Στις 26-01-2020 και ώρα Ελλάδος 12:53 μμ το Μάτριξ με «βάζει» να ποστάρω αυτό το gif το οποίο παρουσιάζει ένα μαύρο παιδάκι με κίτρινη μπλούζα (όπως κίτρινη ήταν η φανέλα του Μπράϊαντ στην ομάδα των Λος Άντζελες Λέϊκερς)την ώρα της ομιλίας του Πάπα Φραγκίσκου να πηγαίνει και να κάθεται στον «θρόνο» του ποντίφικα. Κάποιες ώρες αργότερα σκοτώνεται σε ατύχημα ο Κόμπι Μπράϊαντ ο οποίος δήλωνε ότι θέλει να πεθάνει νέος και να μείνει στην αθανασία!
Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ,ΥΣΤΕΡΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

Το ποστάρισμα του GIF έγινε εντελώς τυχαία και με άλλο σκοπό.Ήθελα να δείξω ότι τελικά στο θρόνο του Θεού θα κάτσουν οι αγνοί και καλόψυχοι άνθρωποι ανεξαρτήτως φυλετικής καταγωγής παρόλο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ έχω ακόμα πολλές επιφυλάξεις για την ισότητα των ανθρώπων και το Μάτριξ καθώς έχει ΛΕΠΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αλλά και ΦΟΡΤΙΟ ΣΑΔΙΣΜΟΥ που το βλέπουμε γύρω μας καθημερινά με «τιμώρησε» με αυτόν το τρόπο.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ΤΟ GIF O ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΜΠΡΑΊΑΝΤ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!
Το GIF το βρίσκουμε εδώ: https://giphy.com/embed/zm4MJSI9hyXOo
Αιωνία η μνήμη







