ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρέπει να το Δεις. Συμβαίνουν Παντού σε Όλο τον Κόσμο (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 23 Σεπ 2018 - 11:45

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Φύση, σίγουρα, έχει τις παραξενιές της καθώς και φαινόμενα που δεν βλέπουμε τακτικά και τα νομίζουμε για παράδοξα ή απόκοσμα. Κάποια, όμως, δεν μπορούν να αποδοθούν μόνο σε αυτήν. Τότε, γίνεται προφανές ότι «συμμετέχουν» και άλλοι παράγοντες.

Πολλά από αυτά που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το Strange Things, κανάλι του YouTube, έχουν να κάνουν με ανεξήγητα φαινόμενα, με μεταλλαγμένα είδη, με ανθρώπινες τεχνικές επεμβάσεις, με απόρρητα πειράματα, με άγνωστα αντικείμενα που πετάνε στον ουρανό και πολλά άλλα.
Δεν είναι ένα περιστατικό, δεν είναι δύο, είναι πάρα πολλά που όμως συμβαίνουν παντού σε όλο τον κόσμο και -αν και μεμονωμένα – όλα μαζί συνθέτουν ένα αλλόκοτο…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/09/symvainoyn-pantoy-se-olo-ton-kosmo.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr