ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. - 2 Μάι 2018 - 22:10

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος   vafkanast@gmail.com  

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΖΑΣ,,, πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας (στον Νομό Θεσπρωτίας),, δείχνει με τον πιο όμορφο τρόπο, ότι οι ηθικές και πνευματικές αξίες είναι μπροστά από κάθε άλλη προτεραιότητα, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην πολιτική.  

Στο πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου (Τετάρτη 2/5/18) στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, ήταν παρών, και φρόντισε να προσκυνήσει την εικόνα του Αγίου, να κάνει τον Σταυρό του και να την φιλήσει….. Από ΣΥΡΙΖΑ μεριά που ήτανε και δεν παρευρέθηκε κανείς? Οι εντολές που έχουν άνωθεν είναι με κόκκινες γραμμές? ή ταυτίζονται με τις απόψεις του Φίλη και του Γαβρόγλου που τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια για την Εκκλησία, την Σημαία, τα Θρησκευτικά και της Ηθικές Αξίες της Οικογένειας?  

Κύριε Μπέζα το όπλο μας είναι η Θρησκεία, η Οικογένεια και η Πατρίδα, και συνεχίστε να αγωνίζεστε για αυτά με κάθε κόστος.  

Μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες εικόνες και από άλλους πολιτικούς και να μην κρύβονται πίσω από τα δέντρα για να μην τους φορέσουν ταμπέλες ως οπισθοδρομικούς…!!!! 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr