“Ιερά εξέταση” στην Ινδία! Αστυνομικοί καρφώνουν καρφιά σε χέρια και πόδια άντρα
Στην Ινδία τιμωρούν με παραδειγματικό και βάναυσο τρόπο οι αρχές ασφαλείας όποιον δεν τηρεί τα μέτρα του κορονοϊού.Απερίγραπτες καταστάσεις βιώνουν οι “αρνητές” της πανδημίας.
Ένας άντρας τιμωρήθηκε πολύ σκληρά και βάναυσα από αστυνομικούς επειδή δεν φορούσε τη μάσκα για τον κορονοϊό.
Του κάρφωσαν μεγάλα σιδερένια καρφιά στα χέρια και τα πόδια, όπως φαίνεται στο παρακάτω σοκαριστικό βίντεο που ανέβηκε στα social media κι έγινε viral.
Του επιτέθηκαν και του κάρφωσαν τα καρφιά επειδή δεν φορούσε μάσκα.
Το βίντεο ανέβασε στο Facebook η μητέρα του νεαρού άντρα και κατηγορεί στελέχη του αστυνομικού τμήματος του Μπαραντάρι για την απάνθρωπη επίθεση στον γιο της.
Μέχρι στιγμής, η τοπική αστυνομία δεν έχει σχολιάσει δημόσια το περιστατικό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση αστυνομικής βίας που ήρθε στην επιφάνεια μέσω των social media.
Τον περασμένο μήνα στην Ιντόρ, μια μεγάλη πόλη της κεντρικής ινδικής επαρχίας Μαντία Πραντές, ένας 35χρονος άντρας ξυλοκοπήθηκε στον δρόμο από δυο αστυνομικούς επειδή δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του.
Σ’ εκείνη την περίπτωση, ο άντρας βρισκόταν καθ’ οδόν για το νοσοκομείο για να επισκεφτεί τον πατέρα του που νοσηλευόταν με κορονοϊό.
Στο βίαιο βίντεο που έγινε viral στα social media ακούγεται η φωνή ενός μικρού παιδιού να κλαίει για τον μπαμπά του που τον δέρνουν οι αστυνομικοί.
Όσο για την αστυνομία της Βομβάης, κι αυτή κατηγορείται ότι εξανάγκασε ανθρώπους χωρίς μάσκες να κάνουν ασκήσεις κάτω από τον καυτό ήλιο.
“Μια συνηθισμένη τιμωρία στο νηπιαγωγείο που πήγαινα. Κωμική αλλά πολύ εξουθενωτική στον καυτό ήλιο” σχολιάζει ο άντρας που ανέβασε το βίντεο.
Μετά από σειρά τέτοιων περιπτώσεων αστυνομικής βίας, οι κάτοικοι της Ινδία ζητούν από την αστυνομία να προσανατολιστεί στο να βοηθάει τους ανθρώπους αντί να τους κακοποιεί κάνοντας κατάχρηση εξουσίας.
Δείτε τα βίντεο:
Did the cops at Bariley’s Baradari police station really hammer nails into this person’s body for not wearing a mask.?@Uppolice — do you have an explaination? pic.twitter.com/yJfHYD9mTn
— Radhika Parashar (@_RadhikaReports) May 26, 2021
These visuals from #Indore are saddening, police should be a bit more sensible. Stop such brutality. @makarandkale reports action has been taken by the govt against these policemen. pic.twitter.com/d8LxIpLcz3
— Utkarsh Singh (@utkarshs88) April 6, 2021
“Face mask rule violators at Marine Drive in Mumbai being made to do a “Murga” walk as punishment by Mumbai Police” Received on my ‘SignalWonderbox.’ A common punishment in the boarding school I attended. Comical, but physically taxing.I certainly won’t forget my mask!! pic.twitter.com/GnVY6NfasV
— anand mahindra (@anandmahindra) March 30, 2021
όχι για τους ομολογητές του Χριστού, αλλά για τους αρνητές του διαόλου






