψεις σε όλους άσχετα σε ποιά θέση και αν ήταν .






