• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Αποστόλου : Προσπάθεια “νεκρανάστασης” του Κώστα Σημίτη.

7 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
Αποστόλου : Προσπάθεια “νεκρανάστασης” του Κώστα Σημίτη.
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στο πρόσφατο το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγήκε μήνυμα, πως το ΠΑΣΟΚ ενσωματώνεται στο ΚΙΝΑΛ! Έτσι εγένετο το θέλημα της “αυτοκράτειρας” Φώφης Γεννηματά, να είναι πρόεδρος δυο κομμάτων! Που όμως αυτήν την στιγμή το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν φαίνεται ικανό να φέρει πίσω έναν σεβαστό αριθμό στελεχών, που αυτομόλησαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ! Αφού πλέον το “πράσινο” στρατόπεδο δεν λογίζεται ως κόμμα Εξουσίας!

Έτσι η κ. Γεννηματά, ξεπερνώντας ζητήματα αμφισβήτησης χωρίς ουσιαστικές παρενέργειες, θα νιώθει πλέον ασφαλής (;;;;) στην προεδρική της καρέκλα για τα επόμενα δυο χρόνια! Ε… και; Τι ευελπιστεί να καταφέρει με τα πολιτικά απολιθώματα Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου εκ δεξιών της και εξ αριστερών της αντίστοιχα; Με τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου εξαπτέρυγά της, περιμένει να την εμπιστευτεί ο λαός μας και να την τιμήσει με την ψήφο του;

Αφού ο λαός μας δεν ξεχνά αυτούς τους δυο πολιτικούς άνδρες! Δεν ξεχνά τον “εκσυγχρονιστή” Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη που το 1996 στην κρίση των Ιμίων δημιούργησε τις “γκρίζες ζώνες” στο Αιγαίο, επ΄ ωφελεία της Τουρκίας! Ο οποίος το 1997 στη Μαδρίτη αναγνώρισε υπέρ της Τουρκίας ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο! Δεν ξεχνά ο λαός μας την απροετοίμαστη είσοδό μας στο ευρώ και την οικονομική αρχή εξαθλίωσής του!

Αυτόν τον πολιτικό ολετήρα για την Πατρίδα προσπαθεί η Φώφη Γεννηματά να πλασάρει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Η αρχή του σχεδίου των εντολέων της άρχισε από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, με την παρουσία του Κώστα Σημίτη δίπλα της;

Με την συνέχεια να γίνεται την Κυριακή, με την “πολιτική” παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού στα “ΝΕΑ”; Ένα καταχωρηθέν άρθρο που προκάλεσε έντονες συζητήσεις και πολλά ερωτηματικά!

Έτσι ξαφνικά – αφού καμιά του παρέμβαση δεν είναι τυχαία – θυμήθηκε ο κ. Σημίτης τη Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι το 1999, όταν άνοιξε την κερκόπορτα για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ. Άλλη μια ενδοτική προσπάθεια του κ. Σημίτη, χωρίς κανένα όφελος για την Ελλάδα.

Ωστόσο, το ζοφερό είναι πως σε αυτό το άρθρο – που δεν γράφτηκε και δεν καταχωρήθηκε τυχαία αυτήν την χρονική στιγμή – είναι πως ο Κώστας Σημίτης κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για τους χειρισμούς του στη Σύνοδο Κορυφής του 2004, όπου μιλάει για “χαμένη ευκαιρία” εντάξεως της Τουρκίας στην ΕΕ, αφού ο διάδοχός του στην Πρωθυπουργία δεν στήριξε αυτήν την προσπάθεια του ίδιου!

Προκλητικότατος ο κ. Σημίτης μετά από όσα “πλεονεκτήματα” έδωσε στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πρωθυπουργικό θώκο.

Αλλά όπως προείπα, τίποτε δεν αφήνει στην τύχη ο κ. Σημίτης και οι πολιτικοί εντολείς του. Ο στόχος του άρθρου του ήταν ο Κώστας Καραμανλής! Έπρεπε να πληγεί ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μετά την 9χρονη αφωνία του από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, τάραξε τελευταία με τις ομιλίες του για τα ελληνοτουρκικά, τη Συμφωνία των Πρεσπών και το “μεταναστευτικό”, τα θολά πολιτικά νερά του “εκσυγχρονισμού” και της παγκοσμιοποίησης, στα οποία κολυμπούν, ο κ. Σημίτης, ο κ. Γ. Παπανδρέου η κ. Γεννηματά, αλλά και ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Βέβαια, πάντα ήταν στόχος ο Κώστας Καραμανλής, όχι μόνο του Κώστα Σημίτη, αλλά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως άλλωστε απεικονίζεται και σε κάποιο σημείο του βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά με τον τίτλο: “Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια”, στο οποίο ο αναγνώστης διαπιστώνει την απόλυτη ταύτιση της πολιτικής χάραξης στα ελληνοτουρκικά των Μητσοτάκη – Σημίτη!

Μας “λέγει” λοιπόν σε κάποιο σημείο του βιβλίου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:

«…Να μπορεί να πάρει ο Έλληνας πρωθυπουργός τηλέφωνο και να μιλήσει με τον Ερντογάν, που δυστυχώς δεν το κάνει ο Καραμανλής, δεν του πάει, δεν είναι το στυλ του Αλλά η Ντόρα μπορεί να το κάνει με τον ομόλογό της. Αυτό είναι εκ των ουκ άνευ. Το ανοιχτό τηλέφωνο, η ανοιχτή γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας πρέπει πάντα να υπάρχει…»!

Γι΄ αυτό ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ, ποτέ ξανά Κώστα Σημίτη, ποτέ ξανά Γιώργο Παπανδρέου! Όσο λυσσαλέα κι αν είναι η προσπάθεια κάποιων να “ζωντανέψουν πολιτικά νεκρά πρόσωπα”!!

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;

by admin
11 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)

by admin
20 ώρες ago
Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.
Slider

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.

by admin
21 ώρες ago
Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής
Slider

Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής

by admin
1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr