• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

«Βόμβα» από Ρωσία: Οι ΗΠΑ και οι Δυτικοί πίσω από τις διαδηλώσεις στη Σερβία – Ετοιμάζεται πραξικόπημα

Σε μεγάλη δοκιμασία βρίσκεται η Σερβία το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας ενός τεράστιου έργου εξόρυξης λιθίου, με τις διαδηλώσεις να λαμβάνουν γιγαντιαίες διαστάσεις

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
«Βόμβα» από Ρωσία: Οι ΗΠΑ και οι Δυτικοί πίσω από τις διαδηλώσεις στη Σερβία – Ετοιμάζεται πραξικόπημα
18
SHARES
884
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες βρίσκονται πίσω από τις διαδηλώσεις στο Βελιγράδι κατά της εξόρυξης λιθίου και προετοιμάζουν μια νέα εξέγερση στη Σερβία δήλωσε στο RIA Novosti ο Denis Denisov, εμπειρογνώμονας στο Χρηματοοικονομικό Πανεπιστήμιο της Ρωσίας.
«Αποτελεί απειλή για τη σταθερότητα, έχουν άλλα σχέδια», είπε ο πολιτικός επιστήμονας.
Σύμφωνα με τον Denis Denisov, οι δυτικοί ηγέτες παίζουν με τα αισθήματα των Σέρβων, οι οποίοι βιώνουν μια οικονομική κρίση και αντιτίθενται όλο και περισσότερο στον σημερινό πρόεδρο της Σερβίας, Aelxandaer Vucic.
«Υπάρχει πιθανότητα πραξικοπήματος. Η παγκόσμια οικονομική κρίση πλήττει σφοδρά τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ευημερία του πληθυσμού πέφτει. Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι αντίπαλοι του Vucic», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αποκάλυψη: Ο πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Dodik φοβάται για τη ζωή του, δεν «πατάει» στο Σεράγεβο – Η σχέση με Ρωσία

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρπσκα (οντότητα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης) Milorad Dodik φοβάται για τη ζωή του εν μέσω πολυάριθμων απειλών εναντίον του, δήλωσε πηγή στο TASS.
«Έχει εξαπολυθεί μαζική δίωξη κατά των νομίμως εκλεγμένων ηγετών του σερβικού λαού για περισσότερο από ένα χρόνο σε εξέλιξη μια στημένη δίκη εναντίον του Προέδρου Milorad Dodik.
Οι πολυάριθμες απειλές εναντίον του, τον ανάγκασαν να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και δεν εμφανίζεται καν στην πρωτεύουσα της χώρας, το Σεράγεβο», σημείωσε ο συνομιλητής του.
Τόνισε ότι κάτω από το τραβηγμένο πρόσχημα της «μάχης ενάντια στον αυτονομισμό», η συλλογική Δύση ασκεί σκληρή και μαζική πίεση στις πατριωτικές σερβικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του Milorad Dodik.
Έχει εισαχθεί εξωτερικός οικονομικός αποκλεισμός κατά της Δημοκρατίας Σέρπσκα και η πρόσβασή της στις τραπεζικές αγορές είναι περίπλοκη.
Σύμφωνα με τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν, οι εμπορικές εταιρείες και τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να μεταδώσουν τις δυτικές πρακτικές», συνέχισε.
Η πηγή σημείωσε επίσης ότι, μέσω των προσπαθειών της Δύσης, η εικόνα των Σέρβων που επιβάλλεται σε ολόκληρο τον κόσμο «ως ο δημιουργός και εκτελεστής εγκληματικών σχεδίων. Ολόκληρος ο λαός θεωρείται σιωπηρά υπεύθυνος για τα γεγονότα της εμφύλιας σύγκρουσης της δεκαετίας του 1990», ενώ τα γεγονότα και οι περιστάσεις «παραποιούνται σκόπιμα και ερμηνεύονται με τάσεις – υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τη δυτική άποψη».
«Ο στόχος μιας τέτοιας εκστρατείας είναι κάτι παραπάνω από σαφής – να στραγγαλίσει τους Σέρβους, να τους εξαναγκάσει να αποδεχθούν τις απαιτήσεις της Δύσης και να εγκαταλείψουν την επιθυμία να αναπτύξουν δεσμούς με τη γειτονική Σερβία και τη φίλη Ρωσία… Είναι άξιο σεβασμού που οι Σέρβοι δεν υποχωρούν απέναντι σε τέτοιοες απάνθρωπες συνθήκες. Αναπτύσσουν φιλία και συνεργασία με εποικοδομητικά σκεπτικούς εταίρους», τόνισε ο συνομιλητής του πρακτορείου.
«Η Ρωσία είναι ένα από τα πρώτα μέρη σε αυτή τη σειρά. Οι δεσμοί μεταξύ μας και της Δημοκρατίας Σέρπσκα βιώνουν μια άνευ προηγουμένου άνοδο, μαζί χτίζουμε ένα κοινό μέλλον, απαλλαγμένο από αποικιακές τάσεις, βασισμένο στην ισότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό».

Το χρονικό της Έγχρωμης επανάστασης στη Σερβία 

Όπως μετέδιδε το BN, σε μεγάλη δοκιμασία βρίσκεται η Σερβία το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας ενός τεράστιου έργου εξόρυξης λιθίου, με τις διαδηλώσεις να λαμβάνουν γιγαντιαίες διαστάσεις.
Πλέον υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για τη βιωσιμότητα ενός βασικού στοιχείου της ώθησης της Δυτικής Ευρώπης για μια «πράσινη μετάβαση» μακριά από τα ορυκτά καύσιμα.
Το μέγεθος και η ένταση της αντιπολίτευσης εμφανίστηκαν πλήρως νωρίτερα αυτόν τον μήνα, καθώς εκτιμάται ότι 24.000 με 27.000 διαδηλωτές γέμισαν μεγάλες λεωφόρους στο Βελιγράδι, φωνάζοντας «Rio Tinto φύγε από τη Σερβία» και «δεν θα σκάψεις» και κρατώντας πινακίδες που έλεγαν «Δεν χαρίζουμε τη Σερβία».

Τα εμπόδια

Τα τελευταία χρόνια, το έργο του ορυχείου ήταν μια υπόθεση με πολλά εμπόδια.
Αφού δόθηκε το πράσινο φως για την άδεια της Rio Tinto το 2019, ανακλήθηκε το 2022 πριν από τις γενικές εκλογές στη Σερβία — μετά από μήνες τεράστιων διαδηλώσεων όπως αυτή που παρατηρήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.
Η τότε πρωθυπουργός Ana Brnabic είπε ότι η απόφαση λήφθηκε σε σεβασμό προς τους διαδηλωτές και δήλωσε: «Βάζουμε τέλος στη Riot… Tinto στη Σερβία».
Αυτόν τον Ιούλιο, ωστόσο, ένα δικαστήριο έκρινε ότι η ανάκληση ήταν αντισυνταγματική και η άδεια αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα.
Η πίεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση πιθανότατα συνέβαλε στην αλλαγή πορείας, καθώς η Σερβία θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ.

Το μεγαλύτερο ορυχείο της Ευρώπης

Εάν προχωρήσει στην παραγωγή, το ορυχείο Jadar Valley της Rio Tinto, αξίας 2,55 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο δυτικό τμήμα της χώρας θα είναι το μεγαλύτερο ορυχείο λιθίου στην Ευρώπη, με τη δυνατότητα να καλύψει το 90% της τρέχουσας ζήτησης λιθίου της Ευρώπης.
Θα εξασφάλιζε επίσης στη Rio Tinto μια θέση μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών του ορυκτού που είναι ένα κρίσιμο συστατικό των μπαταριών ιόντων λιθίου.
«Δεν υπάρχει πράσινη μετάβαση στην Ευρώπη χωρίς αυτό το λίθιο», είπε στους New York Times ο κορυφαίος αξιωματούχους της Rio Tinto στη Σερβία, Chad Blewitt.
Η εταιρεία του έχει ξοδέψει πάνω από μισό δισεκατομμύριο για εξαγορές γης και εξερεύνηση ήδη, και μπορεί να περάσουν άλλα δύο χρόνια μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή.

Οι αντιδράσεις

Οι ομάδες της αντιπολίτευσης θέλουν μόνιμη και γενικευμένη απαγόρευση της εξόρυξης λιθίου και βορίου.
“Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Το ορυχείο δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε γεωργική γη”, δήλωσε στο Reuters ένας διαδηλωτής.
«Δεν χρειάζομαι πράσινα αυτοκίνητα. Χρειάζομαι πράσινα μήλα και πράσινο γρασίδι», ανέφερε μία άλλη.
Σε ένα προωθητικό βίντεο που στοχεύει να καθησυχάσει τους Σέρβους για τα οικονομικά οφέλη του ορυχείου και τις ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, η Rio Tinto λέει “τα κρίσιμα ορυκτά βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια, χωρισμένα από πηγές νερού.
Περίπου 200 χιλιόμετρα σηράγγων θα συνδέουν τις υπόγειες εξορύξεις… ενώ η γεωργία θα συνεχίζεται πάνω από το ορυχείο».
Ωστόσο, ορισμένοι Σέρβοι λένε ότι η γη τους εκμεταλλεύεται από άλλους και η υγεία τους τίθεται σε κίνδυνο για την προώθηση των στόχων των ανθρώπων εκτός της χώρας.
“Φοβόμαστε ότι η Σερβία θα θυσιαστεί για να παράσχει λίθιο για ηλεκτρικά οχήματα που σχεδόν κανείς στη Σερβία δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά”, δήλωσε στο BBC η συνδιευθύντρια του Green-Left Movement, Biljana Djordjevic.

Ο «ύποπτος» κύριος Kasanof

Οι Αμερικανοί θέλουν ξεκάθαρα να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.
Στα τέλη Ιουλίου, ο Λευκός Οίκος έστειλε νέο εκπρόσωπο στα Βαλκάνια, τον Alexander Kasanof.
Δεν είναι καθόλου ειδικός σε αυτήν την περιοχή, αλλά εργάστηκε στο Κίεβο κατά τη διάρκεια του Euromaidan.
Επιπλέον, ήταν βοηθός της υφυπουργού Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις Victoria Nuland και του διαδόχου της, John Bass.
Ο προηγούμενος ειδικός απεσταλμένος ήταν ο Gabriel Escobar.
Η Ουάσιγκτον ήλπιζε ότι θα συμφιλιώσει το Κοσσυφοπέδιο και τη Σερβία.
Όμως απέτυχε τόσο πολύ που αρκετοί πολιτικοί, που γενικά θεωρούνται φιλορώσοι, κατέληξαν στη νέα κυβέρνηση.
«Σχεδόν δέκα χρόνια, η Rio Tinto επενδύει σε υποδομές, αλλά όταν πλησίασαν στην έναρξη της παραγωγής το 2019, η Σερβία διαμαρτυρήθηκε για ενάμιση μήνα.
Επιπλέον, τα κοιτάσματα βρίσκονται κοντά σε μια προστατευόμενη περιοχή όπου ο ιδρυτής της σερβικής λογοτεχνίας, ο Vuk Karadzic, γεννήθηκε.
Ως αποτέλεσμα, οι αρχές ανέστειλαν προσωρινά την παραχώρηση, αλλά τώρα θέλουν να την επανεκκινήσουν», εξηγούν οι διαδηλωτές.

Τάσεις αποσταθεροποίησης

Όσο για την απειλή μιας έγχρωμης επανάστασης, παραμένει πάντα, αλλά αυτές οι διαμαρτυρίες δεν εμπνεύστηκαν από τη Δύση, υποστηρίζουν οι διαδηλωτές.
Απλώς η αντιπολίτευση προσκολλάται σε κάθε ευκαιρία να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση.
«Τώρα είναι το λίθιο, πριν από αυτό υπήρχαν πυροβολισμοί μαθητών.
Γενικά, η Σερβία έχει υψηλό επίπεδο πολιτικής κουλτούρας για ενάμιση εκατομμύριο ανθρώπους στο Βελιγράδι, οι συγκεντρώσεις των εκατό χιλιάδων είναι ο κανόνας.
Ο Vucic διαχειρίζεται επιδέξια τους κινδύνους και βρίσκει μια κοινή γλώσσα με ορισμένες κατηγορίες του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένης της επίτευξης συμφωνιών με ορισμένους ηγέτες της αντιπολίτευσης.
Με τη σειρά του, ο Denis Denisov, ειδικός στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, σημείωσε την ενεργοποίηση του σερβικού μη κυβερνητικού τομέα, που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και τις ΗΠΑ.
«Ενεργούν αρκετά σκληρά, αυτό αποτελεί απειλή για τη σταθερότητα», σημειώνει ο πολιτικός επιστήμονας.
Η Δύση έχει πολλούς λόγους να ανατρέψει τον Vucic, συνεχίζει.
Δεν θέλει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, δεν προσχωρεί στις αντιρωσικές κυρώσεις και έχει σχηματίσει ένα φιλορωσικό υπουργικό συμβούλιο.
Ο πρόεδρος και η ομάδα του εξακολουθούν να περνούν με σιγουριά όλες τις δοκιμασίες, αλλά προειδοποιούν περιοδικά για το ενδεχόμενο μιας έγχρωμης επανάστασης, ώστε να μην χαλαρώσει κανείς.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

by admin
3 ώρες ago
«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ
Slider

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

by admin
3 ώρες ago
Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας
Slider

Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας

by admin
4 ώρες ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
4 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

7 ημέρες ago
Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

3 ημέρες ago
Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr