ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστος Μαντζιάρης : ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 18 Δεκ 2018 - 11:35
Loading...

Υπάρχει στο κανάλι Lab of Datum του YouTube ένα βιντεάκι με τίτλο «Πως η κλιματική αλλαγή αυξάνει τα ψυχολογικά προβλήματα». Το βίντεο είναι στα ελληνικά. Στο 5΄:20΄΄ φαίνεται η Γη από δορυφόρο.

Αν προσέξει κάποιος καλά την εικόνα, η οποία διαρκεί πολύ λίγο στο βίντεο, θα παρατηρήσει ότι επάνω από την Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο υπάρχουν σύννεφα τα οποία σχηματίζουν παραλληλόγραμμο. Επίσης, είναι τα μοναδικά σύννεφα στην υδρόγειο, την στιγμή που ελήφθη η φωτογραφία, που

παρουσιάζουν αυτό το θέαμα. Μάλλον δεν είναι λογικό τα σχήματα των νεφών να είναι τετράγωνα. Έτσι δεν είναι; Τέτοιου σχήματος νέφη μπορούν να δημιουργηθούν τεχνητά, δηλαδή με αεροψεκασμούς.

Υπάρχει και κάτι άλλο όμως. Τα νέφη αυτά παρουσιάζουν ραβδώσεις. Οι ραβδώσεις είναι παράλληλες με την Ισπανία, μάλλον διότι εκείνη την ώρα «δούλευε» και το Έσελον που βρίσκεται στην Ισπανία. Εξέπεμπε εκείνη την ώρα το Έσελον.

Είναι συνωμοσιολογία αυτά; Μα, δεν θα υπήρχε συνωμοσιολογία αν δεν υπήρχαν οι συνωμότες. Όπως δεν θα υπήρχε ψυχολογία αν δεν υπήρχε ψυχή, όπως δεν θα υπήρχε αρχαιολογία αν δεν υπήρχαν αρχαιότητες κ.ο.κ. Ας εκλείψουν οι συνωμότες για να μην υπάρχει συνωμοσιολογία.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter