• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Αυστρία SOS : Αγωνιώδης έκκληση για τον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, τα στρατόπεδα καραντίνας και τον διχασμό της κοινωνίας

5 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Alexander Tschugguel (Αυστριακός ακτιβιστής) – Prisons for the unvaccinated (φυλακές για ανεμβολίαστους)

Σοκαριστικές είναι οι δηλώσεις-εκκλήσεις για βοήθεια, που απηύθυνε ο Αυστριακός ακτιβιστής Alexander Tschugguel προς την παγκόσμια κοινότητα, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του με αφορμή την εφαρμογή των νέων μέτρων στην Αυστρία. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αυστριακοί εκλιπαρούν για βοήθεια: Οι “ανεμβολίαστοι” θα αντιμετωπίσουν 1 χρόνο φυλάκιση.
Ο κρατούμενος θα πρέπει να επιβαρυνθεί με όλα τα έξοδα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή.
Οι Αυστριακοί εκλιπαρούν τον κόσμο να τους βοηθήσει να τερματίσουν το ταχέως αναδυόμενο αστυνομικό κράτος τους. Ο νόμος της χώρας για την εντολή εμβολιασμού θα τεθεί σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου 2022. Οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών ηλικίας μόλις 14 ετών, μπορούν να τιμωρούνται με πρόστιμο έως και 2000 ευρώ κάθε φορά που συλλαμβάνονται. Επιπλέον, η κυβέρνηση μπορεί να επιβάλλει κλήσεις στα ίδια άτομα πολλές φορές την ημέρα. Αν αρνηθούν να πληρώσουν το πρόστιμο, οι παραβάτες θα ρίχνονται σε ειδική φυλακή για ανεμβολίαστους για διάστημα έως και ενός έτους.

Σε αντίθεση με άλλους φυλακισμένους, το δημόσιο ταμείο δεν θα πληρώσει για τη φυλάκιση ενός ατόμου. Αντιθέτως, ο κρατούμενος θα πρέπει να αναλάβει τα έξοδα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή. Ο δράστης πρέπει επίσης να πληρώσει για το φαγητό του και το κελί του στη φυλακή.
Η αυστριακή κυβέρνηση δεν ζητά από τους δολοφόνους, τους βιαστές ή τους παιδόφιλους να πληρώσουν το κόστος της φυλάκισής τους. Ωστόσο, τώρα θα ζητήσει πληρωμές για τη φυλακή από εντελώς αθώους ανθρώπους.

Κλήση για βοήθεια
Ο πολιτικός ακτιβιστής Alexander Tschugguel δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση για βοήθεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Χρειάζομαι την υποστήριξή σας”, αναφέρει ο ακτιβιστής. “Εμείς, ως Αυστριακοί, χρειαζόμαστε όλοι την υποστήριξή σας. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να πάτε με τους κυβερνητικούς σας αξιωματούχους στην τοπική σας αυστριακή πρεσβεία ή να ζητήσετε από την πρεσβεία σας στην Αυστρία να ασκήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση στην αυστριακή κυβέρνηση”.

Τα πειραματόζωα του δυτικού κόσμου:
Ο νέος μη εκλεγμένος καγκελάριος της Αυστρίας, Karl Nehammer, είναι πρώην αρχηγός της αστυνομίας και έχει εφαρμόσει τους τελευταίους μήνες μέτρα που μοιάζουν με αστυνομικό κράτος, εξηγεί ο Tschugguel. “Θέλει να συνεχίσει να το κάνει αυτό, με τρόπο που μόνο τυραννικός και ολοκληρωτικός μπορεί να χαρακτηριστεί“.

“Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας”, τονίζει. “Σας παρακαλούμε να σταματήσετε την αυστριακή κυβέρνηση από το να μετατρέψει τη χώρα μας σε αστυνομικό κράτος. Εμείς, ως Αυστριακοί, είμαστε τα πειραματόζωα του δυτικού ελεύθερου κόσμου. Αν αυτό συμβεί σε εμάς, θα συμβεί και σε όλες τις άλλες χώρες”.

Απορρίψτε τα στρατόπεδα καραντίνας:
Δεν θέλουμε να έχουμε στρατόπεδα καραντίνας, εξηγεί ο Tschugguel. “Δεν θέλουμε να έχουμε αυτούς τους τρομερούς κανόνες που χωρίζουν τις οικογένειες, που διχάζουν τους ανθρώπους, που διχάζουν όχι μόνο τους πιστούς αλλά και κάθε Αυστριακό”.

Το ένα τρίτο του αυστριακού πληθυσμού έχει αρνηθεί να κάνει ενέσεις με τους ορούς mRNA. Η κυβέρνηση έχει απαντήσει με την ποινικοποίηση της εναντίωσης στο πειραματικό τους πρόγραμμα ενέσεων ολόκληρου του πληθυσμού. Αυτό είναι άκρως αντιδημοκρατικό και γι’ αυτό πρέπει να αντιταχθούμε, αναφωνεί ο Tschugguel.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

https://youtu.be/KvWnZpRKpK4

enromiosini.gr

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Κυβέρνηση Τραμπ Κινδυνεύει με «Βιβλική Καταστροφή»
Slider

Η Κυβέρνηση Τραμπ Κινδυνεύει με «Βιβλική Καταστροφή»

by admin
9 λεπτά ago
Η κατάσταση είναι σοβαρή!
ΔΙΕΘΝΗ

Η κατάσταση είναι σοβαρή!

by admin
31 λεπτά ago
Τρόμος – Σενάρια ενεργοποίησης του σχεδίου «Octopus» της Μossad
Slider

Τρόμος – Σενάρια ενεργοποίησης του σχεδίου «Octopus» της Μossad

by admin
7 ώρες ago
SOS – Η «Μεγάλη Αρπαγή» Όλης της Ιδιωτικής Περιουσίας των Ανίδεων Ανθρώπων μέσω της Ψηφιοποίησης & Tokenization
Slider

SOS – Η «Μεγάλη Αρπαγή» Όλης της Ιδιωτικής Περιουσίας των Ανίδεων Ανθρώπων μέσω της Ψηφιοποίησης & Tokenization

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Ηλίας Καλλιώρας – Διονύσης Μακρής : 2022: Έτος ραγδαίων εξελίξεων και γεγονότων (ΜΕΡΟΣ Α’)

Ηλίας Καλλιώρας - Διονύσης Μακρής : 2022: Έτος ραγδαίων εξελίξεων και γεγονότων (ΜΕΡΟΣ Α')

BAS_4 : ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ & ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ

BAS_4 : ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ & ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr