• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ.Τράγκας: Ο Τσίπρας όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει

8 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Με ένα σύμφωνο συμβίωσης μπορείς να ζεις ως ετερόφυλος ή ομοφυλόφιλος – Αν πεις κουβέντα είσαι γραφικός, ομοφοβικός, ακροδεξιός και ρατσιστής

Έγινε και αυτό. Είμαστε πλέον μια κατεχόμενη, αλυσοδεμένη αλλά προοδευτική κοινωνία. Θα έχουμε ινδική κάνναβη για θεραπευτικούς και ψυχαγωγικούς λόγους. Θα έχουμε αναδοχή των ορφανών παιδιών από ομοφυλόφιλους. Επιτέλους είμαστε προοδευτικοί. Δεν χρειάζεται να έχουμε ανάπτυξη της θρησκευτική συνείδησης, ούτε μεγάλη γνώση της ιστορίας μας. Τώρα πια μπορεί λόγω οικονομικής κρίσεως οι Έλληνες να φεύγουν στο εξωτερικό ή να μην γεννάνε αλλά δεν χρειάζεται ο θεσμός της οικογένειας ή τα μυστήρια της εκκλησίας.

Με ένα σύμφωνο συμβίωσης μπορείς να ζεις ως ετερόφυλος ή ομοφυλόφιλος. Αν πεις κουβέντα είσαι ομοφοβικός, ακροδεξιός, ρατσιστής, γραφικός και οπισθοδρομικός. Πρέπει να έχουμε χαλαρή μορφή οικογένειας, χαλαρή μορφή κοινωνίας και ανύπαρκτες εθνικές και θρησκευτικές αξίες. Η ομιλία του πρωθυπουργού χθες στη βουλή ήταν ένα κατηχητικό προς όλους τους βουλευτές για το τι σημαίνει προοδευτικότητα. Έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει το δικό του. Που τελικά πέρασε με 161 ψήφους υπέρ και 103 κατά. Από το ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν να ψηφίσουν ο Μπόλαρης, ο Κατρούγκαλος, Γεωργία Γεννιά, ο κος Κοντονής, η Άννα Βαγενά, η Νίνα Κασιμάτη. Καταψήφισαν ο Μιχελογιαννάκης και ο Παραστατίδης.

Από τη ΝΔ απουσίαζαν 8 βουλευτές, μεταξύ των οποίων Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής, Ευάγγελος Μειμαράκης και Θεόδωρος Φορτσάκης. Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλος, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Γιώργος Αρβανιτίδης και ο Γιώργος Καρράς. Ο Πάνος Καμμένος απείχε. Ψήφισαν ΝΑΙ από τη ΝΔ η Μπακογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Νίκη Κεραμέως και η εισηγήτρια της ΝΔ, που ανέπτυξε την αρνητική στάση του κόμματος, κα Κατερίνα Μάρκου. Αυτό αν θέλετε είναι και το μείζον πολιτικό θέμα. Μάλιστα κάποια στιγμή που της είπαν ότι είναι εισηγήτρια της αρνητικής θέσης της ΝΔ, αυτή φώναζε : εσείς με βάλατε εισηγήτρια, εγώ είμαι ποτάμι. Γιατί με φέρατε στη ΝΔ για να μην ψηφίζω τέτοια νομοσχέδια; Επίσης πρέπει να πούμε ότι Κουτσούμπας και ΚΚΕ ήταν αντίθετοι, όπως και η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη.

Ο αγαπητός πρωθυπουργός και η παρέα των εθνομηδενιστών όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν αλλά αυτό γίνεται με την ανοχή του κου Καμμένου που τον στηρίζει αναφανδόν αλλά και με την ανοχή διαφόρων μελών και στελεχών της αντιπολίτευσης που με τον Α ή Β τρόπο ψηφίζουν τα διάφορα νομοσχέδια που περνάει είτε για λόγους ψηφοθηρίας, είτε για λόγους πολιτικού μάρκετινγκ, για να είναι αρεστοί σε διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Κοιτάνε αυτούς που θέλουν ινδική κάνναβη, κοιτάνε αυτούς που είναι ομοφυλόφιλοι, κοιτάνε όσους εμφανίζονται αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές, κοιτάνε όσους δεν θέλουν τη θρησκεία ή την οικογένεια όπως την ξέρουμε, αλλά το μέσο παραδοσιακό Έλληνα τον γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων τους. Ο οικογενειάρχης και οι ανάγκες του είναι ασήμαντος για τον κο Τσίπρα και πολλούς μέσα στο κοινοβούλιο. Το ίδιο και όποιος πάει στην εκκλησία. Ο αστός, ο πατριώτης, ο θρησκευόμενος, ο μέσος εργαζόμενος, ο κανονικός, ο μεροκαματιάρης δεν είναι προτεραιότητα στην πολιτική τους ατζέντα. Κανείς από αυτούς δεν σκέφτεται ότι ο Τραμπ βγήκε στις ΗΠΑ, επειδή ο Ομπάμα κοίταζε όλες τις περιθωριακές ομάδες και είχε ξεχάσει το μέσο Αμερικανό.

Θέλω όμως να πω εδώ, ορισμένα πράγματα, γιατί άκουσα τον κο Τσίπρα να λέει: κανένα παιδί σε ίδρυμα, κανένα παιδί στο περιθώριο.,

Εγώ είμαι παιδί χωρισμένων γονέων και έχω μεγαλώσει σε γειτονιά με φτωχόπαιδα πολλά από τα οποία ήταν ορφανά και είχαν περάσει από αναμορφωτήρια ή αργότερα πήγαν στη φυλακή. Έζησα μέχρι τα 8 μου χρόνια με τη μητέρα μου και στη συνέχεια μεγάλωσα στο ιατρείο και σπίτι του πατέρα μου. Πιστεύω ότι αυτό που λέει ο πρωθυπουργός κανένα παιδί σε ίδρυμα, έχει 2 όψεις και η μία είναι πολύ επικίνδυνη. Είναι αυτή που λέει ότι ένα παιδάκι μπορεί να το πάρουν κακοί άνθρωποι ή ανεπαρκείς για να αναστήσουν σωστά ένα παιδάκι.

Έχει το κράτος υπηρεσίες κατάλληλες για να ελέγχουν την ανάδοχη οικογένεια και το πώς μεγαλώνει το παιδάκι; Πως μπορεί να είναι σίγουρη η πολιτεία ότι αυτό το παιδάκι θα έχει ελεύθερη βούληση να επιλέξει μεγαλώνοντας τη σεξουαλική συμπεριφορά του; Πως θα γίνεται ο έλεγχος αν αυτό το πλασματάκι προσηλυτίζεται βαθμιαία σε αποκλίνουσα συμπεριφορά. Έπειτα μέχρι τώρα, υπήρχαν τεράστιες και σύνθετες δυσκολίες για να υιοθετήσει κάποιος ή να κάνει αναδοχή. Τα ετερόφυλα ζευγάρια περνούσαν από χίλια κύματα και ήθελαν και αυτά να προσφέρουν αγάπη σε ένα παιδάκι. Η λογική λέει, ότι θα έπρεπε η πολιτεία να ξεκινήσει από τα ετερόφυλα ζευγάρια και να επεκταθεί και στα ομόφυλα αλλά και στις δύο κατηγορίες να υπάρχει τεράστιος έλεγχος στη συμπεριφορά των αναδόχων. Έχει τέτοιες υπηρεσίες ή σε λίγο θα μάθουμε ότι αυτό το νομοσχέδιο είχε αποτελέσματα όπως ο Νόμος Παρασκευόπουλου; Έπειτα υπάρχουν και οι θέσεις της εκκλησίας. Αυτή ο κος Τσίπρας, ο κος Γαβρόγλου και άλλοι την παρακάμπτουν μονίμως.

Oπως έχω πει σε προηγούμενες εκπομπές ο δαιμόνιος πρωθυπουργός μας προετοιμάζει ένα τεράστιο αντι-δεξιό μέτωπο απέναντι στον επίσης γερμανοκαθοδηγούμενο Κυριάκο Μητσοτάκη, αλιεύοντας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και επιχειρώντας να προετοιμάσει ένα μεγάλο κεντρο – αριστερό ρεύμα που θα αποκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη Εφιάλτη όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Μετά τα δώρα και τις προσφορές προς την κα Φώφη Γεννηματά με τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο και τις εκλογικές διαδικασίες, μετά τον κο Ραγκούση που έβγαλε γεφυροποιό ομιλία μπροστά στον κο Παππά και στον Κο Βούτση ο άνθρωπος που έφερε το μνημόνιο στην Ελλάδα, ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφτηκε χθες στο Μαξίμου τον κο Τσίπρα. Προφανώς για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στα εθνικά θέματα. Ο Παπανδρέου επιστρέφει στο πολιτικό σκηνικό, με τις πλάτες του Τσίπρα και αυτό δεν είναι τυχαίο, ούτε συμπτωματικό αυτή την περίοδο, που το μνημόνιο οδηγεί σε αλλαγές συνόρων. Αυτό το τεράστιο πολιτικό μέγεθος του Γιώργου Παπανδρέου το χρειάζεται οπωσδήποτε η χώρα.

Σε αυτό το σημείο, θυμάμαι τη συστηματική αντιμνημονιακή αντιπολίτευση που έκανε ο σημερινός πρωθυπουργός στον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος, στου οποίου το αίμα κυκλοφορεί η Ελλάδα – λόγω του πατρός Φιλίππου- , ήρθε στην Αθήνα και μίλησε θερμά για τους Έλληνες και για τους δεσμούς που έχουμε με το Ηνωμένο Βασίλειο. Μίλησε για το υψηλό τίμημα που προσφέρουν οι Έλληνες λόγω οικονομικής κρίσης για να ξαναχτίσουν την οικονομία τους αλλά και πως αντιμετώπισαν για λογαριασμό όλων των Ευρωπαίων την απροσδόκητη ροή προσφύγων από την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, μίλησε φυσικά με θερμά λόγια για τους δεσμούς μας με τη Μεγάλη Βρετανία, χαιρέτισε αυτή την πρώτη επίσκεψη μετά από πολλά χρόνια μέλους της βασιλικής βρετανικής οικογένειας και εξέφρασε την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

crashonline.gr

Tags: slide7
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μετά τη Βενεζουέλα σειρά έχει η Ελλάδα; Επίκειται μέγας σεισμός μέσα στο Δεκαπενταύγουστο και Σεπτέμβριο;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μετά τη Βενεζουέλα σειρά έχει η Ελλάδα; Επίκειται μέγας σεισμός μέσα στο Δεκαπενταύγουστο και Σεπτέμβριο;

by admin
6 ώρες ago
ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εγκαταλείπει το σχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα
Slider

ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εγκαταλείπει το σχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα

by admin
14 ώρες ago
Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης

by admin
14 ώρες ago
ΜΑΡΟΥΠΑ: «Μόνο ο λαός μπορεί να αποτρέψει την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΩΝ!» | Κύπρος–Αιγαίο
Slider

ΜΑΡΟΥΠΑ: «Μόνο ο λαός μπορεί να αποτρέψει την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΩΝ!» | Κύπρος–Αιγαίο

by admin
14 ώρες ago
Next Post
Η Τασία επιμένει στο «λιάζονται» για τους μετανάστες: Καλώς το είπα, έπρεπε να τους καλωσορίσουμε

Η Τασία επιμένει στο «λιάζονται» για τους μετανάστες: Καλώς το είπα, έπρεπε να τους καλωσορίσουμε

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr